Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesela hatali gordugun seyler illaki olacaktır sarjin hizli bitebilir stabilligi gidebilir bunlar olduğunda haliyle bir sonraki guncelleme de düzeltilmesini bekleyecegin icin bekle eger sikinti olursa hemen bir sonraki guncelleme gelir sorunlar düzelir. Ben yillardir iphone kullandim onda da her yeni guncellemede bekler bi sonraki gelince eskisini yuklerdim. Bunda da hala yuklemedim. Soyle dusun su anda telefonla sorunun var mi? yoksa zaten guncellemeye gerek yoktur her zaman ilk yayinlanan guncellemelerde sikinti olma ihtimali vardir riske gerek yok

cumleler ve imla bozuk oldu yeni klavyeye alismaya calisiyorum kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessll E kullanıcısına yanıt
    hayir hocam ses az ben o sebeple telefonu değiştirmeyi bile dusunuyorum. Yukseltmenin yollari var ama hoporlore zarar verebilirsin internetten arastir

• gm 4g çift sim kartlı iki haftadır navigasyon programlarında sorun yaşıyorum yandex here farketmiyor olduğum yeri kuş bakışı gösteriyor yakınlaşmıyor.
  • apokalipta A kullanıcısına yanıt
    yukardaki yorumları okursan neden 6.1in gelmesini beklemen gerektigini daha iyi anlarsin hocam.

• 6.0 yükledim, şarj düştü baya. 6.0.1 i nasıl alacağız peki.

• Serviste falan bir çözümü de mi yok acaba? Bi müzisyen olarak müzigi hissedemiyorum bile.

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Sorması ayıp. 3310 da, online maç film izleyebilirmiyiz. Twit atabilirmiyiz, 3d oyun oynayıp, internette gezip istediğimizi indirebilirmiyiz, office kullanıp, kitap okuyabilir, kitap okurken arkadaşla faceden kitap hakkında konuşabilirmiyiz, bu arada müzikde olsun tabi, TV izleyip izlenen programdan ss alıp instagramda paylaşabilirmyiz . Bunları yaparkende 10 saat ekran süresi nasıl alırız anlat öğrenelim.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• mstf876 kullanıcısına yanıt
    Önerilerim işe yaramış anlaşılan

• Babans kullanıcısına yanıt
    Telefonda kronik hiç bir sorun yok. Parasının hakkını fazlasıyla veren bir telefon. İstediğin telefonun forumuna bak sorun doludur, buradan farklı değildir. Foruma sorun diye yazılanların çoğu ya yazılım, ya da android kullanmayı bilmeyenlerin yazdığı şeyler. Daha önce çözümü bin defa anlatılmış şeyleri bile tekrar tekrar yazıyorlar.

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Yüzdeler ve grafik olan ss at buraya görelim 10 saat nasıl almışsın, siyah ekran açıp 10 saat bekletiyorsun herhalde.
  • Ekran dokunmatigi çok akıcı 6.0.1 de. Bu sürümün nasıl yükleneceği önceki forumlarda anlatıldı. Ona gore yapabilirsiniz.

• 6.0.1 ota'dan dağıtıma başladı mı?
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Daha önce kaç defa Ss attım . Ayarlarıda anlattım yapanlarda aynı süreleri alıyor. İki de bir onu mu atacağım iki üç sayfa geri git forumda yüzde 54 şarj kalmışken 5 saati geçen ekran süresi atmıştım. İki sayfa önceye bak mstf876 arkadaşda ortalama 10 -12 saat aldığıni yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcz_no -- 1 Aralık 2015; 19:59:54 >
  • enessll E kullanıcısına yanıt
    Reklamsız bir equalizer uygulaması bul, ayarlarını yapınca tüm müzik uygulamalarında yüksek kaliteli ses alırsın. Storede bir sürü ses yükseltme ses kalitesi arttırma uygulamasi var. Yalnız hoparlörden müzik dinlerken sesi fazla yükseltme hoparlöre zarar verebilir.

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Gsam batery dışında hiç birini uygulamadım sadwce bu program yetti hepsini çözmeye çünkü teşekkür ederim 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: dogadan

gm 4g çift sim kartlı iki haftadır navigasyon programlarında sorun yaşıyorum yandex here farketmiyor olduğum yeri kuş bakışı gösteriyor yakınlaşmıyor.

6.0 da konum belirleme sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

quote:

Orijinalden alıntı: dogadan

gm 4g çift sim kartlı iki haftadır navigasyon programlarında sorun yaşıyorum yandex here farketmiyor olduğum yeri kuş bakışı gösteriyor yakınlaşmıyor.

6.0 da konum belirleme sorunu var

Nokia here maps sıkıntısız direk buluyor yerinizi İstanbul a gittim geçenlerde yolu bilmiyordum açtım here maps i arkadasimla bulustum

• Beyler 10 sayfa okudum bulamadım 6.0.1 e nasıl guncellicez 1 arkdasimiz detaylı anlatirsa çok makbul geçer vallaha bulamadım bende guncelleyeyim hazır gelmisken

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Yüzdeler ve grafik olan ss at buraya görelim 10 saat nasıl almışsın, siyah ekran açıp 10 saat bekletiyorsun herhalde.

Ayarlarin mevcut oldugu mesajinizi paylasirmisiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fb.19071907

Beyler 10 sayfa okudum bulamadım 6.0.1 e nasıl guncellicez 1 arkdasimiz detaylı anlatirsa çok makbul geçer vallaha bulamadım bende guncelleyeyim hazır gelmisken

Hocam pek dikkatli bakmamışsınız anlaşılan, birkaç sayfa evvel birisi anlatmıştı. Ama yine de bulamamışsanız, TurkDevs Forum var, ordan bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.