Yüzbaşı
16 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, yaşadığım bölgede araç yıkamaya üşendiğim zamanlar kullanabileceğim oto yıkama tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Merhabalar,

185bin lira civarı bir bütçem var ve son 2 gündür kafam iyice karıştı, cidden araba bakmaya başladı mı insan işin içinden çıkamıyor.

-Leon FR 1.5 EcoTsi DSG
-Leon Xcellence 1.5 EcoTsi DSG baktım, fiyat aldım.

Sizlerin önerileri nelerdir? İkinci el düşünmüyorum.
Uygulamadan bildirim geldiğinde bildirimin arka planı siyah gözüküyor, diğer bütün uygulamaların bildirim arka planları beyaz. Resim de ekledim bahsettiğim şey ile ilgili.
Öncelikle merhabalar.

Bilgisayarım için Xbox 360 veya Xbone controller almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca xbox 360 controller for windows sanki piyasalardan kaybolmuş gibi, bu ürünü satan bildiğiniz güvendiğiniz bir site varmıdır?
İyi akşamlar herkese, uzun süredir üzerinde düşündüğüm sistem bu şekilde ve gece 12 gibi tetiği çekmeyi planlıyorum. Genel amacım oyun ve diğer işler(ufak render film vs.) Monitörüm ise Dell u2414h olacak. Overclock yapmayı düşünüyorum ve PSU'yu ileriye dönük kaliteli bir model almak istedim. Önerilerinize açığım, sistem inventustan toplanacak.

Yapmayacağım birşeyi yaparak harddiskimi başka bir bilgisayara bağladım, şu anda harddiskimde autorun.inf var ama bir türlü silemiyorum dosyalara bir zarar gelmeden silmemin yolları nelerdir? teşekkürler.
Evet arkadaşlar, mevcut olan wireless şifresini nasıl değiştirebiliriz?
Bugün aklıma sahip olduğum Toshiba L500-13Tdeki ekran kartı sürücümü ve yazılımı yükleyeyim dedim, fakat bir türlü bulamadım sanki aradığım şeyi.. Catalyst 9.12 Bu modeli destekliyormu? Toshibanın sitesinde bu cihaz için bir driver gözükmüyor bile..
Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarımın klavyesinin sol kısmına kola döktüm, bu yüzden sol kısımdaki FN, CTRL, SHIFT, CAPSLOCK, TAB, ", ve Esc tuşu tutukluk yapıyor, yapışmadan dolayı, bilgisayara bir etkisi yok ama basmakta zorlanıyorum, cihazı garantiye göndermekte istemiyorum açıkcası ve mümkünse kendim temizlemek istiyorum.
Teşekkürler.
Merhabalar, Laptopumun harddiskinin dolması üzerine, oyunlarımı, müziklerimi ve bilimum şeyleri içine atabileceğim 1TBlık bir harddisk almak istiyorum.
2 Model arasında kaldım bunlar:
WD Elements 1TB(bu cihazda firewire ve esata varmıdır?)
WD My Book 1TB (Essential ve Home var, farkları nelerdir, e-sata varmıdır?)

Şimdiden Teşekkür ederim.
Hakkında
Forum İmzası:
Shitty coffee brewer.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Notebook
Apple
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
İşlemci
Intel i5 4690k
Anakart
Asus Hero VII
Sabit Disk
Samsung 850 Evo 250GB
Ekran Kartı
Asus STRIX GTX 970
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 480
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 15.596 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.