Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 gr suya 30 gr şeklinde yapıyorum ben, french press ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metak kaşık tadı bozuyor sanırım?Tahta kaşığa geçtim zira French pressten bardağa döktükten sonra tad normal, biraz bekleyince ekşilik geliyor..Cay kaşığı kullanıyorum, olmaz diyecekler ama şekerle içerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Metak kaşık tadı bozuyor sanırım?Tahta kaşığa geçtim zira French pressten bardağa döktükten sonra tad normal, biraz bekleyince ekşilik geliyor..Cay kaşığı kullanıyorum, olmaz diyecekler ama şekerle içerim..
    Metal kaşık tadı etkiler bir nebzede sıcaklığıda etkiler. Kahve soğudukça ekşilik gelmesi normal. Siz şekerle içip nasıl kahvenin notalarını alabiliyorsunuz şaşirdım..
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    Şeker tadı etkiler katılıyorum ama, kahve ile Bisküvi tatlı yendiğinde zaten bunlar da kahveyi etkiliyor?
    Şekersiz içiyorum bazen..Değişiyor ama genelde tatlı birşeyle, yoksa mideme dokunur
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Ben yaninda birsey yemiyorum cok cok olsa ufak bir parca cikolata yiyorum. Yaninda lotus biscoff tuketenler oluyor kahvenin tadini etkilemedigini soyluyorlar.

• Kahvenin içine atmadığınız sürece bisküvi ve çikokata tarzı şeyler kahvenin tadını etkilemez diye düşünüyorum

Tatlı ters etki yapmıyor ama meyveden sonra (elma,armut,karpuz), hatta domates,peynir yedikten sonra kahvenin tadı alakasız değişiyor..Ben bizzat baharat tadı aldım karpuzdan sonra..

Türk kahvesi gibi önce su içiyorum eski tadlar gitsin diye..

Bu kahve kokuları kendine çeken bir nesneymiş zaten...

* Kahvenin tadlarında zaten Parfüm gibi sıralıyorlar bir dolu "tat"..şekeri de biz ekleyelim ne zararı olur ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 18 Ağustos 2018; 23:53:6 >
    Ben de bir şey yemem.Ama tarçınlı kurabiye ya da o karamelli tarçınlı lotus olursa o zaman çok şahane oluyor.Tabi bunlar aşırı tatlı olduğu için ayda yılda bir oluyor bende. Tarçınlı şeyler kahvenin tadını bir tık daha öne çıkarıyor.

• starbucks ta bodum french press fiyatlari ne kadar bilen var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmarta68

starbucks ta bodum french press fiyatlari ne kadar bilen var mi acaba?
    Bende büyük boyu var, 100 civari almıştım ama geçen ikea'da gördüm çift kat camlı 80 civarı daha güzel bence.

• blackmarta68 B kullanıcısına yanıt
    nisan gibi büyük boyunu almıştım 1 litrelik 65 tl di
    375 ml 45 tl , 500 ml 55 tl fiyatı vardı . Muhtemel kur farkından zam gelmiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmarta68 B kullanıcısına yanıt
    Sturbuck online alışverişi göremedim, kahhve.com dan almıştım en uygun fiyat ama orda da kalmamış gözüküyor

Kenya 3 Cup olanlar uygun
    akakce.com
    Bodum Spare Glass French Press Yedek Cam Hazne 500ml Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bodum,1,2.html

99 TL

**Ikeada olanlar da ısıya dayanklı yazıyor daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Ağustos 2018; 20:20:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

nisan gibi büyük boyunu almıştım 1 litrelik 65 tl di
    375 ml 45 tl , 500 ml 55 tl fiyatı vardı . Muhtemel kur farkından zam gelmiştir
    Ekimde aldım geçen yıl 44 54 64 tl idi. Zam gelmemiş olabilir.

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Hocam internet ortamindakiler Starbucks in 2 katı fiyatına satıyorlar. En küçük boyu internette en uygun 79 tl idi ben starbuckstan 44tl ye alınca çok şaşırmıştım.

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    kur 2 kat arttı nerdeyse muhtemel zam yemiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Hocam internet ortamindakiler Starbucks in 2 katı fiyatına satıyorlar. En küçük boyu internette en uygun 79 tl idi ben starbuckstan 44tl ye alınca çok şaşırmıştım.
    Ben Sturbuck satış görmedim internetten..Mağaza fiyatını da bilmiyorum?

Şuan Sturbucksta Bodum French Press satılıyor mu ve fiyatı nedir?

Sizin dediğiniz fiyat çok eski gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Ağustos 2018; 16:2:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Ben Sturbuck satış görmedim internetten..Mağaza fiyatını da bilmiyorum?

Şuan Sturbucksta Bodum French Press satılıyor mu ve fiyatı nedir?

Sizin dediğiniz fiyat çok eski gibi..

Alıntıları Göster
    Starbucks mağazada kendisi satıyor internette satmıyor. Bütün mağazalarında var sadece bazen kalmamış oluyor. Ben Eylül ekimde 44den aldım arkadaş nisanda 45 ten almış şimdi de olsun olsun 50 lira olsun.

Edit: ben aldığımda da şuanki fiyatlardan satiyorlardi internette kur uygulanmamis.

Ama kahveyle ilgili siteler işin firsatciligina bakıp tekel gibi istediği fiyattan satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hitlerin Bıyığı -- 20 Ağustos 2018; 16:53:19 >

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    Bugün kardeşime aldırdım fiyatlar yanılmıyorsam 55 TL (350 ml) ile 79 (1 lt) Tl arasında Sturbuckta..Metal olanlar 105 Tl gibi
    Kutu yok ama sturbuckslarda ve hepsine kafadan 8 cup yazmışlar..dikkatli olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 23 Ağustos 2018; 18:43:15 >
  • Kahve değirmeni için delonghi kg89 mu yoksa tchibo marka mı tavsiye edersiniz ?

Linkler:

WMF, Breville, Silit, Wüsthof, Caso, Miele, Hitachi gibi bir çok dünya markasına en kısa yol.
    DELONGHI GRINDER KG89 ÖĞÜTÜCÜ
    https://www.enplus.com.tr/delonghi-grinder-kg89-ogutucu-4325

• Kahve kupasi almayi düşünenlere amazon dan almis olduğum contigo markayi gözüm kapali tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.