Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkBunny

O kisimlarda problem yok hocam rahatca kulaklik ile gorusme yaparsin
    gps sorunu yaşamayan gps.conf dosyasını paylaşabilirmi?
  • Bu klavye tuzlarının titreşimini nasıl kapatabilirim? Bildirimler ve seslerde öyle bir menü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt
    Çift hatta sorun yaşayan daha az bence çift hat almalısın

• digital90 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu sorun ekran koruyucu jelatinden kaynaklanabilir bazen.

• furkani kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Doğrudur dediğiniz gibi.

Üstteki videoda anlatılan şekilde hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum, tek hat ile çift hatlı modeller arasında hat sayısı dışında bir fark var mı?

n11 den indirim çeki ile 500 tl civarına geliyor telefon ama tek hat mı çift hat mı alayım karar veremedim. ben bir tane hat kullanıyorum, hangisi daha sorunsuz ?

Her iki cihaz da sorunsuzdur. Saygılar.

• Arkadaşlar telefonu yeni aldim uygulamayı hafıza kartına tasiyamiyomuyuz birde msj yazarken ekran titriyordu ayar nerden yapılıyor ve muzikcalar ve galeri nerden ne yapiliyo

• furkani kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde zaten, klavye tuşlarının sesini klavye ayarlarindan(dil ve girişte). Telefonun titreşimini telefon uygulamasınin, mesaj titreşimini mesaj uygulamasınin ayarlarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Adı üstünde zaten, klavye tuşlarının sesini klavye ayarlarindan(dil ve girişte). Telefonun titreşimini telefon uygulamasınin, mesaj titreşimini mesaj uygulamasınin ayarlarından.

Hocam çok saolun sayenizde şarjım çok güzel gidiyor (6 saat full mobil açık 😊)

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaaCS

quote:

Hocam çok saolun sayenizde şarjım çok güzel gidiyor (6 saat full mobil açık 😊)

Alıntıları Göster
    Garantiye gönderip,telefonunda ses düşüklüğü yaşayan var mı?

• İsteyene bu cihazı sıfır adına faturalı uygun fiyata alabilirim; pm ile ulaşabilirsiniz.

• quote:

Peki yeni aldim yapmam gereken başka bise varmu hafıza kartin a tasiymyomyiz

• Rica ederim. Şimdi bazı ayarları deniyorum. Çok daha uzun ekran ve bekleme süresi almaya başladım. Tabi bunları alırken telefon performans ve kullanımında bir kısıtlama olmadan. Hatta pil ömrü iki kata çıkarken performans hızda artıyor. Hepsini not ediyorum. Ayrı bir konu açıp tamamını tek başlıkla paylaşacağım. Telefonum şu anda iki katı fiyata satılanlardan daha hızlı ve sorunsuz çalışıp onlardan fazla ekran süresini rahatlıkla veriyor.

• 6.0.1 ota ya geldi mi? Yada tarih ayar Falan yapıp ota dan güncelleme alan?

• Ensarizm E kullanıcısına yanıt
    Telefonu yeni aldınsa, ilk aklında tutman gereken telefonun saf android olduğu. Yani telefonda sadece google ve GM uygulamalari var. İstediğin özellikleri kendin uygulama yükleyerek yapmalısın. Bana sorarsan googlenin uygulamalarınin çoğu gereksiz ve boşa şarj tüketiyor. İlk iş onların kullanmadıklarini devredışı bırak. Uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsin. Forumda arama yaparsan hepsini nasıl yapacağını bulursun. Hayırlı olsun güle güle kullan.

• Takip ettiğim kadarıyla güncellemeler ilk önce 1 gen android one telefonlara sonra 2 gen android one telefonlara dağıtılıyor. En fazla iki ay içinde hepsine dağıtılmış oluyor. GM4G 2 gen android one telefonlar arasında yani bu aralar dağıtım ota üzerinden başlar. 1gen lerin güncelleme desteği bitiyor. 2016da önce bizim tele gelecek güncellemeler.

• quote:

Takip ettiğim kadarıyla güncellemeler ilk önce 1 gen android one telefonlara sonra 2 gen android one telefonlara dağıtılıyor. En fazla iki ay içinde hepsine dağıtılmış oluyor. GM4G 2 gen android one telefonlar arasında yani bu aralar dağıtım ota üzerinden başlar. 1gen lerin güncelleme desteği bitiyor. 2016da önce bizim tele gelecek güncellemeler.
    kılıf ve ekran koruyucu. sitede bir iki sayfa önce biris tavsiye etti alayım dedim. cumartesi sipariş verdim bugün teslim adlım.
    urun.n11.com
    General Mobile 4g Androıd One Kırılmaz Cam + Silikon Kılıf - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-4g-android-one-kirilmaz-cam-silikon-kilif-P81170608

ayrıca müzik dinlemek isteyenler için vlc player in sesi epey yüksek ama dosyaları biraz geç görüyor. kulaklık için ise 100 liraya sony
    akakce.com
    Sony MDR-XB450APB Siyah Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sony-mdr-xb450apb-fiyati,4521706.html
    aldım gayet memnunum mikrofon çok iyi hiçbir sıkıntısı da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epizod_pluss -- 2 Aralık 2015; 19:49:11 >

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    hocam eline sağlık beklemedeyiz

• 1 haftadir kullanıyorum gayet memnunum. Yalnız bir sorunum var. Pil yüzdesinde tutarsızlıklar oluyor.Mesela %70 şarj varken %10a iniyor bir anda. 2dk sonra %50 oluyor. Donanımdan mı yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba. Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihtnt

1 haftadir kullanıyorum gayet memnunum. Yalnız bir sorunum var. Pil yüzdesinde tutarsızlıklar oluyor.Mesela %70 şarj varken %10a iniyor bir anda. 2dk sonra %50 oluyor. Donanımdan mı yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba. Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Dostum, çözümü için şunu yapmalısın. Aynı sorunu bende yaşadım.

Telefonu aldım. Bataryayı tamamen bitir. Bitirdikten hemen sonra şarj et. Full olmasını bekle. Ama cihaz kapalı şekilde olsun. Böylelikle telefon kendini otomatik ayarlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.