Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (760. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.677
Cevap
715
Favori
839.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanalbaharattan 500 gr 500gr girecek ortak arıyorum istanbul avrupada.250 250 seklinde 2 çesit alabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Vulmer

İş görür mü sizce

Alıntıları Göster
    Görür niye görmesin birazda el hakimiyetini iyileştirirseniz iş yapar.

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Plastik Sıcaklık Kontrolü açısından daha avantajlı ama bende plastik kullanıyorum elimde Porselen olmasına rağmen :)
  • Herkese merhaba, Tchibo Cafissimo Pure kullandım 2 yıl süre boyunca makine kapsüllü espresso makinesi. Şimdi daha üst seviye bir makine almak istiyorum bütçem max 1500tl gibi bir rakam. Kapsüllü makine istemiyorum tavsiyeniz olursa çok memnun kalırım teşekkür ederim.

• LENASSO kullanıcısına yanıt
    siemens eq3

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyattaki kahveleri açıklama kısmına yazıp sepete de 4 boş paket ekleyince 4*250 şeklinde gönderiyorlar.

• mcroses kullanıcısına yanıt
    Bayatlamasin diye yarim kilo alirim diye yazmiştim.Bir tanidik ile girdik sumatro ve kenya aa top aldik.Bakalim gelince yazarim buraya.Etiyopya sidamo dan sonra biraz gövde biraz kahve aroması arar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 25 Şubat 2020; 0:46:48 >
    Delonghi EC 685.M
    2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum, çok memnunum.
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    yorumlarınızı ve çekirdeğin fotosunu bekleriz

Letgo’dan yapıştır bir tane Delonghi Esam serisi hocam. İşini fazlasıyla görür. Bende 2600 var, sıfırının yarı fiyatına aldım, yaklaşık bir senedir kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlayan arkadaşlar bir sorum olacak. Öğütülmüş filtre kahveyi, öğütücülü espresso makinesinde kullanmanın bir yolu var mıdır? Sanırım filtre kahve, espressodan daha kalın çekilmiş oluyor. Çekirdek bölümüne koysam, tekrar öğütüp espresso ayarına getirir mi acaba makine?

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Azarazar koyup deneyebilirsiniz. Bir şey olcağıı sanmıyorum.

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Ben de sorun olacagini sanmam.Cekilmis filtre kahveyi tekrardan çektigim oldu tek fark daha kolay çekilmesi oluyor

• Bir deneyeyim arkadaşlar, sağ olun

• deneyen oldu mu arkadaşlar? plastik filtre kullanıyorum makinede,ona uygun çeker heralde

• burakbes kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar öğütmez.Parçalar.Ne kadar cok açik tutarsaniz o kadar çok kuçultur parcalari ama kahveseverler arasinda bunlar tutulmaz.Çunku kahveyi parçalarken biçaklar ısınır ve kahveyi yakar bu da acı tad almaniza neden olur.İkincisi parcaladigi kahvelerin boyutlari birbirinden oldukca farkli olacaktir bu da kahveyi dengesizleştirir.Ama derseniz ben o kadar ayrintiya girmem taze kahve yapsin yeter o zamanda 150 liraya daha kaliteli bir parçalayici alabilirsiniz.İsminde kahve ogutucusu yazdigina aldanmayin hepsinin işlevi aynıdır.Biçaklarla parçalar

• uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim hocam anladım olayını.oyle ust duzey olsun aromasinj tam hissedeyim gibi dusuncede değilim zaten kahve makinesini de bu tarz giris seviye olarak almıştım toz haldense çekirdek alıp deneyeyim diye düşünüp bunu sormuştum.uygun olarak hangi aleti önerirsin peki bana?

• burakbes kullanıcısına yanıt
    Türk kahvesi için kesinlikle alınabilir bir ürün. Diğer kahve türleri için ise biraz zor olur kullanmak. Küçüklü büyüklü yapmak zorunda kalırsınız

• hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun

• 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.