Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9 Eylül 2020 oldu General mobile firması güncelleme yalanlarına devam ediyor. GM 9 pro 1 yild 4 gündür güncelleme vermeyen firma yeni model çıkartmış ilginç daha eski telefonlarina destek veremeyen sözlerini ve vaatlerini getirmeyecek rekabetçi ortam yaratıp insanları kandırıp cihaz satışı yapıyor ama hepsi yalan dolan üçkağıtçık üzerine kurulu. GM alma aldirma . Aylık güncelleme ve android 10 yalan oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • General Mobile sosyal medya hesaplarında güncelleme üzerine paylaşım yapan üyeleri engellemişler. Gruplarda bir baktım güncelleme muhabbeti yapılmaz olmuş. Herkes yeni çıkardığı cihazlara övgüler yağdırıyor. Biraz daha küçük ve yeni kurulmuş bir GM grubuna üye olmuştum ama orayı pek takip etmezdim baktığımda engellenen arkadaşların orada bu durumu konuştuklarına şahit oldum. Güncelleme verilmemesi bir sorundur ve bir sosyal medya grup yöneticisi sorunlar üzerine paylaşım yapan insanları neden engellesin ki değil mi? Aklıma sosyal medya gruplarını aslında General Mobile şirketinin kurup yönettiği ve yeni cihaz satışlarına sekte vurur diye sorunlardan bahseden üyeleri engelledikleri geldi. Sizler ne dersiniz bu konuda?
  • Tüm bu yaşanılanlara rağmen hala gidipte gm 20 ve gm 20 pro alıcak varsa hiç ders almamıştır demektir.Ondaki kamera olayıda yalan mesela.Cihazda 48 mp sensör var bunlar oynayarak 108 yapmışlar.Sorsalar 4 pikseli 1 piksel yapıyoruz yapay zeka cart curt derler.Ama bilmezler ki ne yapay zeka nede piksel bindirme megapikseli arttırmaz aksine 12 mp düşürür.Neyse alan alsın yine nediyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    Evet dediklerini yapıyorlar bir tanesi de benim, sadece guncellme istediğim için Whatsapp, facebook, Instagram dan engellendim Müşteri hizmetlerini aradım bana neden engel koydunuz diye haraket etmişim yalana bak, kontrol eder misin ne yazmışım diyorum cevap vermiyorlar. Başka hesaplar üzerinden istediklerimizi iletiyoruz hemen yada akşamına siliyorlar. Facebook general mobile gruplarında kiler büyük ihtimalle GM çalışanı çünkü sorun iletemezsin elestireye kapalılar kötü birşey söyle ana avrat küfür etmeye başlıyorlar fan boy dediğimiz cahil kesim bu ülkede böyle bir yerlere geleceğini sanıyor firma yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı alacağım 256 gb ve epeyde falan 256 gb ta kadar destekler demiş. 256 dahil mi değil mi anlamadım tam. 256 gb kasar mı endişeliyim. Var mı tecrübeli birileri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bradenburg

    cihaza hafıza kartını takınca ayarlardan depelomaya giremiyor yani hafıza kartını görmüyor ne yapabilirim
    Nasıl yaptınız çözümü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenolog

    Nasıl yaptınız çözümü ?

    Alıntıları Göster
    Çözemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Okuma ve yazma hızı kaliteli bir kart alırsan kasmaz. İyi araştır.
  • Telefonun ekranı sıvı teması sonrası çalışmıyordu. Servis 550tl lik masraf ile birlikte ekran yeniledi. Aynı zamanda metal çerçevede yenilendi.Her ne kadar kılıf ile de kullansam ufak ufak bir sürü çizik vardı çerçevesinde. Cihaz sıfırlandı neredeyse. Burada pek çok kullanıcı şikayetçi ama ben telefonumdan çok memnunum fotoğraf kalitesi çok iyi sorun yok.
  • arkadaşlar bu cihazı ekranı kapatıp masaya koyuyoruz, kamera uygulamasını devre dışı bırakınca telefon kendini açmaya çalışıyor devre içi yapıncada otomatik kendi kendine kamerayı açıyor. Sebebi nedir bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş tercüman olmuş ağzına ve eline sağlık.

  • Androidi falan bırakın da, bu telefona mesela linux bazlı libremphone, pinephone gibi başka ne tür linux os ları kurabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazmaktan bıktım general mobile firması yalan atmaktan bıkmadı. 20 Eylül 2020 oldu hala güncelleme yok ve firma yalanda çığır acmaya başladı, yine driver sorunu olmuş üreticiler vermemiş miş 😂 guncelleme desteği bitti dediler 1 yıldır çalışıyoruz diyorlardı şimdi ise yoğun istek üzerine android 10 için çalışmaya başladık deniliyor. General Mobile firmasının ürünleri alma aldırma. GM 20 pro da kullanılan yazılımda çalıntı çıkmış piksel cihaza ait artik gsi rom mu custom mu bilinmez. Yine üçkağıtçıkta çığır açmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pasa86

    Ben yazmaktan bıktım general mobile firması yalan atmaktan bıkmadı. 20 Eylül 2020 oldu hala güncelleme yok ve firma yalanda çığır acmaya başladı, yine driver sorunu olmuş üreticiler vermemiş miş 😂 guncelleme desteği bitti dediler 1 yıldır çalışıyoruz diyorlardı şimdi ise yoğun istek üzerine android 10 için çalışmaya başladık deniliyor. General Mobile firmasının ürünleri alma aldırma. GM 20 pro da kullanılan yazılımda çalıntı çıkmış piksel cihaza ait artik gsi rom mu custom mu bilinmez. Yine üçkağıtçıkta çığır açmışlar.
    Acaba vestel falan da mı aynı durumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Vestelin olacağını sanmıyorum riske girmez zaten çıkarmış olduğu tüm cihazlarda gerekli durumlarda destek verdi. Cihazlarını takip ediyorum, şöyle yapacaz böyle yapacaz sözü verip yapmamazlik yapmadı ama general mobile diyince 10 defa düşünmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofon sorunu için garantiye gönderip olumlu sonuç alan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanibene H kullanıcısına yanıt
    Garanti onarımi ile ifla olmuyor cihaz bu tarz sorun ile karşılaşanlarin hepi thh ile değişim talep ettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 11 çıktı 10 gelmez daha umudu kesin. Az önce hwp kanalının canli yayininda android 10 isteyen 9pro abonelerine yüzde 20 indirimle gm20 satılmaya çalışıldığından bahsedildi ve güncellemenin pandemi sebebiyle iptal olduğu söylenmiş (iyi bahane)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 22 Eylül 2020; 21:41:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeğenime bu telefonu hediye olarak almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.