Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (1058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.392
Cevap
229
Favori
1.710.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10561057105810591060
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • davidoffvincent kullanıcısına yanıt
    modeminde 5 ghz yoksa bir fark yaratmaz
  • PewPewGG kullanıcısına yanıt
    Nova Launcher kullanıyorum ama bahsettiğiniz özelliği bulamadım. Nasıl yapıyoruz acaba 2G kısayolunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhancinbas64

    Arkadaşlar birkaç sorum olacak şöyle başlayayım;

    1) Aşağıdaki linkteki verdiğim resimdeki otg bizim cihazda da sorunsuz çalışır dimi orda xiaomi falan yazmışlar ama.http://hizliresim.com/6n38lN

    2) Bizim telefona rom yapılabilir mi bu konuyla uğraşanlar var mı şöyle bi cyanogenmod umuz falan olsa fena olmazdı

    3) Benim telefonda batarya bir gün 6 saat gidiyor öbür gün 4 saat her gün aynı şeyleri yapmama rağmen ekran süresi sürekli değişiyor ne yapmalıyım

    4) Ekran süremi uzatmak için ne yapmalıyım

    5) Google kamerada ön kamerada ayna özelliği değiştirilemiyor ne tavsiye edersiniz

    6) Snapchatte ön kamera odaklama yapmıyor ne yapmak gerekir

    7) Telefon çok stabil çalışmıyor bazen donmalar oluyor ne yapmalıyım

    Kusura bakmayın çok soru sordum ama çoğu kişinin bu soruları merak ettiğini tahmin ediyorum.

    Telefonun temmuz güncellenmesini aldiysa eger,hard format yap.nasil yapildigini googlede bulabilirsin.tamam yaptim ne ise yariycak dersen; buyuk ihtimalle bir zaman stabil calisicak sonra gene sapiticak
    Bende 2 tane gm5 var,gozlemledigim kadarıyla sorunu söyle acikliyim; telefon stabilitesini bir zaman sonra kaybediyor ama bu durum yazilim kaynaklı.mesela pil cabuk bitme derdi var,format atiyosun sifirdan kuruyorsun ve bakıyorsun pil daha iyi gitmeye basliyor fakat bu seferde durduk yere telefon isinmaya basliyor.gene format atiyosun,sifirdan kurulum yapiyorsun,bakiyosun pilde anormallik yok,isida anormallik yok,atiyorum mesela donmalar olmaya başlıyor.yani yazilimda sacma sapan bir gariplik var ve ne hikmetse ,3 uncu yazilimdada çözülemedi.cozulucek igsallah 1 seneye
    Yani bilmem anlatabildimmi ne demek istedigimi.google bu telefonu adam ederse,bende o günleri görürsem inan şoka giricem
    Uzatmamak icin buraya yazmadigim,ufak tefek ama can sıkıcı cok hatasi var.kullanima etkisi olan kritik bir kac hata var ki,insan telefonu duvara firlatmamak icin kendini zor tutuyor.
    Bu arada hayirli olsun telefonun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Yavaş hız ile internete bağlanmanız Vodafone'un sizin telefonunuzu tanımamasından kaynaklanmıyor. Vodafone 4.5G ihalesinde rakiplerine göre geride kaldı bu yüzden 4.5G'de yavaş kalıyor diğer operatörlere göre.

    Vodafone sistemleri son 1 ay içerisinde en çok kullandığınız cihazı görür. Muhtemelen cihazı yeni aldığınız ve eski cihazınız 4.5G desteklemiyordu. Vodafone hala eski telefonu kullandığınızı sanıyor yani.

    Bu sorunun çözümü Vodafone Self Servis'ten hattın internet erişimini tamamen kapatıp açmak. Böylece Vodafone telefon değiştirdiğinizi anlayacak. İnternet erişimini kapattıktan sonra 3G ve 4.5G seçeneğini aktif etmeyi unutmayın. (Sahip olduğunuz internet paketleri bu işlemi yapmanıza engel olabilir)

    İyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 31 Temmuz 2016; 13:50:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Booker DeWitt



    Normal. O cihaz 2013’te çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen daha önce cevaplamıştın zaten ben herkese sordum şarjınız ne kadar sürede doluyor diye yine bir tek sen cevapladın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapperman93

    Hocam sen daha önce cevaplamıştın zaten ben herkese sordum şarjınız ne kadar sürede doluyor diye yine bir tek sen cevapladın

    Dün yüzde 2'de taktım tamamen dolması 2 saat sürdü, Wi-fi açıktı şarj olurken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 31 Temmuz 2016; 14:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Telefonda geldi (gold) space graye göre daha iyi gibi göründü bana. Ekranın en üstünde yakınlık sensorunun altına denk gelen yerde 2_3 tane ölü piksel var. Bununla ilgili sorularim var. Değişim mı yapılıyor ekran mı değişiyor? Ölü piksel sayısının bir önemi var mı? Eğer değişim yapılıyorsa garanti dahilinde istediğim zaman gönderip yenisini alabiliyor muyum?
    Birde ekran koruyucu sıkıntısı çözülmedi galiba, 6-7" jelatin alıp ekranı kaplamak gibi bir şey yapabilir miyiz veya deneyen oldu mu?

    Edit: ölü piksel için sadece renkleri denedim. Daha pro bir app var mı? Piksel sayısını yerini gösteren gibi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_crazy -- 31 Temmuz 2016; 14:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir gold renkli, çift hatlı versiyonunu kullanıyorum. Kendi çapımda kısaca bahsedeyim, alacak olanlar için bir fikir olsun.

    Tasarım: Ben çok beğendim. Oldukça şık. Arkasındaki kötü fontlu "General Mobile" yazısı dışında ekran büyüklüğünün kasaya oranından, tuşların vs. görüntüsüne kadar her şey oldukça şık. Bildirim ışığı alışılmışın dışında yukarıda değil aşağıda, hemen alışılıyor. Hoparlörün arkada değil, aşağıda olması gene güzel bir görüntü ve özellik. Tasarım konusunda pişman etmez.

    Şarj: Sabah 8-9 gibi %100 şarjdan alıyorum. 5-6 saat açık ekran süresi + sürekli olarak 4.5G ve bol bol chrome, whatsapp, mail derken gece 12-1'e, ben yatana kadar idare ediyor. Beklediğimden iyi. Sabah şarjdan alınır, gece yatana kadar rahatlıkla kullanılabilir. Hele ekranın ışığını kısarsanız ya da 4-5 saat ekran süresi sizin için 2-3 saatse ertesi günün yarısını dahi çıkartır, o hissi veriyor.

    Ekran/Görüntü/Ses: Ekranın Full HD olduğunu hissediyorsunuz. Kaliteli, aydınlığı yeterli, dokunmatiği güzel, sağlam görünen bir ekran/görüntü kalitesi var. Ses için aynısını söyleyemeyeceğim. Hoparlör ses performansını hiç beğenmedim. Kulaklıksız müzik dinlenmez.

    Kamera: Pek kullanmadım, kullanmıyorum. Ama normal bir kullanıcının işini rahatlıkla görür. 13 MP ön/arka, profesyonel işler peşinde değilseniz tatmin eder.

    Yazılımsal: Android 6.0.1 olarak en güncel Android deneyimini sunuyor. Çok basit, sade bir arayüzü var. Her şey ulaşılabilir ve basit. AndroidOne projesiyle Android 7'yi ilk alacak telefonlardan biri olması, 2 yıl güncelleme alacağının garantisinin verilmesi falan oldukça güzel ve heyecan verici olaylar. Zaten donanımı Snapdragon 617 ve Adreno 405'le hiç fena değilken, sade, saf ve güncel bir Android'le kullanım keyifi uzun süre stabil olacak gibi.

    990 TL'ye 6 taksit aldım. Taksit imkanı olması gene cezbeden bir özellik. Tam bir fiyat/performans telefonu. Güncel yazılımı, sağlam donanımı, şık tasarımıyla 1000 TL'yi net hakediyor. Tahminim 2 yıl çok rahat kullanılır. 2-3 yılın ardından başka bir General Mobile ile değiştirilebilir.




  • Ağustos güncellemesi ayın kaçında çıkar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaslar telefon guncellemeden sonra cekmemeye basladi cihaz hakkinda sim giroyorum arada 99 asu diyor kafayi yiyor bu kadar yuksek asu degero yok baktim napabilirim hard format atmadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama şurada

    (Sahip olduğunuz internet paketleri bu işlemi yapmanıza engel olabilir)

    Demek istedeğinizi anlamadım. internet bağlantısı olan bir bilgisayar ve telefonla dediğiniz gibi yapıcam şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Örneğin Vodafone Yanımda uygulamasından ücretsiz 1GB internet paketi bu ayarın kapatılmasını engelliyor. Denemekte sakınca yok. Deneyin, kapanmaz ise 1 ay sonra Vodafone kendi kendine telefonu görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu taksitle nasil alabilirim?
    teknosaya gittim kredi kartina bireysel taksit yapilmiyormus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesd50

    bu telefonu taksitle nasil alabilirim?
    teknosaya gittim kredi kartina bireysel taksit yapilmiyormus

    telpa bayilerinden max 6 taksit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikosa

    Root a ihtiyaç yok. Total commander+paragon plugin ile ntfs desteği alınabiliyor.

    Evet, en uygun seçenek 'total commander + paragon usb plugin' olarak görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    novada ayarladığım lokasyon seçici (high accuracy vs battery saving mode) kısayolu ile direkt pil ve hafıza kısayolları imiş pardon :)
    ana ekrana data network toggle şeklinde ekleyebileceğiniz widget uygulamaları mevcut.
  • SONY'nin Galeri uygulamasını nasıl kullanabiliriz.

    Bunun için .apk var mı?
  • okadr şarjın düşmesini beklemeyin %15 dedimi şrja takmaya çalışın @duetyo

    ölü piksel vardı değiştiridm diyenler oldugu gibi 4 -5 tane lması lazımdediler değiştirmediler diyenlerde var. 1 tane ölüpiksel bile değişim sebebi telefonu değiştirsin veya ekranı ama sorunuzu çözmeleri lazım garantiye yollayın servis raporu istediğinizide belirtin. olumsuz cevap verrilersetüketici haklarına başvurun. telefon sizde olacak kullanıma devam edeceksiniz nasıl olsa sonuclanıncada muhtemlen ya paraiadesi yada değişim olacaktır. @cruel_crazy

    99 asu zaten telefon cekmiyor anlamına geliyor. format atın cihaza yalnız bu işlem öncesinde verilerinizi yedekleyin tüm bilgileriniz islinecektir. @mustafa346


    http://www.telpa.com/taksitli-satis-bayi/ bu linkten bulundugunuz şehirdeki taksitli satış yapan bayilere ulaşabilrisniz @gunesd50




  • 
Sayfa: önceki 10561057105810591060
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.