< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (879. sayfa)

-
-
Gideceğiniz lokasyon belli ise bölgesel mağazaları araştırın yerel kampanyalarda oluyor. Mesela sagenin makinesi 22 bin tl iken 16 bin tl şeklinde bulduk barcelonada. Damak zevkine göre illy kahve alınabilir Türkiye'den daha ucuz oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir kahve makinesi arıyorum ama mümkün mü bilmiyorum tek makinede
içtiğim kahveler
filtre kahve ve latte bunların ikisini bir arada en ucuza yapan makine nedir ?
-
Ucuza yapan güzel bi frenç pres al en az plastik içeren bas bas iç 👍 kaliteli kahve içecem dersende al bi espresso makinası şahlan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Ben Düsseldorfa gidiyorum. Oradan araştırayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuza plastik bir dripper alıp filtre kahve ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Latte içinse espresso makinasına ihtiyacınız olacak. İkisini bir arada yapan bir ürün hiç görmedim. Olsada boyutu yüzündende mutfaga sokmak isteyeceğinizi sanmam
Arkadaşlar kafeinsiz kahve alacağım, çok içtiğim için uykumu kaçırıyor. Espresso için(makine) önerebileceğiniz bir kahve var mı?
-
Youtobe incelemesi de yok ne yazık ki. Sadece kahveler.net sitesinin forumlarında Nisan ayından beri yazılmış bir kaç yorum ama onlar da soru. Zamlar daha fazla gelmeden ben de bir makine almak istiyorum. Bu gün yakındaki bir AVM'deki Karaca mağazasına gidip soracağım olmadı.
-
Moliendo kullanıyorum ben kafein intoleransı var kızların memnunuzquote:
Orijinalden alıntı: bahtaniyeArkadaşlar kafeinsiz kahve alacağım, çok içtiğim için uykumu kaçırıyor. Espresso için(makine) önerebileceğiniz bir kahve var mı?
www.kahve.com
Moliendo Colombia Supremo Decaf (Kafeinsiz) Yöresel Kahve 250 gr.https://www.kahve.com/urun/moliendo-colombia-supremo-decaf-kafeinsiz-yoresel-kahve-250-gr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Selamlar, diyet sürecinde olduğum için kalorisiz şeyler içmek zorundayım, su soda filtre kahve derken güzel bir filtre kahve önerisi gerek bana.
Jacob's un yeşil paketlisi var şu an ama hiç bitmiyor mübarek, tadı da çok acı geliyor bana işkence çekiyorum içerken daha yumuşak şeyler önerebilir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 9 Temmuz 2023; 14:47:20 > -
sorarsanız yanıt beklerim. genelde satış temsilcileri katalog bilgi ötesini bilmiyor, umarım bilenine denk gelirsiniz.
-
https://www.hepsiburada.com/moliendo-yemen-mocha-yresel-ekirdek-kahve-250-gr-p-HBV00000IQ6IE?magaza=kahvecom&url_src=and-product-detail
Cok tesekkürler ama çekirdek öğütücüm yok :(
-
Öğütücü yoksa taze çeken yerlerden almanı tavsiye ederim hiçbir öğütülmüş kahveden iyi performans almadım.filtre kahveden hiç performans almadım 5 yıl iyi diye içmişiz.
Aynen öyle, öğütülmüş vakumlu pakette filtre kahvelerden sonra çekirdek kahveye geçince önceki içtiklerimin bol Robustalı kalitesiz kahve olduğunu anladım. Tabii granül kahve içen için öğütülmüş kahve de çok süper bir şeymiş gibi geliyor, ama işte tecrübe edip karşılaştırabilme meselesi.
-
Melitta AromaFresh 1021-01, Öğütücülü ve Cam Sürahili Filtre Kahve Makinesi, Siyah Paslanmaz Çelik, 1.375 litre, 1000 W, Siyah Gümüş, Standart amazon
Melitta AromaFresh 1021-01, Öğütücülü ve Cam Sürahili Filtre Kahve Makinesi, Siyah Paslanmaz Çelik, 1.375 litre, 1000 W, Siyah Gümüş, Standarthttps://www.amazon.com.tr/dp/B06XKVS91W?ref_=cm_sw_r_apan_dp_QJPF5Q05HTFWC55C405T
Arkadaşımın evde deneyimledim ve gayet hoşuma gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Selamlar, geçen sene bu zamanlar araştırma yaparken, siem ns ile philips tam otomatik espresso kahve makinesi karşılaştırmalarında philipsi sütü doğru ısıda verememesini okuduğumdan aklımda Siemens daha iyi diye kalmış. Şimdi EQ500 serisi yorumlarında siemens için süt sıcaklığında başarılı değil yorumları var genelde. Çok kararsız kaldım.
Birde bu cihazlar neden filtre kahve yapamıyor onuda bilmiyorum. Herşeyi yapıp birde filtre yapsın dediğimde ürün fiyatı 20K yı geçiyor.
Americano dururken filtre kahve içip napacan yada espresso.
Taze çekilmiş espresso veren makineye filtre kahve fonksiyonu eklemek üreticiye hakaret olur
-
Soru amacım, bir çeşidin üstünlüğünü sorgulamaktan ziyade cihazda neden filtre kahvede yapılamıyor oluşuydu. Americano tadına alışamamak ve 10 yıldır Filtre kahve makinesi kullandığımız için içimine alışık olduğumuzdan Filtre kahvenin bizim için ayrı bir yeri var. Böyle bir cihaz ile sade espressodan ziyade FlatWhite, Latte, cappucino gibi içimini daha benimsediğimiz içecekleri tüketmeyi amaçlıyoruz. Ancak her evin kendine has bir boyutu olduğu ve mutfakta çok fazla kahve makinesi için yerimiz olmadığından pek çok çeşidi çıkarabilen tek bir cihaza geçmek amacımız.
Şuan Delonghi BCO.264 Filre ve espresso makinesi ile KG79 çekirdek öğütücü yerine bu cihazlardan bir tane almayı düşünüyoruz. Bu iki cihazda bir kaç defa servis gördü ve çok fazla manuel düzeltmeden geçtiği için emekliye ayrılmak üzerelerken, yerine daha fonksiyonel doğru cihazı alma arayışındayız. Bütçede optimum olacağı için araştırmaya başladım.
Bu minvalde Philips ve Siemens arasında kaldım şuan için. Birde burada ve başka forumlarda da çok sayıda ürünün iade cihaz olarak tekrar tekrar satışa çıkması hakkında yorumlar okuyorum. Dolayısı ile uyguna satılan ürün ararken sıfır üretim bir cihaz bulamama endişesi de olmaya başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X