Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.663
Cevap
714
Favori
839.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesin konuşmayın bence. Arabica çekirdekleri çeşit çeşittir. Robusta dan, espresso yapsanız fena acı olur içilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drilldozer D kullanıcısına yanıt
    Ne demek olmaz? Bu zaten parçalayıcı homojenlik beklenmez. Konik bıçaklı olsa alınır.

• seffa S kullanıcısına yanıt
    eve gidince espressoyu da görücez. Sözen ile çekicem. Espresso ve türk kahvesi için ayrı ayrı çekicem.

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    bıçaklılar 5 para etmez. mutfak robotundan bi farkı yok.

dişli tip değirmen olmalı.
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Williams Roastery de var Acacia. Williams, C. Departmentin çekirdeklerini kendisi kavurup satıyor kavrumu başarılıdır tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 17 Şubat 2020; 23:10:39 >
  • CoffeMamma var baya baya iyidir.
  • Arkadaşlar merhaba malum bildiğiniz üzere migrostan aldığım manuel seramik kahve değirmenini kullanıyordum ama kolla çevirmek zor olduğundan şarjlı vidalama aldım . Daha öne attlas vidalama ile denemiştim ama şarjlı cihaz zorlanmıştı duruyordu . Bu aldığım bosch ixo v modeli . 2-3 kere durması dışında bir sorun ile karşılaşmadım . çok çok kahve içen biri değilim o yüzden manuel öğüteye devam ediyorum hemde seramik olduğumdan tercihim .

www.hepsiburada.com
    Bosch IXO V Akülü Vidalama Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/bosch-ixo-v-akulu-vidalama-p-HRBOSCH06039A80

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Arkadaşlar merhaba malum bildiğiniz üzere migrostan aldığım manuel seramik kahve değirmenini kullanıyordum ama kolla çevirmek zor olduğundan şarjlı vidalama aldım . Daha öne attlas vidalama ile denemiştim ama şarjlı cihaz zorlanmıştı duruyordu . Bu aldığım bosch ixo v modeli . 2-3 kere durması dışında bir sorun ile karşılaşmadım . çok çok kahve içen biri değilim o yüzden manuel öğüteye devam ediyorum hemde seramik olduğumdan tercihim .

https://www.hepsiburada.com/bosch-ixo-v-akulu-vidalama-p-HRBOSCH06039A80
    Bu küçük akulü vidalamalar bilgisayar,tv.kombi gibi tamiratlarda vida sökümü takımı için ideal 1cm altı kontro plaklara vida atar ama mdflerde zıplıyor uç bozuyor çeviremiyor falan tork ayarıda yok bence çok yanlış seçim markaya kimse bişey diyemez ama bu alet pek çok işte yetersiz kalır mesela ikedan koltuk alsan koltuğu montajını bitiremeden şarjı biter yarıda bırakır o paraya 12v matkap alsanız daha iyi olurdu bence

• Abiler merhabalar ben hep hazır çekilmiş tchibo filtre kahve alıyorum fakat zevk vermiyor bunun tadı bende çekirdek kahve alıp öğütüp taze ve güzel kahve içmek istiyorum çekirdek kahve ve öğütücü tavsiyesine ihtiyacım var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Ogutmek icin migrostaki seramik kahve degirmenini alin miss gibi fulll. Seramik ici . Uzun suredir kullaniyorum sorunu yok . Tek problem el ile cevirmek onuda sarjli vidalamaya ceviricm yarin sarj geleck
    link ya da görsel atar mısınız
  • Arkadaşlar şarjlı vidalama ucu görselleri .

değirmenin akülü vidalamaya uygun ucu ,

migros seramik kahve değirmeni linki ( şuan 5 money hediye sanırım ) :
    www.migros.com.tr
    Touch Me Kahve Değirmeni (Lsgc01) - Migros
    https://www.migros.com.tr/touch-me-kahve-degirmeni-lsgc01-p-1ed013d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 19 Şubat 2020; 10:52:3 >

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Bu kahve degirmeni ile alttaki cihaz arasinda kullanima yonelik ne gibi fark var acaba? Cekirdek alip oguterek filtre kahve makinesinde kullanima hangisi daha uygun olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Bu kahve degirmeni ile alttaki cihaz arasinda kullanima yonelik ne gibi fark var acaba? Cekirdek alip oguterek filtre kahve makinesinde kullanima hangisi daha uygun olur?

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sinbo-scm-2934-kahve-ve-baharat-ogutucu_pdp_421705158?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=406892892450&utm_term=89879062947&ga_prodid=421705158&ga_merchantid=124327318&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAiA1rPyBRAREiwA1UIy8NRzh8YxcAqGoxSJuhBXkrAszC3iBhhGziBSozGb5htnn6S4490mShoCkpoQAvD_BwE
    merhaba baharat öğütücüler kahve öğütmede kullanılması uygun değildir parçalamaya yönelik olduğu için dengeli öğütüm yapamaz bir kısmı ince taneli bir kısmı iri taneli olur homejenlik söz konusu olamaz belki un kıvamında öğütülürse bütün çekirdekler aynı ayarda olur yani öğütülecek kahvenin öğütüm boyutunu ayarlayamassınız sevenhilli arkadaşımızın öğütücüsü kahve öğütmek için tasarlanmış 2 öğütücü satıh düşünün bu iki satıhın bir birine yaklaşımı ile arasından geçen kahve tanelerinin öğütüm boyutu ayarlanabiliniyor yani iki ürün arasında çok fark var

• sadece hanım eller kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yanitiniz icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Ne demek olmaz? Bu zaten parçalayıcı homojenlik beklenmez. Konik bıçaklı olsa alınır.
    yanlış yazmışım kusurua bakmayın. bu tip "bıçaklı" sistemde parçalanıyor, eşit taneler olmuyor. james hoffmann'ın bir yöntemi var ama uğraştırıcı
    James Hoffmannyoutube
    Coffee Hack: The Best Blade Grinder Results
    https://www.youtube.com/watch?v=3y7d-5KWHCU

• Beyaz mı kahve filtre kağıdı mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Beyaz mı kahve filtre kağıdı mi?
    Hayır işlenmemiş olan doğal kahverengi kağıdı öneririm.

Beyaz olan kimyasal aşamalara uğruyor

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Beyaz neden daha pahalı hocam insanlar mal mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Beyaz neden daha pahalı hocam insanlar mal mı
    Kahveye tadının daha iyi geçtiğini savunanlar var ya da kahverengi kağıt kullanınca kahvede kağıt tadı alıyorum diye şikayet edenler falan var. Bunlar beyaz kağıt alıyor genellikle.

Tercih meselesi yine de ama doğalı varken de gidip işlendirilmiş kağıt almam ben şahsen.

• Çamaşır suyuyla beyazlatıldığını duymuştum, ama o olmasa bile mutlaka kimyasal bir şeyle beyazlatıyorlar. Sallama poşet çay bile sıcak suyla temas ettiğinde kimyasalların sayısız kimyasalın içeceğe salındığı konuşuluyor yurt dışında yurt içinde. Bu beyazlatılmış kahve filtre kağıtlarıda aynıdır büyük ihtimal. Orjinal sarı olanlarda almak gerek ama kağıt tadı bu sefer içeceğe karışıyor. Onun çözümü kolay aslında. Demlemeden önce sıcak suyla kağıdı ıstlatıp iyice o suyu dökmek.

• 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.