Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cherry mobile one g1 bizim telle aynı rom kullanıyor. tüm donanım özellikleri aynı. Onun romda i-mobile IQ II ile aynı. Hatta i-mobile IQ II ve General mobile 4G şekil olarakda aynı tek fark i-mobile IQ II de ram 1gb . He birde onlarda radyo çalışıyor. Gittim sordum forumlarinda. Bize radyoyu engelleyen luz59r güncellemesi onlara Luz59Q olarak gelmiş. Tek fark bu, diğer güncelleme isimleri bile bire bir aynı. Zaten 3ü de android one telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yeni aldim. Sıfır telefon bozuk çıktı. Gittim iade ettim. Yenisini aldım onda da 1 adet ölü piksel mevcut ekranin en sağında pek belli olmuyor arkadaşlar. 1 adet ölü piksel için değişim yaparlar mi ? Android 6.0 a guncelleyeyim mi stabil çalışıyor mu ?

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim =)
  • Benim telefonumda da 1 adet ölü piksel mevcut ama ben pek takmıyorum.Çünkü gözükmüyor.Bence 1 adet ölü piksel için telefonu değiştirmeye değmez.Değişim yaptığınız telefonda yine ölü piksel çıkacaktır.4g modelinin genelinde 1 adet nazarlık ölü piksel oluyor.Marshmallow 6.0 güncellemesinden yana sıkıntım yok.Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.
  • Simdi bu Trusted Tester bir tur beta surumumu oluyor ?

Bilgisi olan? .

Android 6.0.1
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)
  • Analog radyo çalıştıran yok heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: kirchoff_01

Benim telefonumda da 1 adet ölü piksel mevcut ama ben pek takmıyorum.Çünkü gözükmüyor.Bence 1 adet ölü piksel için telefonu değiştirmeye değmez.Değişim yaptığınız telefonda yine ölü piksel çıkacaktır.4g modelinin genelinde 1 adet nazarlık ölü piksel oluyor.Marshmallow 6.0 güncellemesinden yana sıkıntım yok.Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.

Bende öyle dusunuyorum hocam.yenisinde de çıkma ihtimali yüksek kaldı ki ya daha da kotusu olursa . Bu şekilde kullanicam zaten pek belli de olmuyor. Bende şimdi guncelliyorum o halde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Cherry mobile one g1 bizim telle aynı rom kullanıyor. tüm donanım özellikleri aynı. Onun romda i-mobile IQ II ile aynı. Hatta i-mobile IQ II ve General mobile 4G şekil olarakda aynı tek fark i-mobile IQ II de ram 1gb . He birde onlarda radyo çalışıyor. Gittim sordum forumlarinda. Bize radyoyu engelleyen luz59r güncellemesi onlara Luz59Q olarak gelmiş. Tek fark bu, diğer güncelleme isimleri bile bire bir aynı. Zaten 3ü de android one telefon.

Evet biliyorum zaten ben bunları

• foodHunTR kullanıcısına yanıt
    Gönderinin sonucu servisteki durum ;

Arıza tam olarak ne acaba "Keypad Hatalı-TDH" derken ? Kendiliğinden dokunma problemi ile yollamıştım , tahmini kaç gün tamirat sürer acaba ?

• Arkadaşlar 6.0.1 ile ekran geç algılama sorunu geçti mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

quote:

quote:

İyi geceler arkadaşlar, nasıl ANDROİD beta tester olunuyor bilen var mı? 6.0.1 test kullanıcılarına gönderilmiş deniyor. Bu test kullanıcısı rastgele seçiliyor olamaz di mi

Pc üzerinden yükleniyor sadece. isteyen yükleyebilir. Tester falan yok.

Bakın şundan söz ediyorum ;

Ekran görüntüsünde diyor ki :
    Android One Güvenilir Test Kullancısı
    GİZLİ : Lütfen bu Marshmallow güncellemesini yükleyin, fakat halka açık tartışmayın veya ekran görüntüsü yayımlamayın.
    Kod Numarası : H220 ki bu kod no : Cherry Mobile G1 içinmiş

Bu benim bahsettiğim.. Yoksa 6.0.1'i ben de kullanıyorum şu an

Tamam zaten bu cherrymobile g1 e verilen güncelleme onlar almaya başladılar Ota dan. Bu da onun görüntüsü bize daha başlamadı ki dağıtım.

Selim konuyu anlatamadım sanırım, ben bu tip güncellemeleri önceden alabilir miyim diye sordum ve bir altında da kendi soruma cevap verdim. Konu kapandı zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi geceler arkadaşlar, nasıl ANDROİD beta tester olunuyor bilen var mı? 6.0.1 test kullanıcılarına gönderilmiş deniyor. Bu test kullanıcısı rastgele seçiliyor olamaz di mi

Pc üzerinden yükleniyor sadece. isteyen yükleyebilir. Tester falan yok.

Bakın şundan söz ediyorum ;

Ekran görüntüsünde diyor ki :
    Android One Güvenilir Test Kullancısı
    GİZLİ : Lütfen bu Marshmallow güncellemesini yükleyin, fakat halka açık tartışmayın veya ekran görüntüsü yayımlamayın.
    Kod Numarası : H220 ki bu kod no : Cherry Mobile G1 içinmiş

Bu benim bahsettiğim.. Yoksa 6.0.1'i ben de kullanıyorum şu an

Tamam zaten bu cherrymobile g1 e verilen güncelleme onlar almaya başladılar Ota dan. Bu da onun görüntüsü bize daha başlamadı ki dağıtım.

Selim konuyu anlatamadım sanırım, ben bu tip güncellemeleri önceden alabilir miyim diye sordum ve bir altında da kendi soruma cevap verdim. Konu kapandı zaten

Haa yok biz öyle alamıyoruz sanırım olsaydı öyle bişey duyardık biyerden

• Bu arada 3 şarjdir benimde cihaz yine uykuya girmeme problemi başladı. Valla anlayamadım gitti. Şimdi de geceden sabaha hiç inmeyen şarj %5-7 iner oldu

• Wifi kapanmıyor bi turlu
    Konumdan kapattim
    Gelismis Wifi ayarlsdondan
    Kapattim
    Yok kapanmiyor arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apokalipta A kullanıcısına yanıt
    guncelleme yapmadıysan bekle bir sonraki guncelleme dagitima çıktığında geçersin

• Loser. kullanıcısına yanıt
    Hocam halkapınar otobüslerine bindiğinizde mezarlıkbaşı durağından bir sonraki durakta inin 100 metre devam etmeye kalmadan yanlış hatırlamıyorsam ya VYM ya da VMY teknik servis var general mobile yetkili servisi ona verebilirsiniz

• Arkadaşlar Exchange Hizmetleri diye bir şey %46 pil harcadı anca 3 saat ekran süresi alabildim wifi ile. Nedir bu bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Arkadaşlar Exchange Hizmetleri diye bir şey %46 pil harcadı anca 3 saat ekran süresi alabildim wifi ile. Nedir bu bilgisi olan var mı?

Bendede öyleydi cihazın da uykuya girmesini engelliyordu. Devre dışı bıraktım düzeldi. Ama 1-2 hafta oldu işte devre dışı bırakalı cihaz yeniden uykuya girmemeye başladı

• Uykuya girmeme problemi ve kablosuz pil harcaması sorunu tekrar başladı şarj 75 civarında yattım 49 lara kadar düşmüş sabaha kadar. Konum falan da kapalı bu nasıl iş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 1 Aralık 2015; 9:47:32 >
  • bugun 1 aralık 6.0.1 guncellemesı gelen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.