Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (764. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.677
Cevap
715
Favori
839.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi yapmissiniz.Ogutulmus kahveyse zaten 2 güne aroma kalmaz.Cekirdekse kendi posetinde kalsin bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Çekirdek kahve arayışındayım. Tchibo guatemala kullanıyorum. Sertliği bana uygun. Bu konuda başka öneriniz var mıdır? kendim öğütüp içiyorum. daha kaliteli kahve tavsiyesi varsa alabilirim. fiyat sınırım yok.
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    Bütçe uyarsa kronotropda var guatemala ben denedim tatmin edici.Fiyatını hakeder mi? Onu bilmiyorum.
    Yine kenya kahvesi deneyebilirsiniz çok daha kaliteli aromatiktir.Yumuşak icim meyveli çiceksi etiyopya kahveleri var.Benim favorim etiyopya ozellikle oguturken çıkan kokusu ruyalarıma giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 3 Mart 2020; 19:21:1 >
  • Bence kendinizi sınırlamayın sert olsun yogun olsun diye.Madem bu işe girdiniz keyfine varın biraz da.Etiyopya kahvesini akşama dogru içiyorum kafeini az çay niyetine içebilirsiniz aromatik çok guzel

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    320 ye nereden aldı arkadaşınız hocam?

Ederinin max 250-300 olduğunu bende düşünüyorum ama gelse bile fiyatların düşeceğini sanmıyorum.

2018 apustostaki kur fırlamasından sonra kahvelere ve ekipmanlara zamlar patır patır gelmesine rağmen , kur düşünce fiyat eskiye dönmedi.
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam inşallah duşer diyelim yoksa bu paralara kimse almaz.İstanbul fatihde toprak ev aletlerinden aldi

bi aralar tchiboda severin km3873 modeli vardı hocam, 350 civarı bişeydi.Sonra yavaş yavaş 400-500 bandına çıktı ve bir anda stoklar bitti. Filtre türevleri için epey olumlu şeyler okumuştum kahveler net sitesinde.

Alıp almamayı düşünürken bi anda stoklarda bitince epey pişman olmuştum.
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Bana şuan hario yetiyor.Cekirdek konusunda sikinti yaşıyorum.Çekirdekler çok pahalı.1kg 100 tl geçmeyecek şekilde kaliteli yok sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Bana şuan hario yetiyor.Cekirdek konusunda sikinti yaşıyorum.Çekirdekler çok pahalı.1kg 100 tl geçmeyecek şekilde kaliteli yok sanirim
    Bir kez aldım, o denemeye göre diyebilirim ki bu kahve kaliteliydi. Zaten sitenin en pahalı kahvesi.

• arandur kullanıcısına yanıt
    Ben de kenyayla birlikte aldım bundan.Sabahları içiyorum yogun govdeli ve kafeinli ama etiyopya gibi asiditesi yuksek meyve aromalı ariyorum.Yani sumatra dumduz kahve desek yalan olmaz.Hani kahve gibi kahve 😁.Bir de hata ettim standart kavrum aldım yakana kadar kavurmuşlar

• Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    https://coffeetropic.com/urun/artisan-espresso-blend-no-1/

Bu blendi deneyen var mı?
  • Memleketimizin esnaf bakış açısı gerçekten bize şaka yapıyor.
    KG79'u takip ediyorum bir kaç haftadır, bugün Hepsiburada'ya baktım, dış satıcının biri 999 TL fiyat yazmış.
    Başka bir satıcı 1499 TL fiyat yazmış. Şaka gibi....
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Daha kasımda 387-400 seviyesindeydi 2-3katına çıkmış fiyatlar şaka gibi.

Fikrimi sorarsanız 1000₺ verip almam o civarlarda başka makine araştırın derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O Fiyata Baratza Encore Alırsınız :D
    Hocam dediklerim bir bir doğru çıkıyor :) Bakın baska saticilardakiler bitmiş ya da kaldirmışlar.Kahve.comda falan da vardı kalkmış.Boyle olunca piyasada cok az kaldi ve fiyatın iyice B*kunu çıkardılar :) Orda amaç zaten 1000 tl ye satmak değil piysasi yukselsin geri 600 e koyar satar

• amazon.de üzerinden tüm vergiler ve banka komisyonları dahil 600 TL civarin da alınabiliyor... 78 Euro

• Aman diyim, aynı olay umarım kahvede olmaz. O kadar da zam yapılırsa kahve de içemeyiz. Kafayı yememek elden değil.

KG 79 Bulgaristan fiyatı: 45.51 Euro
    technika.bg
    Техника.БГ - Магазини за бяла и черна техника
    https://technika.bg/en/product/7940/.html?CurrencyID=2

KG 79 Yunansitan fiyatı en düşük 48 Euro

KG 79 Almanya fiyatı : 41.62
    www.amazon.de
    Amazon.de: De'Longhi KG 79 Professionelle Kaffeemühle (Kunststoffgehäuse, bis zu 12 Tassen) schwarz
    https://www.amazon.de/DeLonghi-Professionelle-Kaffeem%C3%BChle-Kunststoffgeh%C3%A4use-schwarz/dp/B002OHDBQC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 4 Mart 2020; 14:35:15 >

Artan ürünün fiyatı düşmez bence hocam. Zaten piyasaki neredeyse her şey değerinin kat kat üzerinde. Bende zamanında Honda cbr 125 vardı. 4 e sattım. Şuan 9 bin TL. Keza arabalar da öyle evler de.

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Migros'ta touch me kalmamış. Bugün stoklara baktırdım, görevli hiçbir şubede olmadığını söyledi. Bulabilen olursa, haber verebilirse sevinirim. Bu fiyatlara bulabileceğimiz başka hangi seramik değirmenleri öneririrsiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Web4.0 -- 5 Mart 2020; 15:10:37 >
  • Web4.0 W kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.