Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.681
Cevap
714
Favori
840.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir kafama takılan bir şey var. Klasik olarak sütlü Nescafe nasıl yapılıyor? Ciddi ciddi uzun bir süredir bir türlü istediğim gibi yapamadığım, ayarını hiçbir şekilde tutturamadığım bir şey. Harbi çözmek istiyorum şunu. Su+Süt olarak yapıyorum, sütle suyun oranlarını sürekli değiştiriyorum ama bir türlü milletin yaptığı normal sütlü kahve tadına erişemedim. Nescafe Gold kullanıyorum.

Şimdi sorum şu sütlü kahvede su konulur mu bunun standardı, ideali nedir? Susuz sadece sütle yapınca da bu sefer süt tadı çok baskın geliyor ağzıma ve sevemiyorum, yani normal süt içmişim gibi o süt kokusu falan kalıyor ağzımda. Su + süt olarak yapınca da sanki sırf su içiyormuş gibi geliyor böyle içerken şişiyorum falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 5 Eylül 2018; 16:29:21 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Nescafe gibi hazır kahveler tavsiye edilmez..Ama şöyle yapın

Bir bardak sütü kaynatın veya 90 derecede ısıtın..

Üzerine 1 kaşık nescafe..O kadar..

Nescafe üzerine Süt koyuyor millet dolaptan, olmaz..Süt te sıcak olmalı..

Ecnebiler sütü beyazlatıcı olarak kahveyi Açmak için kullanır..

Sütlkü kahve başka, Kahveli süt bambaşka, Latte bambaşkadır..
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Gaggia Platinum Vogue halkımda bilgimiz var mı ?

Fiyatı 2. El ve sıfır olarak ne kadar olmalıdır ?

Çıktığında sıfırı ne kadardı ?

Tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Gaggia Platinum Vogue halkımda bilgimiz var mı ?

Fiyatı 2. El ve sıfır olarak ne kadar olmalıdır ?

Çıktığında sıfırı ne kadardı ?

Tavsiye eder misiniz ?

• Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok maalesef

• kbere K kullanıcısına yanıt
    Gaggia Platinum Vogue hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum.

Kullananlar, görenler, kahvesini içenler, alanlar ve satanlar bilgi verirse sevinirim.

• Bu web sitesinde Gaggia Platinum Vogue sıfırı için 1.200 Dolar yazıyor. Yani 7.800 TL tutarında bir bedel ödeyerek sahip olunabiliyor.

Yurtiçinde 2. el rastlamak da pek mümkün değil sanırım ?

"Platinum" kelimesinden oldukça üst sınıf bir cihaz izlenimi uyandırıyor.

• makinem ogutucum vs herşey var, doppio espresso içiyorum, şöyle kalin köpüklü espresso alabilecegim deneyip sevdiğiniz bir çekirdek tavsiye edermisiniz, internet ten alacağım

• 50 60 TL civarı alabileceğim kaliteli bir termos önerebilir misiniz arkadaşlar

Makineyi bilmem ama fiyat çok pahalı.. O kadar para verebiliyorsanız, Jura incelediğim kadar güzel, kaliteli ürün

tr.jura.com
    JURA Kahve makinaları - Özel tadlar: Latte Macchiato, Cappuccino, Espresso and Coffee - JURA Türkiye
    https://tr.jura.com/tr

Bu Full otomatikler Espresso yapıyor, Kahve yazsa da sanırım o Americano (sulandırılmış espresso)
  • Otomatil makine alinacaksa jura iyidir.

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Yerli ve yabancı forum ve web sitelerinden incelediğim kadarıyla 1940’da ilk espresso mucidi Gaggia imiş.

Sıfır Gaggia Platinum Vogue için elbette 1.200 Dolar vermeyeceğim fakat 2. El emsallerini arayacağım

Hocam doğrudur ama maalesef Her markanın her modeli iyi olmayabiliyor..Amozon yorumları pek iç açıcı gelmedi örneğin, iyi düşünmek lazım

..Tahminim doğru çıktı, Philips satın almış gagiayı..Philips Saeco kalitesi diyebiliriz gaggiaya..
    https://www.roastycoffee.com/gaggia-vs-jura/
    en.wikipedia.org
    Gaggia - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Gaggia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Eylül 2018; 22:45:26 >

• ikea radig nasıldır? çok yer kaplıyor ve çok da kullanamıyorum diye sinbo makineyi kardeşime verdim. şimdi öyle yer kaplamayacak bir şey arıyorum. tahmin edebilirsiniz ki çok fantastik beklentilerim yok. filtreyi falan düzgün yapsın, uzun ömürlü olsun bana yeter.
  • selamlar. arkadaşlarımdan tavsiye beklemekteyim .

arkadaşlar.

az kavrulmuş kahve çekirdeği alarak evde kahve öğütücüsünde öğütüp kahvemi yapmak istiyorum.

sizden evde kullanabileceğim az kavrulmuş kahvemi öğütecek kahve öğütücüsü tavsiyesi istemekteyim.

1. ve 2. tercihiniz ne olurdur.

saygılarımla.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Filtre için ayrı,espresso için,Türk kahvesi için ayrı değirmenler var,,Hepsini yapabilen değirmen varsa da Çok pahalı

Ne içtiğinize göre tavsiye isterseniz daha doğru olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mokapot veya American Press ile demlemek için 1500 tlye kadar hangi öğütücüyü tavsiye edersiniz?

• maicole kullanıcısına yanıt
    Comandante el degirmeni tabiki o fiyata. Elektrikli isterseniz baratza encore. Ama comandante el degirmeninin yanina yaklasama performans olarak.

• vazgeçtim.

arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum.

anladığım kadarı ile 300-500 ile olacak iş değil.

hepsi blander tarzıymış . . kahve yapmaktan ziyade parçalıyorlarmış.

orta vadede kahve öğütücüsü almaktan vazgeçtim. şimdilik ona ayıracak bütçem yok.

muhtemelen bunu alırdım.. halen takipteyim.. Breville BCG820 smart grinder

http://www.kahveler.net/kahve/347-breville-bcg820-smart-grinder.html/ burada +10 sayfa yorumu var.

Breville BCG820 smart grinder bu ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ?? muhtemel fiyatı 1500tl civarı olsa gerek.

saygılarımla ;

• Artık kahve içmek bile lüks oldu ülkede

• 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.