E

Yüzbaşı
09 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar 140000 TL civarında araç bakıyorum. Otomatikle başladım şöförlüğe Manuel kullanırım öğrenirim 1 hafta içinde. Ailem otomatik almazsam gönül koyacak. 😄 Bu parayada aklıma yatan 1.yada 1.6 corolla terralar 2002 2005 arası. Alınırmı rica etsem tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim

Merhabalar akrabamızla arazi için davalık olduk. Davayı biz açtık. Uzlaşma ihtimali doğdu. Avukat %15 alırım demişti. Uzlaşma olursa avukatın istediği miktar ödenirmi.. Saygılar.

Paycell kullanmaya değer mi. Harcanan paranın karşılığını veriyormu arkadaşlar.
Merhabalar. 32 inç tv alacağım. Akıllı olsun istiyorum. Ama android tv box ile smart tv arasında kaldım.. Muhtemelen tv box daha iyidir.. Ama fazla anlamadığım için net değilim.. Led tvlere WiFi adaptörü takılırmı ? 1000 TL civarında bir cihaz alacağım bu fiyata nasıl bir tv alınır marka çok önemlimidir tavsiyelerinizi bekliyorum..
Geçenlerde xiaomi 20000 lik powerbank aldım. Telefonum p 20 lite yaklaşık 3 saatte şarj ediyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Uyumlu marka varmı bildiğiniz. Saygılar...
Vestel usb adaptörü pahalı. Farklı marka olurmu uyumlusu varmı. Anycast iş görürmü dahamı iyidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar..
Arkadaşlar aldığım kablo pahalıda olsa 2 ay sürmeden bozuluyor. Sony Xperia z5 dual kullanıyorum. Yani standart Android şarj kablosu alıcam. Çinko alaşımlı veya örgülü kablolar tavsiye edermisiniz..yada bildiğiniz sağlam kablo öneriniz varmı?
Selfy 10 gb faturasız kullanıyorum. 22 ocaktan beri 17 gb kadar ek paketle hediyeyle felan kullandım. Çok çabuk bitiyor internet.. Dün youtubede 144p 9 dakkalık video izledim yaklaşık 100 mgbyt internet gitmiş normalmi arkadaşlar..
Sınırsız internet diyorlar.. 24 mbit internet kullanıyorum. 3-4gündür 2-3 hatta 1in altına düşüyor.. Aradım mhyi bişey Yapamayız diyorlar.. Hiçmi namuslu bir kurum yok bu ülkede..
Merhaba arkadaşlar. Çeşit çeşit tv isimleri duyuyorum. Android -Smart yada led gibi. Hali hazırda 2013te aldığım vestel 106 ekran Smart tv var.bi tanede küçük tv almayı düşünüyorum. Ama bu sefer vestel istemiyorum. Android -Smart birbirinden çokmu farklıdır.. Kullanışlı 2000tlyi aşmayacak ne tavsiye edersiniz.. Tanıdığım arçelik bayisi var onlarda arçelik harici grundig felan var. Arçelik Philips grundig hangisi alınır sizce..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 389
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 40.272 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.