Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bok ettiler telefonu. Dedim ki düzgün telefon çıkardılar övünerek kullanıyordum..ama kasılmalar donmalar can sıkıyor artık. Bir kere aldım gm bir daha benim paramı bok alırsın gm sahtekar ı.
  • Bu son mesajım, 19 Mart 2023 general mobile GM 9 pro vaat ettiği hiç bir güncellemeyi vermedi. Yalanlar dolu geçiştirme çabaları ile insanları aptal yerine koydular. Eğer bu mesajı okuyan general mobile markasına ait bir ürün almayı düşünüyorsa almasınlar. Ne sorunları düzeltecek bir çaba gösterirler nede verdiğiniz paranın hakkını alabilirsiniz biraz daha fazla verip bilindik markalarını almanızı bir kullanici olarak tavsiye ederim. Temel fonksiyonlari bile çalışmayan cihazları alıp paranızı çöpe atmayın. Müşteri hizmetleri adlı palavracı insanlardan oluşan boş insanlar topluğunu arayıp çözüm bulacağınızı ümit ediyorsaniz yanılıyorsunuz.




  • GM 9 Pro telefonumu bugün müzik setine RCA kablosu ile bağlarken bir anda kapandı 5-6 saattir açamadım. Şarja takınca şarj ışığı dahi yanmıyor.

    1-Önce ses açma, sonra kısma sonra güç tuşuna basıp üçüne aynı anda 1,5dk basılı tuttum olmadı.

    2-Ses açma ve güç tuşuna 1,5dk basılı tuttum olmadı.

    3-Ses açma ve kısma tuşuna 1,5dk basılı tuttum olmadı.

    Önerisi olan var mı? Pcye bağlayıp elektrik vs verebilir miyim?

    (GM 9 Proyu 3,5 yıldır kullanıyorum. Bugün telefon arızalanınca eski telefonum Asus Zenfone 2 Laser e geçtim. Ulan lazer in Google Play Store sürümü GM 9 Pro nunkinden daha güncel şaka mı bu. Anneme babama Samsung aldım. onlara anında güncelleme geliyor gm9proya gelmiyor derkeneski telefonum zenfone 2 laser bile benim telefondan daha güncel. )





  • mabed528 kullanıcısına yanıt
    Devreleri mi yaktınız acaba amper yüksek mi geldi
  • @lBesiktASK Merhaba herkese, selamün aleyküm, 3,5 yıldır GM 9 Pro kullanıyordum. Çok memnundum. Geçen ay telefonu düşürdüm 1.600 liraya ekranı değiştirmek zorunda kaldım. Geçen hafta ise telefonu RCA-Jack kablosu ise müzik setine bağladığımda telefon aniden kapandı. Şarj ışığı dahi yanmıyor. Netteki çözümleri denedim olmadı. Bugün yetkili servise götürdüm. "herhalde anakartta sorun var, anakart değişmeli" gibi bir söz kullandılar. Anakart değişim bedeli ise 2.000 lira. Servis bana acemice geldi. Ne demek "herhalde anakartta sorun var." Ankara veya İstanbul'daki yetkili servise göndersem daha iyi analiz ederler mi?

    Telefonu 3,5 yıl önce 1.500 liraya aldım. Geçen ay 1.600 lira masraf yaptım şimdi de 2.000 lira masraf yapmak istemiyorum.

    GM 9 Pro telefonumu bugün müzik setine RCA kablosu ile bağlarken bir anda kapandı 5-6 saattir açamadım. Şarja takınca şarj ışığı dahi yanmıyor.

    1-Önce ses açma, sonra kısma sonra güç tuşuna basıp üçüne aynı anda 1,5dk basılı tuttum olmadı.

    2-Ses açma ve güç tuşuna 1,5dk basılı tuttum olmadı.

    3-Ses açma ve kısma tuşuna 1,5dk basılı tuttum olmadı.

    Önerisi olan var mı? Pcye bağlayıp elektrik vs verebilir miyim?

    (GM 9 Proyu 3,5 yıldır kullanıyorum. Bugün telefon arızalanınca eski telefonum Asus Zenfone 2 Laser e geçtim. Ulan lazer in Google Play Store sürümü GM 9 Pro nunkinden daha güncel şaka mı bu. Anneme babama Samsung aldım. onlara anında güncelleme geliyor gm9proya gelmiyor derkeneski telefonum zenfone 2 laser bile benim telefondan daha güncel. )

    soru 1- İstanbul ve Ankaraya gönderiyim mi?

    soru 2- Eğer onlardan biri de anakart değişmeli derse 2.000 lira verip anakartı değiştiriyim mi? (Telefonun işleyişi çok güzeldi seviyordum, takılma vs yoktu.)

    soru 3- Telefonun anakartına entegre hangi sensör, işlemci, parça, özellik vs.ler vardır? Yani anakartı değiştirince telefonun performansı yüzde kaç oranında artar, ne kadar yenilenmiş olur?

    Bu telefon olmazsa, Samsung almayı düşünüyorum. Onun da beni memnun edecek seviyedeki bir telefon 10.000 lira vardır. O parayı pek verecek durumda değilim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabed528 -- 21 Mayıs 2023; 1:52:35 >




  • lBesiktASK kullanıcısına yanıt

    Üstte yorum yaptım bakar mısınız. Ben de telefon yandı diye düşünüyorum. Ancak RCA kablosundan telefona voltaj/amper geçeceğini hiç sanmazdım.

  • Merhabalar konuyu hortlatmak istemezdim lakin GM-9 Proyu kullanamayacak hale geliyorum artık.Maalesef telefon etmek istediğimde numara farketmiyor kafasına göre ara diyorum.Lakin telefon arar gibi yapıp anında aramayı kendi kendine kapatıyor.Türkcel'e telefon ettim hattı güncellettim problem devam ediyor görünce bu sefer cihaza HARD RESET attım.Sorunun devam ettiğini görünce bu sefer GM li aradım durumu söyledim bana GOOGLEO kaynaklı bir sorun olduğu söylendi.Hesapta GOOGLEO güncelleme yollayacakmış bana bu şekilde dediler.Bu konuya yazılanları baştan aşağı okumuştum ve anladımki bu sorunun kaynağı esasında GM firması eğer ANDROİD 10 ve gerekli güncellemeleri verselerdi bu problem ortaya çıkmayacaktı.Büyük ihtimal telefon kısa bir süre sonra artık iş yapamaz hale gelip çöp olacak.Gerçektende çok yazık bu kadar vicdansızlık ve açgözlülük olmaz olsun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wochenplanet -- 3 Ağustos 2023; 14:30:49 >
  • Wochenplanet W kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllardır android 9beta sürümünde kullanıyoruz(hanım kullanıyor). Zamanında Google kamera için yuklemistim. Sesde sorun var. ve GPS bazen sapıtıyor .
  • Wochenplanet W kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de baş gösterdi, Turkcell numaralarda sorun oluyor, arıyorum karşı tarafın telefonu bir kez çalıyor çalmıyor çağrı sonlandırıldı diyor.
    Kaç kere denedim olmadı,uçak moduna alıp bekledim,kapattım açtım ama problem hala devam ediyor.Ayarlar,ağ ve internet,mobil ağ,gelişmiş,tercih edilen ağ türü, buraya bir gir oradan 3g yi seç biraz bekle tekrar LTE yi seç belki düzelir.
  • Artık şansa kaldı işimiz taş gibi telefon vurdumduymazlık yüzünden çöp olma yolunda ilerliyor.Ahh GM verdiğin sözleri tutmadınya inşaallah tez zamanda BATARSIN...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wochenplanet -- 8 Ağustos 2023; 22:37:7 >
  • Wochenplanet W kullanıcısına yanıt
    Dediğim ayarları yapıp 3g modunda denediniz mi?
    Ben 3g ye alıp arama yapabiliyorum,tabii internete girerken değiştirmek gerekiyor,yoksa 4.5 g kullanamıyorsun.
  • Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm dediğinizi harfiyen uyguladım bugün kapanma problemi yaşamadım.Ayrıca internete girişte 3G olarak giriyorum ondada şimdilik sıkıntı yaşamadım yeterki bu halde devam etsin gittiği yere kadar artık 4.5 G olmasada olur sağlık olsun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wochenplanet -- 8 Ağustos 2023; 22:36:25 >
  • telefon eskisi gibi hızlı değil. gereksiz uygulamaları sildim. animasyonları kapattım. daha fazla ne yapılabilir?

  • Bu arama kesme sorunu için 3G ye geçişi bende deniyorum. Umarım olur, zaten 4G nin gücünü operatörler kestiği için düzgün çeken yer kalmamıştı. (Beylikdüzü)

  • Anne babama almayi dusunuyorumda Sar degerleri cok yuksek gorunuyor uzun vadede bir zarari olur mu ne dersiniz?
  • telefonun android sürümünü yükseltmenin bir yolu var mı veya hızlandıralabilir mi arkadaşlar? mesajları açarken bile donuyor

  • EXUBERT kullanıcısına yanıt

    custom romlar var onlarda pek stabil çalışmıyor

  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.