Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aldığıma çok pişmanım şimdiden j7 2017 yi beklemeye başladım.

gm 4g telefonumu özledim sorunsuz bir telefondu.
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    servise gönderdiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

servise gönderdiniz mi ?

kendim elden götürdüm yazılım atıp geri verdiler

ram tüketimi çok yüksek bu telefonun kasılma yapıyor.

ekran da o yüzden donuyor.
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    7.1 e az kaldı belki performansı iyileşir
  • Telefon geldi .. arkadasin dedigi gibi ramden kaynakli kasilmalar var.. tam bir anne baba telefonu ...samsungtan sasmamak lazim.
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    bu fiyata alacagın samsung sence dahamı iyiolacak ?
  • Yok sanmiyorum da bendeki onyargi .. insallah sacma sapan ariza yapmaz temel vazifelerini yapsa yeter.. sarj aletinin ucu biraz sert giriyor ,normal midir ? Discoveryde soket sorunundan cok cekmistim de..(gidip yine ayni markayi aldim.. hatalarindan ders aldiklarini umarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 29 Aralık 2016; 23:48:29 >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    gm5 tede başlarda öyleydi. Sonra biraz daha rahatlıyor şarjda kullanmazsanız herhangi bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum
  • uygulama yükleme hafızası konusunda bi kısıtlama varmı?
    mesela discovery modelinde hafızanın yarısı boş olduğu halde yeni uygulama yüklenmiyor, hafıza dolu uyarısı veriyordu. bunda öyle bi saçmalık varmı arkadaşlar? eğer yoksa ve çift sim ile birlikte hafıza kartı da kullanılabiliyorsa alacağım bi tane
  • Kamerayı açınca citlama sesi geliyor normalmidir...
  • tsafak T kullanıcısına yanıt
    normal.
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    12.02gb kullanılabilir alan var istediğiniz şekilde kullana biliyorsunuz çiftsim konusunda diğer arkadaşlar cevap verebilir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Orijinalden alıntı: Daima İleri

GM 4G ile kıyaslandığında iyileştirmeler var mı? Ekran parlaklığı, dokunmatik kalitesi, GPS ve Pusula ne durumda?

tam tersi kötüleşme var

ben aldım radyo iyi ama olumsuz olarak ekran daha sarımtrak dokunmatiği donuyor ve flaş ile pembe çekiyor.

ram tüketimi çok fazla 2 uygulama açınca %80 üzerinde ram kullanımı oluyor. Gm 4g vardı onda bu kadar olmuyordu.telefonda sürekli kasılma oluyor servise götürdüm yazılım yükleyip geri verdiler.

general mobile dan son telefon alışım olur diye düşünüyorum. 4g den çok memnundum aslında
    bunu radyo için aldım ama diğer açılardan pişman olmaya başladım.

Teknoseyir ve Donanımhaber incelemelerinde kameradan baya iyi olarak bahsediyorlar. Acaba sizin telefona ait bir sorun olabilir mi?

• Selam herkese
    Telefonu bende Turkcellden aldım. Tam geldiği gün arkadaşa da Xiaomi 4 4G aldık.
    arada yaklaşık 200 tl bir fiyat farkı vardı.
    Tabi normal gm5 ile aynı parada Xiomi.
    Öncelikle Şarj %95e anında düşüyor dendiği gibi ama sorun olarak görmüyorum. Yazılımsa olabilir. bataryaya cok sıkıntım yok şarjı gayet güzel. 1 günü cıkarıyor. Kamera konusuna gelirsek Xioami Mi4ün flashı cok daha sağlam ışık sağlıyor fakat bazı konularda gm5in arkasında kalıyor gayet güzel Gm5 in kamerası. Evet biraz daha sıcak çekiyor fotoğrafı tam beyaz çekmiyor sanırım Flash cok yumusak ondan olabilir. Sorun etmiyorum bunu da
    Chrome da donmalar yapıyor sistem. Opera kurdum sıkıntı yok temiz hızlı tarayıcı. Şu anda hafızanın yarısını doldurdum gayet akıcı. 7.0 Sürümündeyim.
    Xiaomi ile karşılaştırırsam;
    -Xiaomi Ekran bakımından önde daha iyi paneli var fhd ekran var gmde ise hd ekran işlemcisine uygun performansda zorlamıyor
    -Ram konusunda içinde uygulamalar yüklü halde (face insta oyun mzüik ytemeksepeti gmail,letgo, asphalt ıvır zıvır) Gm şu anda 1.1 - 1.3 arasında ram kullanıyor. Xiaomi ise 1.7 civarında ram kullanıyor. Sürümden ve FHD oldugundan dolayı olabilir.
    -İşlemci Xiaomi de cok daha iyi bir işlemci var FHD oldugu için tabi oyunlarda 1 tık önde. Fakat Gmnin işlemcisi Hd ekrana yetiyor.
    -Batarya: bu konuda kesin bir karşılaştırma yapamasam da batarya dolum süresi Xiaomi de cok daha iyi. Gm bu konuda geri kalmış İşlemci ve charger farkı
    -Malzeme kalitesi olarak Xiaomi Mi 4 cok daha iyi kasası tuşları sağlamlığı çok daha iyi bir his veriyor. Fakat Ağırlık konusunda da fark var. Xioami biarz ağır.
    EĞER GM5 ileride ekran sararması falan filan kronik arıza vermezse mikrofon sıkıntısıydı efennim servis konusunda sıkıntı cıkarmaz ise iyi ki almısım diyebilirim.
    Oyun performansı düşük. Ama oynanıyor vakit geçiriliyor rahatça.
    -Xioaminin verdiği kulaklık GMnin kulaklığa göre kat kat kaliteli. GMnin kulaklığı Xiaominin yanından geçemez geçse de yüzü kızarır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

GM 4G ile kıyaslandığında iyileştirmeler var mı? Ekran parlaklığı, dokunmatik kalitesi, GPS ve Pusula ne durumda?

tam tersi kötüleşme var

ben aldım radyo iyi ama olumsuz olarak ekran daha sarımtrak dokunmatiği donuyor ve flaş ile pembe çekiyor.

ram tüketimi çok fazla 2 uygulama açınca %80 üzerinde ram kullanımı oluyor. Gm 4g vardı onda bu kadar olmuyordu.telefonda sürekli kasılma oluyor servise götürdüm yazılım yükleyip geri verdiler.

general mobile dan son telefon alışım olur diye düşünüyorum. 4g den çok memnundum aslında
    bunu radyo için aldım ama diğer açılardan pişman olmaya başladım.

Teknoseyir ve Donanımhaber incelemelerinde kameradan baya iyi olarak bahsediyorlar. Acaba sizin telefona ait bir sorun olabilir mi?

ben servise de gittim orada diğer telefonları da denedik sonuç aynı.

4g nin flaşı daha iyi beyaz sayfa beyaz olarak kayıt oluyordu.
    gm 5 ile çekince kayıt esnasında pembe oluyor flaşın tonu ile zamanlamasında sıkıntı var. flaş tam söneceği andaki görüntüyü galiba kaydediyor.
    Ram olayına gelince de bu telefon ile 4g aynı özellikte olmasına rağmen benim 4g 1gb üzerinde ram tüketmiyordu. Bu ise 1.5 e kadar çıkyor ve kasılıyor. 4g yi 1 buçuk sene kullandım hiç kasılmadı.

• Arkadaşlar telefonda wi-fi sorunu yaşıyorum.onceki telefonda

herzaman bağlandığım wi-fi ye bağlanırken sorun oluyor.kaydedildi diyor -bağlandı internet yok diyor -yeterli sinyal olmasına rağmen bağlansa bile internet çok ağır oluyor.yardimlarinizi Rica ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el cordobeslerin ikincisi -- 1 Ocak 2017; 2:3:43 >
  • 640 liraya bu telefondan daha iyi telefon var mı? Sizce bu paraya ne alınmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken veya YouTube'da takılırken sorun yok ama Chrome'da bir şeyler oluyor telefona. Ya Hay Aksi diyerek Chrome çöküyor ya da telefon takılıyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir?

Bir de siz hangi AntiVirüs programını kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 2 Ocak 2017; 16:42:46 >
  • veri tasarrufunu kapatıp deneyiniz mı bende de olmuştu veri tasarrufunu kapatınca düzelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu şarja taktigimda bazen %100 oluyor sonra bazen %20 kere düşüyor aniden,bazende %95 kere iniyor sonra şarjı normal gidiyor(kablosuz full açık Twitter Youtube Chrome vs.6 saat ekran süresi alıyorum).Bazen şarja taktigimda %80-90 larda kalıyor sonra aniden %30 lara dusuyor.Daha 1 haftalık cihaz.Acaba sorun yazılımsal mı donanımsal mı?Servise göndersem mı karar veremedim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.