Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Veri tasarrufu nedir hocam ..mobil veri yimi kapaticam anlamadım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim alanında daire içinde + işaretli olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekrc.2798 kullanıcısına yanıt
    yazılımsal da olsa donanımsalda olsa servise göndermekte fayda var
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Turkcell e bir hafta önce mesaj atmıştım bugün aradılar şikayetinin ne diye sordular anlattım tamam dediler değişim mı istiyorsunuz dediler evet dedim tamam inceleyelim gibi bir sey soylediler ben kargoyu yönlendiriyoruz dediler bakalım
    aldıgınız yer yerine direk servise gönderseydiniz daha hızlı olurdu. Umarımsorununuz giderilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Oyun oynarken veya YouTube'da takılırken sorun yok ama Chrome'da bir şeyler oluyor telefona. Ya Hay Aksi diyerek Chrome çöküyor ya da telefon takılıyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir?

Bir de siz hangi AntiVirüs programını kullanıyorsunuz?

?
  • Chrome yazılımsal diye biliyorum düzeltilene kadar başka tarayıcı kullanacagiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi tarayıcıyı öneriyorsunuz?
  • Arkadaşlar ben anneme almak istiyorum telefonu. Sadece arama ve torununun fotoğrafını çekecek başka bir şeyini kullanmaz. Birde radyosunu kullanmayı öğretirim onu kullanır max. Heves ediyor dokunmatik olsun büyük ekranlı olsun diye fiyat olarakta en uygun General Mobile GM5 modeli geldi bana. Önerir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

Herkese merhaba, GM5 anakonusu olduğunu bugün farkettim hep GM4 anakonuyu takip edenlerdenim..

Telefonun siparişini perşembe verdim ancak bugün elimde olacak..Kızım GM4 kullanıcısı ve hiçbir sorun yaşamadı şuan 7.1 sürümüyle akıcı bir biçimde kullanıyor ..

Evet telefon birebir 4G ile aynı ..

Ancak fiyat olarak düşünürsek çok da kötünlecek bir ürün değil aynı özellikler bir Samsung da olsa fiyatının ne olacağı belli ben şahsen bir telefona binlerce lira vermekten yana değilim..

Aynı bandta Lenovo K5 vardı ..Tasarım ve kasası ve pil ömrü oldukça tatmin edici ancak aryüzü tam bir hayal kırıklığı yine anakonusunda ki kronik sorunlar beni bu telefona yönlendirdi..Aynı zamanda kızımın da sorunsuz bir şekilde kullanması beni ikna etti..

Bakalım bir kullanmaya başlayalım sonra izlenimlerimi paylaşırım..

Bu arada HB den 649 a teksimlisini aldım..

Kronik servislik sıkıntıları olmaz ise ilk işim cihazı rootlayıp gereksiz uygulamaları kaldırmak olacak tabi bunun için önce stock romu indirmeliyim sonrasına bakarız..bu konuyu biraz canlandıralım...

Herkese merhaba, sıkıntılı bir kargo sürecinden sonra telefon dün akşam geldi..Hepsiburada ve yurtiçi kargo tam bir sorumsuzluk örneğiyle ancak gönderebildiler..neyse..

Genel olarak bir değerlendirme için erken..Ekran pil yüzdesini bulamadım..Birde sd karttaki apk uygulamalarının hiçbirini açamıyorum..Ayrılıştırılamyan uygulama uyarısı alıyorum..

Dosya yöneticisi tavsiyesi bekliyorum..

İnşaallah kullandıkça uzunca paylaşım yapacağım..Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• quote:

quote:

Herkese merhaba, GM5 anakonusu olduğunu bugün farkettim hep GM4 anakonuyu takip edenlerdenim..

Telefonun siparişini perşembe verdim ancak bugün elimde olacak..Kızım GM4 kullanıcısı ve hiçbir sorun yaşamadı şuan 7.1 sürümüyle akıcı bir biçimde kullanıyor ..

Ancak fiyat olarak düşünürsek çok da kötünlecek bir ürün değil aynı özellikler bir Samsung da olsa fiyatının ne olacağı belli ben şahsen bir telefona binlerce lira vermekten yana değilim..

Aynı bandta Lenovo K5 vardı ..Tasarım ve kasası ve pil ömrü oldukça tatmin edici ancak aryüzü tam bir hayal kırıklığı yine anakonusunda ki kronik sorunlar beni bu telefona yönlendirdi..Aynı zamanda kızımın da sorunsuz bir şekilde kullanması beni ikna etti..

Kronik servislik sıkıntıları olmaz ise ilk işim cihazı rootlayıp gereksiz uygulamaları kaldırmak olacak tabi bunun için önce stock romu indirmeliyim sonrasına bakarız..bu konuyu biraz canlandıralım...

Herkese merhaba, sıkıntılı bir kargo sürecinden sonra telefon dün akşam geldi..Hepsiburada ve yurtiçi kargo tam bir sorumsuzluk örneğiyle ancak gönderebildiler..neyse..

Genel olarak bir değerlendirme için erken..Ekran pil yüzdesini bulamadım..Birde sd karttaki apk uygulamalarının hiçbirini açamıyorum..Ayrılıştırılamyan uygulama uyarısı alıyorum..

İnşaallah kullandıkça uzunca paylaşım yapacağım..Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

pil yüzdesi için

1.aşama tuş kilidini açıp kayar ekranı 2 .kez çekerek tam olarak açın

sağ üste dişli ve yanında tamirci anahtarı olan simgeye 5 sn kadar basılı tutun

sonra parmağını kaldırın sistem arayüzü ayarlayıcı eklendi diye yazı gelecek.

2. aşama sonra ayarlara girin en altta sistem arayüzü ayarlayıcısını bulun

ona tıklayın açılan sayfada durum çubuğuna tıklayın

aşağıda pil var ona tıklayınca kutucuk açılıyor orada her zaman yüzdeyi gösteri seçin

pil yüzdesi gelecek.

yalnız şöye bir durum var sistem arayüzü ayarlayıcına her tıkladığınızda pil yüzdesi kaybolur. tekrar 2. aşamadaki işlemleri yapmanız gerekir.

benim de sizden bir isteğim olacak

beyaz sayfa boş da olabilir yazılı da flaş ile tam üstten yanda sayfa dışında birşey kalmayacak şekilde fotoğrafını çekebilir misiniz?
    ben örneğin ders notunu net çıksın diye flaş ile çekiyorum kaydedince fotoğraf pembe oluyor ve çıktısını aldığımda simsiyah çıkıyor ve okunmuyor.

bu flaş ışığının rengi ile ilgili bir sorun galiba sizde de mevcut mu?

• arkadaşlar 699 ₺ye almayı düşünüyorum öneriyormusunuz cihazı
  • ben farklı tarayıcı kullanmadım kullanan arkadaşlar varsa yeni tarayıcı önerebilirler
  • Ben discovery modelinde sorun yaşamamış, hatta hiç servis yüzü görmemiş şanslı azınlıktanım. O nedenle Yılbaşından önce 499 TL'ye bu modeli aldım eşime. Şimdilik kronik bir sorunla karşılaşmadık. Saf android olması güzel. Kendi tercihlerimizi paşa keyfimizce değerlendirebiliyoruz. Bakalım uzun vadede debu memnuniyetim sûrecek mi?
  • 3 gün önce aldım gm5 siyah olanını gün için de 4 5 kez reset atıyor telefon başka sorunum yok birde chrome hatası var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Chrome yerine alternatif browser olarak

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl

Bunu buldum.

Çok hızlı ve verimli. Güzel yanı kendinden **** lu.

Lakin herşeye rağmen Android one projesi bir ürünün kendi tarayıcısında böyle major bir hatayı düzeltmemiş olması tek kelime ile rezillik.
  • Ürünü turkcell kampanyasından almış oldum. Kutusundan çıkar çıkmaz ilk çaldığı seste hoparlörlerinden cızırtı gelmeye başladı. Aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • Nougat 7.0 yaziyor arkadaslar, 7.1.1 geldi mi size?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

quote:

pil yüzdesi için

1.aşama tuş kilidini açıp kayar ekranı 2 .kez çekerek tam olarak açın

sağ üste dişli ve yanında tamirci anahtarı olan simgeye 5 sn kadar basılı tutun

sonra parmağını kaldırın sistem arayüzü ayarlayıcı eklendi diye yazı gelecek.

2. aşama sonra ayarlara girin en altta sistem arayüzü ayarlayıcısını bulun

ona tıklayın açılan sayfada durum çubuğuna tıklayın

aşağıda pil var ona tıklayınca kutucuk açılıyor orada her zaman yüzdeyi gösteri seçin

pil yüzdesi gelecek.

yalnız şöye bir durum var sistem arayüzü ayarlayıcına her tıkladığınızda pil yüzdesi kaybolur. tekrar 2. aşamadaki işlemleri yapmanız gerekir.

benim de sizden bir isteğim olacak

beyaz sayfa boş da olabilir yazılı da flaş ile tam üstten yanda sayfa dışında birşey kalmayacak şekilde fotoğrafını çekebilir misiniz?
    ben örneğin ders notunu net çıksın diye flaş ile çekiyorum kaydedince fotoğraf pembe oluyor ve çıktısını aldığımda simsiyah çıkıyor ve okunmuyor.

bu flaş ışığının rengi ile ilgili bir sorun galiba sizde de mevcut mu?

Kusura bakma arkadaşım biraz geç döndüm malum işlerim çok yoğun pil yüzdesini buldum hallettim teşekkürler..

isteğini de yapacağım İnşaallah, ancak bu foruma nasıl resim ekleniyor?

Zahmet olmaz ise yazarsan en kısa zamanda eklerim tekrar teşekkürler...

• mesaj yazdığınız sayfanın sol alt kısmında resim eklemek için tıklayın yazıyor ona tıklayıp istediğiniz resmi seçince yüklüyor

teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.