Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meklat

    Bu telefon ne kadar eleştirilse de bazı konularda hastalık gibi vazgeçilemiyor. Ekran kalitesi, film dizi izlerken ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi. Bugün bu pahalılıkta stereo hoparlörlü başka telefon arasan dünyanın parası. Oysa arkadaş ne büyük rahatlık, film izlerken ses avizeden de geldiği için karşıdan kolay duyorsun. Artı kulaklık olmadan kalabalıkta bişey mi dinleyeceksin, normal telefonla konuşur gibi telefonu tut dinle. Telefonu acayip biçimde tutup alt hoparlorünü kulağına götürmene gerek yok. Bir de unutmuşum ses problemi olmasa video kayıt stabilitesi ve kulaklık çıkışı da çok iyi. Ya birader bu kadar güzel telefon yapıyorsun, güncellemeyle düzeltsene sorunları.

    Ses kalitesi çok iyi cidden mutfakta mermerin üstüne koyuyorum bazen yankılanıyor, sesteki hataları duyabiliyorsun ama yok. Spotify da dinleyin görün. Ama güncelleme çok sıktı. Ama android de sıktı genel olarak keşke apple android monopolisinden kurtulsak gerçek linux bazlı bi os gelse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ARKADAŞLAR MERABALAR. GM 20 FORUM ANA KONUSU BULAMADIĞIM İÇİN BURAYA YAZIYORUM, ÖNCELİKLE KUSURA BAKMAYIN.. ARANIZDA GM 20 KULLANAN ARKADAŞ VAR MI ACABA? GM ASİSTAN UYGULAMASINDA, SENSÖR TESTLERİNDE, YÖN SENSÖRÜ TESTİNDE, EKRANA GELEN PUSULA GÖRÜNTÜSÜNDE, PUSULA HİÇ HAREKET ETMİYOR, SAĞA SOLA OYNAMIYOR... TABİ ALTTA DA SORUYOR.. EKRAN YÖNÜNDE HAREKET OLDU MU DİYE.... HAYIR DİYORUM MECBUREN... TEKNİSYEN KONTROLÜ GEREKLİ DİYOR.. SİZLERDE BÖYLE BİR DURUM VAR MI? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

  • Muzzafer bey yine iyi sallamış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt

    General Mobile cihazlarının yazılımları stabil çalışmıyor bu nedenle cihazdaki donanımlar sağlıklı çalışmıyor ucuz malın derdi çok olur. Senin sorunun da büyük ihtimalle yazılımsal. Fazla birşey bekleme derdini kime anlatırsan anlat çözüm bulmayacaklar geçmiş olsun. Dua et diğer fonksiyonlar düzgün çalışsın yoksa boşuna para vermiş olacaksın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    GM asistanı gibi markanın kendi uygulamaları yerine marketten sensör testi yapan başka bir uygulama ile deneyin bir derim. GM yazılım konusunda sorunlu ne yazikki. Sonuçları karşılaştırmak daha sağlıklı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gm ye yazılım konusunda kızıyordum. Şimdi Xiaomi kullanıyorum onda da güncelleme yok 3-4 aydır 12 gönderiyoruz diyip sallıyorlar. En son Eylül dediler o da olmadı. Yani kısaca bu Android'in bir sorunu. Güncelleme istiyorsanız maalesef Apple almalısınız. Ona da ayirabilecegimiz bir butce yok. Gm de fiyat konusunda ülkenin gerceklerini göz önüne aldığı için bence iyi bir yerli firma. Yazılım güncellemesi beklemeyin ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine güncelleme için başvuruda bulunmuştum , para iadesi kararı çıkt ve satıcı iademi gerçekleştirdi yoluma poco x3 ile devam edicem.

    Şikayet metninin fotosunu da ekliyorum alta isteyen olursa örnek alabilir.

    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!


    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 26 Ekim 2020; 21:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Telefonu kaça almıştınız fatura bedeli mi cikti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefa_46 S kullanıcısına yanıt

    Evet 1999 TL fatura bedeli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 18 Ekim 2020; 9:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar bu telefonu eğer kırılmamışsa değiştirneye kalkmayın. Yemin ediyorum muadilini aynı paralara zor bulursunuz. Ses, ekran, kamera, video sabitleme..Hiç olmadı param yandı deyin başka bir telefon alın, bu evde dursun geceleri film, müzik için kullanın. Hatta gerektiği zaman video için yanınıza alın. Evet yazılım ayıbı var ama en azından android 9 ona da şükür..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    fatura gönderdiysen firmaya fatura adresine de bilgilendirme gider. yoksa kendiniz iketişim kurun firma ile. yalnız evrağı çocuk oyuncağı gibi yapmışlar. herkesin imzasını bi çocuğa attırmışlar gibi 🤣🤣 siz firmayla görüşün onlar için sıkıntı yok zaten bu karar ile onlar da zaten iade eder onlarda kalan bişey yok. sonuçtan haberar edin muhakkak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meklat M kullanıcısına yanıt

    tCL 10L var 2300e... Daha iyi bu cihazdan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    tCL 10L var 2300e... Daha iyi bu cihazdan

    Valla beni kesecek tek telefon olsa olsa mi9t olur, fiyatı düştüğü için. Ha onda da aksiliğe bak stereo hoparlör yok,😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderim7 kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi karsi tarafada tebliğ etmişler , iade gerçekleşti yoluma poco x3 ile devam edicem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 26 Ekim 2020; 21:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir telefon kullanıyoruz ki adam akıllı kılıf bile yok, ulan en kıytırık xiaomi telefon modellerinin bile 100lerce farklı model kılıfları var habu gm9 un yok. ahh ulan iphone sen neydin be şimdi uzaklardasın

  • Pasa86 kullanıcısına yanıt

    Bu adam kernel i verse yeter. Biz de yazarız android 10 u. Ama herifler hem yapmıyor hem de yapılmasına da müsaade etmiyor. Batsın banane yerliymiş. Bizim yerli başka dolandırıcılarımız da var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen güncelleme vermeleri gerekir cihaz sapıtmaya başladı video izlerken kendi kendine pauseye yapmaya videoyu durdurmaya başladı 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 TL verdim bu telefona ve güncelleme garantisi için verdim Android One diye verdim. Projenin mantığına aykırı yaptıkları şeyler. Android 10 hakkımdı bu yazılımın verilmemesinde kim veya kimlerin parmağı varsa hakkımda paramda haram zıkkım olsun. İleride telefonu satarım yoluma bakarım ama bir daha GM alır mıyım asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum gm 9 pro fakat şu ana kadar yaşadığım en büyük sıkıntılar şunlar:

    1-) Telefonu başım ile omzumun arasında tutarken kullanarak konuşmaya çalıştığımda sesim karşıya gitmiyor. Hatta telefonu normal tutarken bile telefonun alt kısmı ağzıma yakın olmadığı için sesimin az gittiği zamanlar oluyor, yani telefonun mikrofonunu cidden saçma bir yere yapmışlar ve kesinlikle oldukça kötü.

    2-) Video kayıt başlaması ve fotoğraf çekmesi geeerçekten ama geerçekten çok yavaş, fotoğraf çekme tuşuna bastığım zaman yaklaşık 2 saniye bekleyip öyle çekiyor fotoğrafı ve bu esnada telefonu oynattıysanız fotoğraf sanki oyun hamuruymuş gibi bir hal alıyor. Video kaydı desen artık hesaplayıp video kaydına öyle başlıyorum. Fakat bazen de oluyor fotoğrafı çat basar basmaz çekiyor, henüz seyrek olsa da nasıl olduğunu keşfedemedim (seri çekim modu falan açık merak etmeyin)

    3-) TELEFONUN GALERİSİ YOK!!! Allahım ilk aldığımda çıldırmak üzereydim, galeriyi arıyorum telefonda galeri yok, google fotoğraflar kullanıyorum ve bu da verimli çalışmıyor. Çünkü hafıza kartı kullanıyorum ve bu hafıza kartına kaydedilen fotoğraflar, sd kart>Android>Data>com.codeaurora bla bla gibi bir konuma kaydediliyor ve bu konumdaki şeyleri google fotoğraflar fotoğraf olarak algılamıyor sanırsam bu yüzden bu fotoğraflara ES dosya yöneticisi ile dosyalardan erişiyorum. Allahtan telefonu anneme veya babama almamışım gerçekten kanser olabilirlerdi..


    Bu üç özellikten gerçekten çok bezmiştim bir ara, artık koyverdim valla umrumda bile değil ne düzeltmeye çalışıyorum ne alternatif arıyorum.


    Onun dışında telefonun dolby modu gerçekten dizi, film, video izlerken aşırı iyi oluyor, çok basit bir şey fakat o ahizeden ses gelmesi aşırı faydalı bir olay.

    Başka bir iyi özellik ise video kaydederken titreme engelleyici gibi birşey var, sanki telefonu bir stabilazer a takmışım da öyle çekiyormuşum hissi veriyor, kaydettikten sonra izlerken çok hoşuma gidiyor cidden bu özelliği de çok seviyorum. Onun dışında hafızası, ram'i, wifi gücü, şebeke gücü bana göre sorunsuz, herhangi bir eksi yönünü görmedim bunların. Ama bu yukarıda saydığım üç dezavantajda olmasaydı telefon fiyatına göre gerçekten çok iyi olacaktı. 1499 TL'ye almıştım o sıra red mi note 8 vardı galiba keşke onu alsaymışım :D Eğer bu yukardaki özellikleri çözmenin bir yolunu bulduysanız lütfen söyleyin eğer hala bir umut varsa ben savaşmaya hazırım :D





  • Öncelikle red mi note 8 e göre çok daha güzel canlı çekiyor bilgin olsun. İşyerinde bir çalışanımda var gm9 pro yanından geçemez fotograf kalitesi konusunda.


    Geleyim 3 müzdarip olduğun konulara.

    1. aynı sorun bendede oluyor eğer ağzını biraz uzaklaştırırsan mikrofondan ses gitmiyor karşı tarafa. şu an için arkada flaşın sağında gürültü önleyici deliği var onu bant ile kapadım ama ses gitme sorunu devam ediyor agzımı uzaklaştırırsam. baska bir cözüm bulamadım çözülmüyor.
    2. Video bahsettiğin gibi 2 3 sn geç başlıyor ve arada da fotoğraf çekerkende oluyor aynı durum sanırım arka tarafta bir işlem yapma anına denk geliyorsa o sırada oluyor bu durum ama video da her defasında oluyor çözümü bunun da yok. belki gcam kullanırsan çözülebilir.
    3. google fotoğraflar kullanıyorum ayda 6 tl ye 100gb lık bir alanım yok dönem donem fotograf yedeklıyorum pcye ekstra galeri kullanmıyorum. onun dısında bir sorunum benım de yok.


    burada pek cok kısı guncelleme yonunden dertli söz verildi yerine getirilmedi diye, haklılar ancak söyle düşünüyorum tamamen f/p ürünü. fotograf kalitesi ekran kalitesi ve fiyatı. ama yinede güncelleme alması sızler için eksiysse be haksızlık ise basvurun hakem heyetine alın ödediğiniz parayı geri. Ayrıca gm servisine 2 ay önce işim düştü ilk defa, ekrana su teması sonrası ekran gitti. Ekranı değişirken yan metal cerceveyi de degistiler(cizikti) cihaz su an yeniden farkı yok sıfır alınmış gibi.


    hani kalkıp biri 2000tl verse o paraya alabileceğin baska telefon yok bu özelliklerde.





  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.