Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende aynı şeyi yazmaya girdim hocam gelsin hemen yuklicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

pcde ve başka telefonlarda çalışan kulaklık bizim telefonda çalışmıyor arkadaşlar nedendir dersiniz ? android 6 yüklü 5.1 varken denemedim hiç.

Ben PCde kullandığım kulaklığı kullanıyorum, normalde sorun olmaması lazım.
    Bir iki şey soracağım, kendi kulaklığı çalışıyor ama PCdeki kulaklık mı çalışmıyor? Öyleyse telefonun girişinde bir sorun olabilir.
    İkisi de çalışmıyorsa bazen en basit şeyler gözden kaçabiliyor. Telefonun medya sesi açık mı, melodi sesinden hariç medya sesi kısılı kalmış olabilir.
  • 6.0dan 5.1.1 stock roma dönmek istiyorum. Mümkün mü acaba? Bi yardımcı olsanız?

• 6.0.1 de pil performansı çok iyi. Sarji gece bıraktığım gibi aliyorum. Dokunmatik daha hassas. Bu surum çok güzel tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

6.0.1 de pil performansı çok iyi. Sarji gece bıraktığım gibi aliyorum. Dokunmatik daha hassas. Bu surum çok güzel tavsiye ederim.

6.0 da sorun yasadin mi peki?

• kolay gele. telefonu alacaktım ama bir sürü sorun var anlaşılan. 600 lira boşa gitmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foodHunTR

Gönderinin sonucu servisteki durum ;

Arıza tam olarak ne acaba "Keypad Hatalı-TDH" derken ? Kendiliğinden dokunma problemi ile yollamıştım , tahmini kaç gün tamirat sürer acaba ?

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Ben yollamıştım 2 hafta sürüyor hocam tuşum basmıyordu sonra içini açıp bakmışlar temizlemişler göndermişler ben yapmadılar sanmıştım ama düzeltip yolluyolar

• Arkadaşlar uykuya girmeme ve wifi problemi 6.0 da benimde başıma geldi wifi kısmını konumdan üç nokta taramaya basarak kablosuz taramasını kapatınca gidiyor, uykuya girmeme problemini galiba tespit ettim hangi uygulamadan olduğunu feneri açıp kapatınca ondan sonra uyanık kalıyor cihaz bende kamera uygulamasına girip çıkış yapıyorum uyanık kalmıyor, problemi yaşayanlar bi denesin belki işe yarar

• arkadaşlar 6.0daki sorunlar bendede oluştu bi zaman sonra gsam battery var onu kesin yükleyin orda neyin nekadar pil kullandığını yazıyor ben yükledim ve baktımki gmail sonra bi exangle diye bi program şarjı sömürüyor kablosuz olarak gözüküyor sonra programları yönet dedim heosini durdurdum devre dışı bıraktım tamamen düzeldi pil ömrü baya bi uzadı kendiliğindende düşmüyor artık kablosuz desen hiç gözükmüyor kullanımda kesinlikle şiddetle tavsiye dederim GSAM BATTERY yüklemenizi ortalama ben kendim 10-12 saat ekran süresi alıyorum whatsaapp sms ve instagramdan başka bişey kullanmıyorum bu arada ve baya güzel telefonu tekrardan sevmeye başladım

bu arada bi arkadaş ekran kırılmasına ne kadar alıyorlar yazmış servis 210 tl alıyor ben kendim yaptırdım biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf876

arkadaşlar 6.0daki sorunlar bendede oluştu bi zaman sonra gsam battery var onu kesin yükleyin orda neyin nekadar pil kullandığını yazıyor ben yükledim ve baktımki gmail sonra bi exangle diye bi program şarjı sömürüyor kablosuz olarak gözüküyor sonra programları yönet dedim heosini durdurdum devre dışı bıraktım tamamen düzeldi pil ömrü baya bi uzadı kendiliğindende düşmüyor artık kablosuz desen hiç gözükmüyor kullanımda kesinlikle şiddetle tavsiye dederim GSAM BATTERY yüklemenizi ortalama ben kendim 10-12 saat ekran süresi alıyorum whatsaapp sms ve instagramdan başka bişey kullanmıyorum bu arada ve baya güzel telefonu tekrardan sevmeye başladım

bu arada bi arkadaş ekran kırılmasına ne kadar alıyorlar yazmış servis 210 tl alıyor ben kendim yaptırdım biliyorum

Ben sormuştum, telefon duruyor. 210 TL'ye yapılıyorsa göndermemi tavsiye eder misiniz peki?

• byrmclk81 B kullanıcısına yanıt
    Çok sorun vardı 6.0 da. Şuan performansından memnunum.

• quote:

Otadan gelmesini bekliyorum ama bu gidişle baya beklicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrmclk81 -- 1 Aralık 2015; 14:42:53 >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Evet göndermenizi tavsiye ederim dışarda 180 tl falan diyorlar hiç gerek yok ver garantiye 210 tlye mis gibi yapıyorlar hiç bi sorun yaşamadım ben çok iyi çalışıyor dokunmatiğim bence kesin göndermelisin ☺

• Arkadaşlar 6.0.1 i nasıl yükleyebiliriz? 6.0 a şarz dayanmıyor çok düşük pil performansı

• Telefona aimp yükledim çok iyi sesi çıkıyor aimpden önce diğer bütün programlarda sesi az spotify bile. Sizde de "kulaklıktan gelen sesden bahsediyorum" ayni sey var mi? Düzeltilebilir mi?

• quote:

Ekran gec tepki vermesi olayı düzeldi mi hocam?

• Ya resmen 40 takla atmışlar şarj fazla gitsin diye. O kadar ayar yapıp özellik kısacağınıza 3310 kullanın bari daha iyi 5.1.1 deyim hem şarj çok iyi gidiyor hem radyo var daha ne isterim.
  • Merhaba arkadaşlar

siyah renk kozmetik olarak sorunsuz , kutulu faturalı ve aksesuarlı 4g modeli alacağım.
    forumdan 3 adet aldım. fiyatta uçmayıp satacak olan arkadaşlar pm den ulaşabilirler..

• 6.0 bende sorunsuz ve çok stabil.Gayet akıcı.5-6 saat ekran süresi alıyorum.6.0.1 güncelleyenler memnun.Gelsin,deneyelim.Umarım sorun çıkartmaz 6.0.1.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

guncelleme yapmadıysan bekle bir sonraki guncelleme dagitima çıktığında geçersin

Yapmadım henüz hocam. Neden bir sonraki guncellemenin çıkmasını beklemeliyim ?

• 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.