Şimdi Ara

Gerçek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba donanım haber sakinleri,bilmiyorum nasıl nerden başlasam lütfen yazıcaklarımı okuyun belki teselli veren olur,35 yaşına girdim bu yaşıma kadar hayatımda hiç bir kızla çıkmadım,bir tane bile kız arkadaşım olmadı,son 4 senedir evden çıkmıyorum bakal ve bazen kilerden odun çekmekten hariç,klavyenin ardında olduğum için içimi rahatça yazabilme cesareti buluyorum şu an kendimde,ben gerçekten assosyal bir insanım sanırm,boyum kilom herşeyim yerinde tipimde bir sorun yok,yalan konuşuyorusn diyenler olabilir,zere kadar yalan konuşmuyorum hayatımda ilk o işi malum yerlerde yaptım milli oldum yani 18 yaşları idi ) bu zamana kadar yılda bir iki oluoyrdu oda zaten beli bir ücretle çalışan kişilerle gerçi 4 senedir sadece interneten ilziyorum ya,demek istedğim felaket duygulanıyorum bu son bir haftadır hiç uyamıyorum keşke kız arkadaşım olsa keşke lise yılarında bende flört debilseydim yaşım zamanım geçti zaten,bu arada bekarım artık öyle sıkıldımki bazen ağlıyorum aşırı duygusalaştım ah be diyorum bende de bir kız arkadaş olsa sevse ben sevsem herşeyi yaşayabilsem karşılıklı zevklere tatlara kanat açabilsem,ama yok donanım haber sitesi bende bağımlılık yaptı 5 senedir bakınırım hep konu dışına üyelik ise yeni adlım sayılır,gençler liseli kardeşilerim sizler lütfen kıymetini bilin ben imreniyorum gerçektende ama işde işsiz olmak fakir aile olması bazı şeyleri yaşmaya engel oluyor gördğüm kadarı ile sonuçta güzel bir şehirde yaşıyoruz antalyada denize en son 5 sene önce girdim,endişe ediyorum bu içinde bulnduğum halden zaten,herşey karı kız değil onuda biliyorum tabiki,ama insanın bazı şeylere özlemleri vardır yaşamak istedği duygular vardır nefret ediyorum kendimden çoğu zaman ama elden bişeyde gelmiyor zar zor güç bela bir sistem topluyabilidim,tek eylencem tek hayatım bu pc,gerçi sizler kadarda anlamıyorum ama işde öyle takılıyorum,günlük olarak yataktan kalkar kalkmaz ne yüzmü yıkarım ne lavaboya giderim direk pc mi açar oturum zaten saat 1 yada 2 gibi uynaırım gündüz son 2 senedir,gündüz 2 den sabah 7 bazen 8 kadar hiç kalkmıyorum annem babam zaten üzlüyorlar benim için bende üzlüyorum bu durumlardan tabiki şu an bunları yazarak azda olsa içimi paylaşmak istedim daha çoookkkk uzun yazabilirm ama,ben bile sıkıldım yazmaktan sanmıyorumki hepsini okuyan olsun,şimdi bu mesajı yazdıktan sonra mutfağa gidip bir iki lokma atıştrımam lazım bu gün uyandığımdan beri hiç ama hiç yerimden kalkmadım lanet olsun böyle yaşamaya be fakirlik zor gerçektende git çalış diyen olabilir,hiç bir mesleğim yok araba bile kulnmasını bilmiyorum inanın iş için üzerime giyecek bir kıyafetim bile yok,amacım duygu sömürüsü değildir sadece azıma geleni yazıyorum işde umarım okuyup bir iki satır yazan birileri olur,bu arada geçmiş yazılarıma bakıp salak salak şeyler yazıp mal mal paylaşımlarda bulunmuş olduğmu görebilrisniz,teşekür ederim kusra bakmayın....

• z

Gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 30 Nisan 2012; 22:29:10 >
  • dostum şu an 23 yaşındayım,daha gençsin diyebilirsin ama çok acı çektim ve çekmeye devam ediyorum. Daha önce birine aşık olmadıysan hayat senin için güzel bir şekle bürünebilir.

mesela ben 40 yaşına gelsemde aynı acıyı çekeceğimi biliyorum , 8 senedir ölüyorum her gün

en azından benim gibi umutsuz vaka değilsin, tüm kapılar yüzüne kapanmamış senin bunu bil

-Üstüne başına adam gibi kıyafetler çek
    -Çık sokağa, özgüvenli özgüvenli dolaş.*
    -Konuşman güzel olsun.
    -Çevre önemli değil, tek de dolaşsan olur.
    -Asla utanma, sıkılma.
    -Çapkın ol.

İlla ki birini bulursun.

Başkalarıyla konuşurken özgüven eksikliği yaşıyorsan, karşındakini kenefte m.çarken hayal et. Böylelikle özgüven eksikliği de yaşamazsın.

Rahat olmak çok şeydir. Tipten daha önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 30 Nisan 2012; 22:36:06 >
  • Arkadaşlar hepinizin yanıtlarını okudum ve okuyorum,tipimde bir sorunum yok Allaha şükür,biraz inişli çıkışlı bir aile hayatım oldu babam annem yaşlılar babam emekli adam zaten o olmasa şimdi çöpten yiyorudm bu halde olmaya devam edersem tabiki,piskoljim evet bozuk,herşey sokağa çıkmakla bitmyiorki hiç arkadaşımm zaten yok bir ortam zaten hiç olmadı eskiden sporcu idim uzun yılar spor yaptım sonra babam dolandırlıdı yani abisi dolandırdı elde avuçta olanı kaybeti almanyadan geldik uzun yılar oldu tabiki,böyle olunca hep bu aile içi olaylar bizleri çok etkiledi 3 kardeşiz,diğer kardeşlerim bu gibi olaylar içerisnde dört elle sarıldılar derslerine okudular istedikleri meslekleri eleirne aldılar uzun yılardır zaten onlardan yuvadan uçtular,fakat kopuk bir kardeşlik bağımız var kimse kimseden haberi yok erkek kardeşim malatyada kız kardeşim ankarda birisi evli birisi bekar,yazdıklaırnızı okuyorum bir yandan da konu dışı başlıklara göz atıyorum uzun yılardır bu forumdayım,tabi dedğim gibi üye değildim,demek istedğim uzun yılardır sadece okuyorum konu dışı ne kadar başlık varsa sanırm hemen hemen bir çoğunu okumuşumdur diyebilirm,belkide bizleri hem içinde buldunduğumuz ailevi çevresel faktörler etkiliyor,ama şu bir gerçek internet bilgisayar bağımlısıyım resmen bağımlıyım asla uzaklaşamıyorum bunun başından tek dünyamda bu afederisn zaten karı kız hayatımda hiç olmadı bu tür ilişkiler konuşmaısnı bile beceremem çok aşırı derecede içime kapanığım,gerçekten klavyenin monitörün ardında olmak insana gerçekleri söyleme cesareti veriyor bazen kötü kötü şeylerde düşünmüyor değilim kendi hayatım için ama annemden kopmaıyorum çok çilleler çekti bir coğumuzun annesi babası çile çekmişidr bu toplumumuzn bir yarası tabiki değişik mevzular elbete,yanlız son 2 gündür herzamankinden daha çok tutarsız,kararsız,bitmiş,bitkinim belki inanmasınız ama burda yazılanlardan çok etkileniyorum sanki gerçekten var olan arkadaşlar gibi geliyor yani sanki bir ortamım varmış gibi bir hayaln dünyasında yaşıyorum sadece,hiç bir kuruş gelirm yok hali ile giderim olmuyor üst baş zaten almam neyse ben teşekür ediyorum güzel yanıtlarınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Gerçek mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poppet_

dostum şu an 23 yaşındayım,daha gençsin diyebilirsin ama çok acı çektim ve çekmeye devam ediyorum. Daha önce birine aşık olmadıysan hayat senin için güzel bir şekle bürünebilir.

mesela ben 40 yaşına gelsemde aynı acıyı çekeceğimi biliyorum , 8 senedir ölüyorum her gün

en azından benim gibi umutsuz vaka değilsin, tüm kapılar yüzüne kapanmamış senin bunu bil

şu an senin yaşında olabilmek için neler vermezdim bir bilsen,bunu zamanında banada söylerlerdi şimdi ben söyler oldum,çok çok farklı yaş dilimleri içersindeyiz daha senin için herşey yeni başlıyor sen bu yaş dilimi içinde olduğun için aslında senin bir çok avantajın var bunu unutma skaın,iş işden geçmiş değildir diye söylerler ya o bence yalan,zaten beli zaman sonra beli şeyleri insan yitrince zaten iş işden geçmişdir zararın neresinden dönerisn kardır lafınada inanmıyorum ne bilim kardeşim okuyor isen lütfen dört elle sarıl afederisn kı... yırt oku ben çok pişmanım lise son terkim.eyer ünide isen lütfen devam et değil ise lütfen çabala bir çok örneklerini bakarsan çevrendede görebilirisn,mesela üniye geç başlayıp bitiren kişler gibi.

• İnternet'e verdigin parayla üstüne birseyler al kalktığında da çık dolaş is ara fabrika dolu mutlaka bulursun pc nasıl topladiysan hayatını da topla hadiiiii.

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

"35 yaşına girdim bu yaşıma kadar hayatımda hiç bir kızla çıkmadım,bir tane bile kız arkadaşım olmadı"

Buradan sonrasını okumadım, yani olurda bu kadar olmaz pes yani...

aslında içinde buldunduğum durmumu anlatmak istedim,konuya nasıl giril yapabilirm nasıl sonlandırabilirm nasıl kendimi anlatabilirm diye bulamdım,çokda uzun yazdım aslında bir blog yapıp kendimi bildğim hatırladığım günden bu zamana kadar yaşadıklaırmı nasıl yaşadığımı yazmak istiyorum malum en başdaki yazımda belirtğim gibi,biraz aşırı derece asosyalim,söylmekten çekinmiyorum sadece monitörün ve klavyenin ardında olmkadan dolayı bulmuş olduğum,cesareten dolayı ifade ediyorum,bir insan nasıl 4 sene evden çıkmaz derseniz 5 katlı bir binada oturuyorum komşularımıza sorabilrisniz 4 senedir evden sadece bakala ve kilere evin kışın yakıcak odununu talaşını ne almış se babam onu çekmek için iniyorum birde hafta sonları annacazım pazardan alış evriş yapınca,pazar arabasını çıkarmak için berber ihtiyacımı bile kendi kendime hal ediyorum içler acısı durmdayım kendime acıyorum aslında,bu dh de bir özelden sık sık yazıştığım bir arkadşaım var saolsun her gün dertleşiriz oda olmasa hiç bir tane konuşucak kimsem yok,bu durumlardan nasıl ne zaman ne şekilde çıkabilirm onu bile bulamıyorum

• Durumun hiç iyi değil. Psikolojik tedavi almani öneririm. Hiçbir şey için geç değil.

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

İnternet'e verdigin parayla üstüne birseyler al kalktığında da çık dolaş is ara fabrika dolu mutlaka bulursun pc nasıl topladiysan hayatını da topla hadiiiii.

internet için 29 ytl annem mutfak masrafından kısıp karşılamaya çalışıyor,bilgisayarımı ise binadaki komşuların vermiş olduğu zekat fitrelerle birikimi iel aldım aslında bunu şu an söylerken nasıl mahcup bir şekilde söyledğimi bir tek ben biliyorum,lütfen yanlış anlaşılmasın KİMSEDEN BİR MADİ BİŞEY İSTEMİYORUM ben sadece çok ama çok bunaldım içimi dışımı yazmak istiyorum,çünki tek yaşadığım dünya burası..
  • durmum evet haklsınız iyi değil bunun farkındayım,fakat durmumu anneme ve babama hiç beli etmemeye çalışıyorum,sürekli onlarda benim üzülmeme için elerinden geleni yapmaya çalışıyorlar,onlarda sesiz sedasız kendi içlerinde üzlüyor parçalanıyor bende aynı şekilde,bir ara sokağa çıkıp yürüyeyeim dedim kalabalıkta asla yürüyemedim evden 1 km uzaklaştım kışın işde nasıl terledim,sanki herkes bana bakıyor hissi ara mahalelrden koşa koşa hızlı adımalrla eve geldim snaki boğulucak gibi idim,amacım kalabalık bir otobüse binmek insanalrın içinde olabilmek idi en başında ama sonra bir daha o kadar uzağa gitmedim

Sizde sosyal anksiyete bozukluğunun ileri bir safhası mevcut. Tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık hatta birçok insanın rastladığı bir durum. Destek almalısınız mutlaka. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi gideceğiniz psikiyatrist mutlaka size iyi bir çıkış yolu sunacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: moder77

quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

İnternet'e verdigin parayla üstüne birseyler al kalktığında da çık dolaş is ara fabrika dolu mutlaka bulursun pc nasıl topladiysan hayatını da topla hadiiiii.

internet için 29 ytl annem mutfak masrafından kısıp karşılamaya çalışıyor,bilgisayarımı ise binadaki komşuların vermiş olduğu zekat fitrelerle birikimi iel aldım aslında bunu şu an söylerken nasıl mahcup bir şekilde söyledğimi bir tek ben biliyorum,lütfen yanlış anlaşılmasın KİMSEDEN BİR MADİ BİŞEY İSTEMİYORUM ben sadece çok ama çok bunaldım içimi dışımı yazmak istiyorum,çünki tek yaşadığım dünya burası..

Tamam bende sana internet icin annenin verdigi parayı al kendine birseyler al diyorum paranin nasıl verildiği önemli değil abi 35 yasına gelmişsn doğru ise hala daha anne baba evinde onların parasını yiyiyorsan ilk önce sevgili arkadas değil buna takman lazım elin ayağında bir sorun mü var bugün bedensel rahatsızlığı olan insanlar bile çalışıyor neye dayanarak kendini savunup söyle böyle bahane üretiyorsun yazık senin kişiliğine çalışıp onlara yardım edeceksin buraya yazmak değil olay burası senin Dünya'nda değil kendini bosuna kandirma bir yerden başla tutunmaya yoksa başındakiler seni devamlı bakacak değil asalak yaşayan tek hücreli olmaktan vazgeç kendi elinde bahanen yok unutma daha da yazmam ne zaman adım atarsın o zaman gel yaz buraya ayıp yahu.

• fazlasıyla karamsarsın.sana tavsiyem bir an önce bir iş bulup çalışman. herhangi bir mağzada yada cafede,lokantada fark etmez. yeni insanlar görüp konuşma fırsatı bulabileceğin bir iş seni kendine getirir.Bir ortamın olur en azından ve hafta sonu dışarda dolaşıcak paran olur cebinde.

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Moder77

Sizde sosyal anksiyete bozukluğunun ileri bir safhası mevcut. Tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık hatta birçok insanın rastladığı bir durum. Destek almalısınız mutlaka. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi gideceğiniz psikiyatrist mutlaka size iyi bir çıkış yolu sunacaktır.

şu an sizlere belki komik gelicek ama birden ağlıyorum birden ağlamam duruyor mesajalrı okurken

Orijinalden alıntı: moder77

Arkadaşlar hepinizin yanıtlarını okudum ve okuyorum,tipimde bir sorunum yok Allaha şükür,biraz inişli çıkışlı bir aile hayatım oldu babam annem yaşlılar babam emekli adam zaten o olmasa şimdi çöpten yiyorudm bu halde olmaya devam edersem tabiki,piskoljim evet bozuk,herşey sokağa çıkmakla bitmyiorki hiç arkadaşımm zaten yok bir ortam zaten hiç olmadı eskiden sporcu idim uzun yılar spor yaptım sonra babam dolandırlıdı yani abisi dolandırdı elde avuçta olanı kaybeti almanyadan geldik uzun yılar oldu tabiki,böyle olunca hep bu aile içi olaylar bizleri çok etkiledi 3 kardeşiz,diğer kardeşlerim bu gibi olaylar içerisnde dört elle sarıldılar derslerine okudular istedikleri meslekleri eleirne aldılar uzun yılardır zaten onlardan yuvadan uçtular,fakat kopuk bir kardeşlik bağımız var kimse kimseden haberi yok erkek kardeşim malatyada kız kardeşim ankarda birisi evli birisi bekar,yazdıklaırnızı okuyorum bir yandan da konu dışı başlıklara göz atıyorum uzun yılardır bu forumdayım,tabi dedğim gibi üye değildim,demek istedğim uzun yılardır sadece okuyorum konu dışı ne kadar başlık varsa sanırm hemen hemen bir çoğunu okumuşumdur diyebilirm,belkide bizleri hem içinde buldunduğumuz ailevi çevresel faktörler etkiliyor,ama şu bir gerçek internet bilgisayar bağımlısıyım resmen bağımlıyım asla uzaklaşamıyorum bunun başından tek dünyamda bu afederisn zaten karı kız hayatımda hiç olmadı bu tür ilişkiler konuşmaısnı bile beceremem çok aşırı derecede içime kapanığım,gerçekten klavyenin monitörün ardında olmak insana gerçekleri söyleme cesareti veriyor bazen kötü kötü şeylerde düşünmüyor değilim kendi hayatım için ama annemden kopmaıyorum çok çilleler çekti bir coğumuzun annesi babası çile çekmişidr bu toplumumuzn bir yarası tabiki değişik mevzular elbete,yanlız son 2 gündür herzamankinden daha çok tutarsız,kararsız,bitmiş,bitkinim belki inanmasınız ama burda yazılanlardan çok etkileniyorum sanki gerçekten var olan arkadaşlar gibi geliyor yani sanki bir ortamım varmış gibi bir hayaln dünyasında yaşıyorum sadece,hiç bir kuruş gelirm yok hali ile giderim olmuyor üst baş zaten almam neyse ben teşekür ediyorum güzel yanıtlarınız için

almancan varsa çeviri yaparak para kazana bilirsin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.