Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oskurrr

telefonunuz nerdeyse 2 gündür açık ve 4bucuk saatlik ekran süresi var hala %31 de bence gayet iyi ...

Yeni fiyat 799₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeceYaşam

quote:

telefonunuz nerdeyse 2 gündür açık ve 4bucuk saatlik ekran süresi var hala %31 de bence gayet iyi ...

Yeni fiyat 799₺

Dolar bu hızla giderse daha da artacak gibi..649 TL ye almıştım tam zamanında..
  • bir kaç görüntü,

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5" ★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"
    ★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"

• Gm 4g kiliflari bu cihaza uyuyor mu?

• quote:

quote:

Yeni fiyat 799₺

Hepsiburada.com'da 689 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

quote:

quote:

Yeni fiyat 799₺

Hepsiburada.com'da 689 lira.

Telpa fiyatı güncelledi. Yakında onlar da güncellerler. O zaman olur 789 ₺ gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

quote:

quote:

Yeni fiyat 799₺

Dolar bu hızla giderse daha da artacak gibi..649 TL ye almıştım tam zamanında..

Gayet güzel fiyattan almışsın. 2017 teknoloji ürünlerine zam yılı oldu. Ne olacağı da belli değil tam olarak. Tamamen bizim aleyhimize işliyor bu durum.

• Değişim için görderdiğim cihaz kargoya verdikten 1 hafta sonra geldi.Yeni cihaz gönderdiler.

2-3 haftadır kullanıyorum.

Kulaklığı taktığımda kulaklığı bazen algılamıyor
    Ayarlar-Pil bölümünde kablosuz hep açık gözüküyor
    Hala Kasım 2016 güvenlik güncellemesi yüklü gm4g ve gm5 plus ta ocak güncellemesi geldi diye biliyorum sizde de böyle mi?

Bunların dışında herhangi bir problemim yok cihaz ihtiyaçlarımı karşılıyor genel olarak memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekrc.2798

Değişim için görderdiğim cihaz kargoya verdikten 1 hafta sonra geldi.Yeni cihaz gönderdiler.

2-3 haftadır kullanıyorum.

Kulaklığı taktığımda kulaklığı bazen algılamıyor
    Ayarlar-Pil bölümünde kablosuz hep açık gözüküyor
    Hala Kasım 2016 güvenlik güncellemesi yüklü gm4g ve gm5 plus ta ocak güncellemesi geldi diye biliyorum sizde de böyle mi?

Bunların dışında herhangi bir problemim yok cihaz ihtiyaçlarımı karşılıyor genel olarak memnunum.

Selam neden değişime göndermiştiniz?

Kablosuz çalışan süreden mi bahsediyordunuz? Yoksa kablosuzu kapattğınız halde açık mı görünüyor?

Doğrudur son güncelleme kasım 2016 güvenlik güncelleştirmesi..

Henüz 7.1 gelmedi 4G lere geldi sanırım önce GM 5 plus sonra biz alacağız...

• quote:

Orijinalden alıntı: POTENZA06

Gm 4g kiliflari bu cihaza uyuyor mu?

Aynen uyar boyutları birebir zaten..Yalnız yeni silikon bir kılıf aldım çok güzel GM 5 için üretilmiş yalnız biraz tuzlu 20 tl.
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Şarj %100 olmuyordu %80-90 larda kalıyordu bazen %100 oluyordu sonra aniden %30 lara düşüyordu bazende normale dönüyordu

Kablosuz kapalı olduğu halde açık gözüküyor.
  • quote:

Şarj %100 olmuyordu %80-90 larda kalıyordu bazen %100 oluyordu sonra aniden %30 lara düşüyordu bazende normale dönüyordu

Kablosuz kapalı olduğu halde açık gözüküyor.

Aynen bende yeni fark ettim pil bölümünde kablosuz çalışma süresi görünüyor hiç kullanmadığım halde... yeni bir ayar yaptım biraz deneyip sonucu paylaşacağım İnşaallah..

şarjda pil tam oturmadı diyorum kendimce %100 şarj olduğu halde çektiğim zaman kısa sürede 95 lere düşüyor biraz daha şarj ettiğimde tamamen doluyor.. ama seninki gibi 60 lara falan düşmüyor ben sorun yapmıyorum zamanla düzeleceğini umuyorum..

Şu 7.1 bir gelseydi..
    Benim ilk şarjda %100'den %90'a düştü şimdi %100 oluyor 4-5 saatte bir %1 azalıyor %90-%95e kadar böyle oluyor sonra kendiliğinden azalma olmuyor.

Sizinkide zamanla düzelir heralde düzelmese bile bence çok önemli değil ilk telefondan sonra ona bile razıydım ben :)
  • Chrome'da, özellikle DH forumda dolanırken telefon bildiğin donuyor. Bir yere atıp kıracağım sonunda, deli oldum
  • quote:

Benim ilk şarjda %100'den %90'a düştü şimdi %100 oluyor 4-5 saatte bir %1 azalıyor %90-%95e kadar böyle oluyor sonra kendiliğinden azalma olmuyor.

Sizinkide zamanla düzelir heralde düzelmese bile bence çok önemli değil ilk telefondan sonra ona bile razıydım ben :)

Selam kablosuz açık sorunu çözüldü:))

Ayarlar kablosuz devre dışı yap.

kapalı ekranını aç üst sağda ayarlar simgesine tıkla..

yeni menü açılacak uykudayken kablosuzu açık tut

hiçbirzamanı seç ..

hepsi bu kadar:))
  • General mobile 5 kullananlar sarj 0 dan 100e kac saatte doluyor? Sarj akip gidiyormu ve kronik sorun varmi ??

3 soruma lutfen cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan5a

General mobile 5 kullananlar sarj 0 dan 100e kac saatte doluyor? Sarj akip gidiyormu ve kronik sorun varmi ??

3 soruma lutfen cevap

tam şarjı 2.5 saat sürüyor..

ilk dolumlarda tüm pillerde olduğu gibi hızlı tükeniyor ama zamanla normale dönüyor..

ben kronik bir sorunla karşılaşmadım kızımda 6 aydır 4G sini kullanıyor onda da sorun yok..

bu fiyata oldukça güzel bir telefon tavsiye ederim..
  • merhaba gm5 telefonumu garantiye verdim dün
    belirli bir kullanımdan sonra siyah ekran gelip kitleniyor du ve bataryayı çıkarıp takmam gerekiyordu
    diğeri ise belirli biryerden sonra kasmaya başlayıpsiyah ekran geliyordu ve bir süre sonra kilit ekranına atıyordu

birdaha bedavaya verseler almam general mobile bu ne saçma sorundur ? 1 hafta olmamıştı alalı

• quote:

Orijinalden alıntı: İsimsizVatandaş

merhaba gm5 telefonumu garantiye verdim dün
    belirli bir kullanımdan sonra siyah ekran gelip kitleniyor du ve bataryayı çıkarıp takmam gerekiyordu
    diğeri ise belirli biryerden sonra kasmaya başlayıpsiyah ekran geliyordu ve bir süre sonra kilit ekranına atıyordu

birdaha bedavaya verseler almam general mobile bu ne saçma sorundur ? 1 hafta olmamıştı alalı

öyle diyorsunuz da bu teknoloji biraz şans işi kimi çok memnun kimi de öyle..

Sanmam ki diğer markaların da bu tür şikayetleri olmasın..

@LorneMalvo 7.1 güncellemesiyle düzeltilmesini bekleyeceğiz o zamana kadar opera,firefox gibi alternatif tarayıcı kullanabilirsiniz

@cemres 06 uykudayken kablosuzu açık tut bende de kapalı ama ona rağmen açık gözüküyor siz öyle yapınca çözüldü mü?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.