Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oskurrr

işlerinizi rahatlıkla görür. yalnızgüzel fotograf konusu tabi kişiden kişiye değişir. gm5 plus ilearada kaldıysanız kesinliklegm5 plus öneririm

cevap için teşekkürler. plus düşünmüyorum, küçuk telefon istiyorum. hatta 5inç bile büyük sayılır ama mecbur. güzel fotoğraf derken mucize beklemiyorum tabi ama çektiğim fotoğrafta bakılacak kadar olsun yani fotoğrafa baktığımda kötü çekmiş demeyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapalı mı şarj ediyorsunuz yoksa açık mı?
  • En azindan 3 gb ram ve 32 gb depolama olmali idi
  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    o pluss da var işte zaten arada 300 tl fark var. onları koydugunda fiyatyükselir arada 100 tl varkende kimse gm5 almaz kendini baltalar
  • Yil olacak 2017 artik 16 gb bile abestken, bu telefonun satilmasi

Herkesin sebep olarak gosterdigi Apple bile birakti 16 gb olayini
    apple bıraktıda da apple kaç lira :) 700 tl ye 32 gb hafızalı telefon varmı ?
  • Arkadaşlar 4G kapları bu telefona uygun mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiboyksl

Arkadaşlar 4G kapları bu telefona uygun mu acaba ?

evet sorunsuz uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

apple bıraktıda da apple kaç lira :) 700 tl ye 32 gb hafızalı telefon varmı ?

kusura bakma ama bu saatten sonra sırf google ile anlaşmalı diye, alınır denilemez bu telefona
    yazlımı google verdiği için değil fiyatına göre fena değil telefon... Yazılımda + sı ... dolar bu şekilde giderse bu özellikteki telefonlar 1000 tl nin altına bulunmaz bir zaman sonra. 700 tl ye alternatif 1 tane cihaz var hepsi o
  • kullanan arkadaşlar almayı düşünüyorumda bu modeli varmı bir sıkıntınız telefonun cok dayanıksız oldugunu duydum?
  • GM 4G ile kıyaslandığında iyileştirmeler var mı? Ekran parlaklığı, dokunmatik kalitesi, GPS ve Pusula ne durumda?
  • Selam dostlar, babama turkcellden 500 liraya alarak araniza katildim sayilir. Tavsiyelerinizi felan bekliyorum.
  • Bende Turkcell.com dan aldım bugün elime ulaştı ilk başta açılmadı cihaz sonra şarja takınca açıldı şarjı %100 olana kadar bekledim sonra sarjdan çıkardım bı anda %100 den %60 a düştü foto cekince flaşı açınca cihaz kapanıp açılıyor yaklaşık 2 saat önce %10lardayken şarja taktım %84 TE tıkandı %100 olmuyor değişim isteyeceğim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daima İleri

GM 4G ile kıyaslandığında iyileştirmeler var mı? Ekran parlaklığı, dokunmatik kalitesi, GPS ve Pusula ne durumda?

tam tersi kötüleşme var

ben aldım radyo iyi ama olumsuz olarak ekran daha sarımtrak dokunmatiği donuyor ve flaş ile pembe çekiyor.

ram tüketimi çok fazla 2 uygulama açınca %80 üzerinde ram kullanımı oluyor. Gm 4g vardı onda bu kadar olmuyordu.telefonda sürekli kasılma oluyor servise götürdüm yazılım yükleyip geri verdiler.

general mobile dan son telefon alışım olur diye düşünüyorum. 4g den çok memnundum aslında
    bunu radyo için aldım ama diğer açılardan pişman olmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 27 Aralık 2016; 1:21:39 >

• telofon açılırken şifre verdim. Bunu desenle değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım. Tşk..
  • Bunun çift simkartlı modeliyle tek simkartlısı arasında ne fark var? Çift olanında hafıza kartı takma yeri olmuyormu?
  • Telefon fiyatına göre gayet iyi. Ben 4G Android One alacaktım Telekom'dan yoktu, bunu aldım. Lumia 820'den geçiş yaptığım için bana iPhone gibi geldi
    Özlemişim Android'i.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • teknoseyir inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 29 Aralık 2016; 14:21:34 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.