Bildirim
★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (13. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
çok teşekkürler
ben arkadaşlardan ders notu falan çektiğim için bu durum sıkıntı oluyor. Işık ayarlayıp gölge düşmeyecek şekilde flaşsız çekiyorum.
galiba flaş ledi farklı tam beyaz değil 4g tam beyazdı onun yüzünden bu pembelik oluyor.
7.1 gelecek ama ne zaman sunarlar belli değil. Önce gm5 plusa vermeleri lazım.
radyosu olmasa çoktan satmıştım ama radyosu var ve çok kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
4g yi satıp bunu aldım 4g bundan çok iyi bir telefondu. belki zamanla güncellemelerle oturur. -
Selam herkese,telefonu 10 gündür kullanıyorum..Kısa bir değerlendirme yapacak olursak genel olarak telefondan çok memnunum..
Ekran kalitesini çok beğendim renkler çok keskin ...
Kasası arka yüzü inceliği çok estetik bence..
Şarzı 3-4 gün gidiyor bana...Şimdilik yüzde yüz gözüken şarz yüzde 96 gözüküyor zamanla pil kendine gelir diye düşünüyorum..
Herhangi bir kasma donma takılma yaşamadım oldukça seri ve akıcı ..
Seste herhangi parazit cızırtı yaşamadım..aylnız arama yaparken arama tonu baştan yüksek başlayıp azalan bir tonu var şebekeyle mi alakalı bilemedim..
arayünü beğenmedim sürekli dikey kaydırmak saçma geldi ve vazgeçilmezim NOVA launheri kurdum şimdi süper çitf tıkla ekranı bile kapatıyorum..
yalnız çok gereksiz google uygulamaları var birçoğu hiç işime yaramıyor ram ve pil düşmanı şu 7.1 güncellemesini alsın hemen rootlayıp sileceğim ..
rootsuz telefon özgürlüğün kısıtlanması benim için..
İnternet hızı oldukça iyi takılma donma yok..
Kamerası benim için yeterli.
play müzik ve fotoğraflar uygulamasıda çok güzel..
X-plore dosya yöneticisi ise olmazssa olamazım..
kızım da 4G var o da çok memnun ..
bu fiyata daha ne olsun diyenlerdenim..
Bakalım sonrası ne olur bilmem ama bir an önce 7.1 bekliyorum sonra rootlayıp kullanmaya devam..
Alacak arkadaşlara beklentilerine göre değişiklik göstermesine rağmen bence tavsiyedir..
-
Ben Chrome'da gezinirken, özellikle DH'de telefon donuyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum. -
bu pembe resimle kasma donma sorunu güncellemeyle giderilicekmi general mobile'a siteden sorabiliyomuyuz, bide telefonu olan arkadaşlar bakabilirmi flaşı pembemi yanıyor? eğer pembe ise güncellemede kar etmeyebilir.
Edit: Teknosada baktım flaş beyaz yanıyor.
Edit 2: Alan biri acil söyleyebilirmi çift sim kartlı modelinde hafıza kartı desteği varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herıld -- 18 Ocak 2017; 3:19:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: herıld
bu pembe resimle kasma donma sorunu güncellemeyle giderilicekmi general mobile'a siteden sorabiliyomuyuz, bide telefonu olan arkadaşlar bakabilirmi flaşı pembemi yanıyor? eğer pembe ise güncellemede kar etmeyebilir.
Edit 2: Alan biri acil söyleyebilirmi çift sim kartlı modelinde hafıza kartı desteği varmı?
Merhaba telefonda şu ana kadar gördüğüm tek sorun bu ..
Sanırım 7.1 güncellemesiyle çözülür..çekimleri flaş kullanmadan yapın..
Pil yüzdesinin sürekli düşmesini çözdüm en azından kendimce ..Tamamen şarz olduktan sonra yaklaşık yarım saat kapalı şarjda tutun sonra şarj cihazını çekmeden telofonu açın sonra şarj cihazını çekin yüzde yüz oluyor bunu birkaç kez devam ettirin..
Telefondan çok memnunum kullandıkça hoşuma gidiyor sorularınız varsa alabilirim..
-
quote:
konunun ilk sayfasındaki fotoğraflarda arka kapak açık şekilde çekilmiş fotolar mevcut. Aynı anda hem çift sim kart hem de hafıza kartı oluyor.
flaş ışığı beyaz gibi yansa da tam beyaz değil. gm 4g ile kıyaslarsanız aradaki farkı görebilirsiniz. Sorun beyaz renkli evrak vb şeyleri çektiğinizde kaydederken pembe yapması bana göre de yazılımla alakası yok kullanılan flaş ledi ile alakalı bir sorun var.
benim telefonda çok fazla kasılma var 7.1 gelse de bir görsek ne olacağını?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kyoshocu
quote:
konunun ilk sayfasındaki fotoğraflarda arka kapak açık şekilde çekilmiş fotolar mevcut. Aynı anda hem çift sim kart hem de hafıza kartı oluyor.
flaş ışığı beyaz gibi yansa da tam beyaz değil. gm 4g ile kıyaslarsanız aradaki farkı görebilirsiniz. Sorun beyaz renkli evrak vb şeyleri çektiğinizde kaydederken pembe yapması bana göre de yazılımla alakası yok kullanılan flaş ledi ile alakalı bir sorun var.
benim telefonda çok fazla kasılma var 7.1 gelse de bir görsek ne olacağını?
Selam, sorun ledde olabilir ama 4G de 7.1 güncellemesinden önce birçok kullanıcı kamerada mavi ekaran sorunu yaşadı ve güncellme ile düzeldi bizim sorun da düzelebilir bekleyip göreceğiz..
Ben hiç kasma yaşamadım aksine telefon oldukça akıcı ve seri arka planda çalışan birsürü gereksiz google uygulamasına rağmen ram 600-800 arasında gidip geliyor...Şu güncelleme gelsin rootlayıp gereksiz uygulamalardan kurtulduktan sonra ramın 500 civarında kalacağını umuyorum pilin de +1 gün uzayacağını bakalım...
-
Konuya en çok ikimiz yorum yazıyoruz.
Ben telefondan hiç memnun değilim siz ise çok memnunsunuz.
sizden bir ricam olacak benim aşağıdaki ekran görüntülerini aldığım şekilde sizde alıp paylaşabilir misiniz?
açık olan tüm uygulamaları kapatıp
ayarlar-bellek yazan ekranın
ve açılan o ekranda bellek durum grafiğinin altında yazan
uygulamalar tarafından kullanılan bellek kısmına basıp açılan ekranın ile gm asistanı açıp ram durumunuzu paylaşabilir misiniz?
ben oyun oynamama rağmen ortalama bellek kullanımım 1.1 gb altına inmiyor
detaylarına baktığımda ise Android OS 427 mb kullanmış gözüküyor.
yine gm asistan kısmından baktığımda tüm uygulamaları kapatmama rağmen %57 altına inmiyor.
önceki gm 4g telefonumda ise tüm uygulamaları kapattığımda %30 civarına iniyordu.
bu telefonun sürekli bir ram tüketimi var gibi yanına birşeyler daha açınca direk kasılmaya başlıyor.
ben servise yakın zaman içerisinde tekrar gitmeyi düşünüyorum gitmeden sizinle kıyaslama yapabilirsek benim için iyi olur.
teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 18 Ocak 2017; 11:52:15 >
-
Cevaplar için teşekkürler ben pembe fotonun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, flaşa baktım ciddi bi pembelik yoktu güncellemeyle bu fotoğraf işini halledebilirler gibi geliyor, kaldıki pembe bile olsa lg g3 ün flaşı sarı yanıyor buna rağmen fotoğrafı beyaz çekiyor yani flaş pembe bile olsaydı düzeltilebilirdi sadece daha zor olurdu ama elimdeki telefondan bile daha beyaz flaşı var :) -
quote:
Cevaplar için teşekkürler ben pembe fotonun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, flaşa baktım ciddi bi pembelik yoktu güncellemeyle bu fotoğraf işini halledebilirler gibi geliyor, kaldıki pembe bile olsa lg g3 ün flaşı sarı yanıyor buna rağmen fotoğrafı beyaz çekiyor yani flaş pembe bile olsaydı düzeltilebilirdi sadece daha zor olurdu ama elimdeki telefondan bile daha beyaz flaşı var :)
hazır sizi online bulmuşken size zahmet yukarıdaki mesajda sorduğum sorulara sizde cevap verebilir misiniz?
ram tüketiminiz ne kadar? -
ben daha almadım :) -
quote:
ben daha almadım :)
pardon
telefon canımı gerçekten çok sıkmış durumda.
örneğin facebook da aşağı kaydırırken bir anda donuyor sonra donduğu yerde beğen paylaş falan varsa sanki onlara basmışsınız gibi görüyor.
dünya kadar şey beğendim sayesinde -
-
çok teşekkürler
bariz bir şekilde sizin oranlar çok iyi
bana yine servis yolu gözüktü. -
quote:
Orijinalden alıntı: kyoshocu
çok teşekkürler
bariz bir şekilde sizin oranlar çok iyi
bana yine servis yolu gözüktü.
servis ne yapar bilmem ama eğer servise orjinal stockroomunu yeniden yüklemesini rica edin birçok sorunu çözeceğini sanıyorum bazı cihazlar sorunlu çıkabiliyor..
Ama öncesinde yedeklerini alıp bir hard reset yapın düzeleceğini düşünüyorum..
olmaz ise bekleyin şu 7.1 gelsin rootlarsınız düzelmeyecek bir kronik sorun değil .. -
-
telefonunuz nerdeyse 2 gündür açık ve 4bucuk saatlik ekran süresi var hala %31 de bence gayet iyi ... -
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
telefonunuz nerdeyse 2 gündür açık ve 4bucuk saatlik ekran süresi var hala %31 de bence gayet iyi ...
sağol arkadaşım, bir önceki telefonum yaklaşık 1 hafta gidiyordu ondan sonra bana bu az geldi haliyle:))
şu an durum yüzde 27 ve ekran yüzde 34 açma zamanı hemen hemen 5 saat ..
bakalım bu akşam kullanılmayan google uygulamalarını durdurup tekrar bir test edeceğim..
demekki rootlayıp temizlesek ram ve pil ömrü oldukça memnun edici olacak hayırlısı bakalım..bu sasyfayı canlı tutmaya çalışacağım..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X