sanalbaharatcom genel olarak makul fiyatlı, şu aralar anisah genoa 1 kg ürünü 170-200 tl civarına bulunabiliyor şahsen denemedim. migros da bu aralar sıklıkla %25 indirim yapıyor 500g tchibo espresso 150 tl oluyor. |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (878. sayfa)

-
-
Bunu aldım, fiyatı fena durmadı.
https://www.kahveciniz.com/tchibo-profesional-espresso-cekirdek-kahve-1-kg
-
Çoğu değirmen filtre için uygun olacaktır. İşin içine espresso girerse seçebileceğin öğütücüler çok fazla azalacaktır. İlerde espresso için ekipman alma planı yoksa Molent Pocket gayet tatmin edecektir. Molent Pocket altına değirmen tabii ki var fakat daha ucuz değirmenlerin bir süre sonra çok fazla toz ürettiğini, eşit öğütüm yapmadığını vs. göreceksin. O zaman o değirmenler atsan atılmaz, satsan satılmaz olacaklar. O yüzden 600-700 liraya çöp almak yerine 1500 liraya düzgün bir değirmen alın.
-
Cartapani 1951 Cinquestelle Çekirdek Kahve deneyen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tchibo.com.tr de Barista Espresso 1 kg çekirdek 379'a inmiş.
https://www.tchibo.com.tr/products/402005484/barista-espresso-cekirdek?dim1=b1k
-
-
Espresso icin degirmen önerisi olan var mi 5 bin bütçeye kadar şu ürün hakkinda yorumu olan paylasirsa sevinirim.
Appliances SCG600 Doz Kontrolü kahve değirmeni, gümüşamazon
Sage Appliances SCG600 Doz Kontrolü kahve değirmeni, gümüşhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07B9WC9Y3?ref_=cm_sw_r_apan_dp_5TH1VR7Y406XZ616K1CA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana çok bahalı geldi bu fiyata otomatik makinalar vardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba bana otomatik bir kahve makinası lazım. Çekirdekten fincana olan münkünse süt köpürtücüsü olanlardan. Mellitta Ci Touch ve Philips 5400 serisi arasında kaldım. Farklı fiyat-performans önerilere de açığım. Sizce nasıl bir makina almalıyım?
-
Karaca Sage/Breville markasının benzeri(veya çaknması) ürünler çıkarmış Bunları hiç deneyen yada kullanan var mı?
www.karaca.com
Karaca Coffee Art Barista Kahve Öğütücülü, Süt Köpürtücülü, 15 Bar Basınçlı Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 2 Lt Karacahttps://www.karaca.com/urun/karaca-coffee-art-barista-kahve-ogutuculu-sut-kopurtuculu-15-bar-basincli-espresso-latte-cappuccino-americano-makinesi-2l# -
Hanım indirimde görüp Korkmaz Moderna Türk kahvesi makinesi almış Carrefour’dan, birkaç kez denedim kahve sulu çamur gibi, telve makinede kalmış. 13. gün Carrefour’a götürdüm, tabi ki ilgilenmediler. Servise bıraktım, yaklaşık 15 gün sonra cihazın beyni değiştirildi diye teslim aldım ama değişen bişey yok. İnternet yorumları olumlu ama bu makineyi kullanan var mı, ben mi beklentiyi yükseltiyorum. Gerçi 10 senelik dandik Sinbo cezve gibi makine bile daha iyi yapıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi false6 -- 18 Haziran 2023; 23:10:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade et espresso makinası al mis gibi kahve iç👍
İade almıyorlar. Espresso makinem de var ama nadiren de olsa Türk kahvesi içiyorum.
Bende arzum çalıştığım yerdede beko makina var ikiside güzel türkiş coffeee yapıyor çelik cezveli bendeki daha lezzetli oluyor bekoya göre
Daha önce Bongardi kahve içen var mı acaba? Guatemala cinsini içtim, maalesef çok koyu kavrulmuş ve acı bir tadı vardı; içtikten birkaç saat sonra midem bulandı. Sorun bende mi yoksa kahveleri bu kadar kötü mü?
EDİT: 5li Güney Amerika kahveleri setini almıştım; bence hepsi aynı kahve, yalnızca paketleri değişik. Hepsi birbirinden kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Haziran 2023; 15:54:27 > -
benim de merak ettiğim bir soru bu, bu ürünler aynı ürüne marka basım mı yoksa düşük ihtimal gibi geliyor ama kopya ürün vs mi?
-
Üzerine sage yazsalar +9bin karaca yazınca _9bin 🤣
Bu tür iç makina aynıyken dış aksamla farklı marka olayı oldukça yaygın. Eğer bar değeri, su hacmi temel programlar vs tutuyorsa muhtemelen aynı makinelerdir. Mesela arçelik/beko otm espresso makineleri ile smeg, vestel ve tchibo espertolar aynılar, üretici bir çin firması. Smeg olan beko olanın 3 katı falan, tchibo olan da daha pahalı mesela
Sağolun biliyorum. Beko ve arçelik’in gaggia’dan marka basım makinesini kullanmıştım. Bunlar acaba öyle mi diye özellikle alan eden varsa net bir yanıt alabilirsem düşüneceğim. Malum her şeye iki günde bir zam geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X