Binbaşı
29 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba aracımda Soundmax combo 6 mid takimi ,bir çift macoustic oval hoparlör, BM audio 4x75w rms 4 kanal amfi, xetec gr600.1 mono amfi ve alpine swt-12s4 model tup bas , ana ünite pioneer giriş seviyesi tek amfi çıkışlı teyp var. Teypten gelen RCA kablolar y kablo 3'e bölüp amfilere dagittik . Sence ana üniteyi 2 veya 3 amfi çıkışlı orta seviye bir teyp ile değiştirsem ses kalitesi ve şiddetinde aradaki farka degicek bir değişim olurmu. Düşündüğüm modeller Pioneer s5050bt ve Kenwood kmm-306bt sizce gorusleriniz nedir bu konuda?
İyi forumlar arkadaşlar şuan aracımda, Soundmax sx-combo 16 cm mid takımı 75w rms , bir takımda macoustic oval hoparlör , Alpine swt-12s4 subwoofer, amfi olarakta reis rs-5100 5 kanal 4x75w 1x350wevcut ,
Ben arkada ovallere ek olarak amfinin rms değerine uygun spl Tweeter takmayı düşünüyorum , fiyat performans olarak spl mi yoksa daha kucuk Pioneer TS-S20 gibi tweeter mi kullanmalıyım önerileriniz neler.
Arkadaslar bm audio 4kanal amfim var 2adet pioner 6965 v3 oval hoparlorum 2 adet pioner ve macoustic 20 cm woofer bagli wooferler freeair olarak bagli pandizotta.Amfide 1ve2. Kanallara ovaller bagli ve sadece hpf ve flat secenegi var ben hpf yaptim frekans degerleride 120hz ile 3khz arasi. 3ve4.kanaldaysa ikiadet woofer bagli lpf olarak ayarli frekans degerleri ise 50hz ve 1.5 khz araliginda fakat 50 hz ile 1.5 khz arasinda 5 cizgi var deger yazmiyor her cizgi kac hz oldugunu nasil anlarim birde bu deger araliklari fazla degilmi mesela sub icin ideal deger lpf olarak hangi kademeye getirmeliyim ovallerin bagli oldugu lpf seceniginde frekans 120 hzden basliyor arada 5 cizgi var son skalada 3khz onuda hangi degere ayarlamam lazim acaba?
Arkadaslar bm audio 4 kanal amfi aldim sifir baglantisi yaotim fakat yolda giderken ses kesikip tekrar geri geldi sonra gece ararci parkettim sabah hic calismadi oglen tekrar kontrol ettim calisti sorun nerdedir acaba yardimci olursaniz sevinirim.
Edit:bugun kisik seste hic kesme yapmadi ses maksimum 50 ben 30 da dinledim. 30 dakika boyunca kesilmedi hic. Nezaman 35 den sonraya actim sesi 3 dakka sonra kesildi ses
Arkadaslar bu iki hoparlor arasinda kaldim pioner 6965 v3 sampion serimi yoksa yeni cikan 6996s mi yada bunlardan daha iyi ayni fiyat bandinda tavsiyeniz varmi
tesekkurler hocam gecmiş olsun umarım enkısa zamanda cozulur p
Arkadaslar telefonum rootlu fakat wiper4android yuklediğimde superuser izni verdiğim halde wiper4android yuklerken driver yuklemesi yap dediğimde yukleme yapmıyor
Merhaba arkadaslar benim sorunum su creative audigy value 7.1 ses kartı aldım işletim sistemim win7 ses kartının win7 driveri sorunsuz kurdum seste sorunum yok fakat ekolayzer konsolu yok. Forumu arastırdım daniel k driveri denedim ama kurarken su hatayı veriyor ''setup is unable to detect a spported product on your system .plase ensure that your products is properly installed before running this setup program'' onboard ses biostan iptal ettim ekolayzeri nasıl kullanırım yada ses kartını kontrol eden daha iyi bir yazılım tavsiyesi verirmisiniz uzerinde ekolayzer ayarı yapabilicegim (srs sound box kullanıyorum ama ekolayzer ayarı yok programda) bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Not. ses sitemim 2.1
Merhaba arkadaslar benim sorunum su creative audigy value 7.1 ses kartı aldım işletim sistemim win7 ses kartının win7 driveri sorunsuz kurdum seste sorunum yok fakat ekolayzer konsolu yok. Forumu arastırdım daniel k driveri denedim ama kurarken su hatayı veriyor ''setup is unable to detect a spported product on your system .plase ensure that your products is properly installed before running this setup program'' onboard ses biostan iptal ettim ekolayzeri nasıl kullanırım realtekin kendi programı audigyden daha iyiydi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Not. ses sitemim 2.1
Arkadaslar tuketicinin bilgisi olsun diye bu konuyu actım hatam varsa affola.

Wireless destek yada diğer adiyla zeta bilgisayardan alfa 15 metre usb repeater kablo sipariş ettim urunu usb mause ve usb bellekle test ettim ve calistirmadi saticiya iade talep ettim urununuz calismiyor diye fakat urun acildi deyip iade talebimi reddetti urune tam kargo dahil 62 tl odedim benim param çöpe gitti sizinki gitmesin iyi gunler
Hakkında
Forum İmzası:
sawash
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.432
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.212 (Bu ay: 463)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 298 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.