Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

http://www.gokhanselamet.com/kahve/guncel-cekirdekler

Şurdan Türkiyede satış yapan kaliteli kavrumcularin listesi ve çekirdek fiyatları var.

Ben son olarak cleancup kahvelerini aldm gayet güzel kavrum ve lezzetliydi tavsiye ederim.

bu iş çok iyi olmuş, sayfa size mi ait?

• emek verilmiş eline sağlık kim ise

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustakil_Yazar

@sadays Etiyopya Sidamo gr4 orta kavrum. Bunu kullan. Hem hoş bir aroması var. Hem altın rengi kreması var. Hem de tadı güzel.

Honduras, Nikaragua ve Vietnam kahvelerini denemedim. Onun dışında pek çok kahveyi içip denedim.

Ama 57'yi bir kez dene bir daha başkasına kahve demezsin  

kahve.com 'dan aldım sidamo gr 4 ve kolombiya bakalım davidoff espressoya göre aroma farkı yakalayabilecek miyim?

• Sizlere güzel bir kavurucuyu tavsiye edeyim. Kendisi profesyonel kahve tadimcisi .
    Trendyolda satış yapıyor firma ismi calibre coffee.
    Kahveleri çok iyi indirimde gerçekten fiyat performans ürünleri.
    Bu fiyata baska firmada böyle kaliteli çekirdek bulmak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onurel kullanıcısına yanıt

Bana ait değil ama nitelikli cekirdeklerle ilgilenen bir arkadaşa ait.

• quote:

Sizlere güzel bir kavurucuyu tavsiye edeyim. Kendisi profesyonel kahve tadimcisi .
    Trendyolda satış yapıyor firma ismi calibre coffee.
    Kahveleri çok iyi indirimde gerçekten fiyat performans ürünleri.
    Bu fiyata baska firmada böyle kaliteli çekirdek bulmak zor.
    bu trendyol hepsiburada n11 vs. üreticiler için sülük kendi satış sitesi varsa tercih ederim hiçbir halt etmeden yüzde 13 ile 18 arası komisyon alıyorlar satıcının o kadar kârı yok

bu siteleri ssdece tespit için kullanıyorum alısveriş için kullanmamaya gayret ediyorum size de aynını öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah sitesi var üye bile oldum başka siteye mi üye oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kişi için çelik moka pot modeli tavsiye edebilir misiniz?

• quote:

Bu mesaj silindi.

https://coffeecalibre.com/

burası değilse dikkate almayayım sevgili Mirtazo01

• @sadays

Benim tecrübelerim (ve bende oluşturduğu hava)

Davidoff kahve; en üst ligde. Kıvam, renk, koku, tad... bi kahveden beklenenleri veriyor.

Etiyopya Sidamo (gr2 veya 4) Tadı yumuşak (3.dalga kahvecilerde içilen kahveler gibi) kokusu ve rengi iyi.

Colombiya Supermo-Medellin: Aroması yoğun, tad ve koku eşiği yüksek olanlar için hoş içimli kahve.

O yüzden kaç farklı kahve denersem deneyeyim, her seferinde bu üçünden birini sürekli evde bulunduruyorum.

(Ama diğer farklı kahveleri de her zaman denemeye devam ediyorum. Mesela tchibonun Africa Blue'sunu içiyorum şu an)

Sonuç olarak; damak tadına güvenen biriysen davidoff la diğerlerinin farkını mutlaka hissedersin..

• bakalım gelsinler deneyince yazarım

topiği okudum neredeyse10 ya da 11 satış sitesine üye oldum sanalbaharat yorumlarından sonra hiç bakmadım bile bir tek zümrüt karaca çok ciddi geldi site olarak hasat yılından üreticini kimliğine kadar yazıyor ancak kahve çekirdekleri ne kadar kaliteli bakacağız ama ömür yetmez bu kadar çekirdeği denemeye 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Burası doğru hocam ben yazımı düzelteyim çünkü kahve satışı yoktu sitesinde eklenmiş demekki.

Dikkatin için teşekkür ederm.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bakalım gelsinler deneyince yazarım

topiği okudum neredeyse10 ya da 11 satış sitesine üye oldum sanalbaharat yorumlarından sonra hiç bakmadım bile bir tek zümrüt karaca çok ciddi geldi site olarak hasat yılından üreticini kimliğine kadar yazıyor ancak kahve çekirdekleri ne kadar kaliteli bakacağız ama ömür yetmez bu kadar çekirdeği denemeye 

Ama trendyol kupon kodu satım alırsanız forumdan 25 lira daha ucuz olacak haberiniz olsun trendyoldan sipariş verirseniz.

• o çinliler kazanmasın da ben 25 tl pahalıya alayım dostum

• Bir de çok acemice olacak sorum ama filtre kahve ile espressonun ne farkı var çekirdek aldıktan sonra bazı satış sitelerinde bazı kahveler filtre bölümünde lsiteleniyor bakıyorum aynı kahve espresso bölümünde yer almıyor işin kötüsü kavrum seçimi de yok hani desem filtre için daha hafif kavruluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Mayıs 2021; 16:13:32 >

Kavrum ve nemlendirme farkı var espresso biraz daha koyu ve neme doymuş oluyor

• tam otomatik makine için espresso seçeceğim o zaman galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

tam otomatik makine için espresso seçeceğim o zaman galiba

ben de manual makina var hic espresso tercih etmiyorum, koyu kavrum olduğu için. tamamen tercih meselesi.

• ok tam almak istediğim cevap her kahve çekirdeğini alabilirim o zaman

Omni kavrumlar var hocam yani ne espresso ne de filtre ikisinin ortası oluyor tam otomatik makineler için tercih edilebilir ama her kavurucuda olmuyor

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.