Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcz_no

Daha önce kaç defa Ss attım . Ayarlarıda anlattım yapanlarda aynı süreleri alıyor. İki de bir onu mu atacağım iki üç sayfa geri git forumda yüzde 54 şarj kalmışken 5 saati geçen ekran süresi atmıştım. İki sayfa önceye bak mstf876 arkadaşda ortalama 10 -12 saat aldığıni yazmış.

Buyrun ssler
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_2016

Marshmallow 6.0.1 Stock Rom

Kaynak & Teşekkürler : TurkDevs-Rygebin

KURULUM
    1- Bilgisayarınıza ADB&Fastboot minimal tool indirin ve kurun.
    2-Minimal Driver'ları da kurun.
    3- Telefonunuzda Oem Kilidinin açık ve usb hata ayıklama modu açık olsun.
    (Ayarlar + Geliştirici Seçeneklerinden açabilirsiniz)

4-Bilgisayarınıza bu paylaştığım Rom'u indirin.
    5- Daha sonra Telefonunuza Recovery'i ses açma ve power tuşlarıyla ''general mobile'' yazısı gelene kadar basılı tutun.Power tuşuna basarken bir kez ses açma tuşuna basın.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    OPSİYONEL

6-Daha sonra wipe dataya gelin ve power tuşuna basın.
    7-Daha sonra yön tuşlarıyla ''yes''e gelin ve basın
    8-Sıfırladıktan sonra telefon açılacak açıldığında ''hoşgeldiniz'' ekranında telefonu kapatın.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11-Burada bekleyin.
    12-Telefonun tuşlarıyla ''reboot to bootloader''a basın.
    13- ''General Mobile'' ekranı gelecek,merak etmeyin..
    14- Daha sonra telefonunuzu bilgisayara takın.
    15-Ondan sonra "bilgisayarda " ise Marshmallow Stock Rom by Rygebin.rar (4 Partlı) dosyasının içindekileri bir klasöre çıkartıp( bilgisayarda bir klasöre çıkarın), rardan çıkan flashtool by Rygebin marshmallow.bat dosyasını çalıştırmaktır.

Dip not: Eğer ilk defa oem kilidi açıyor iseniz ve hata aldıysanız, boş bir klasörde SHİFT+Sağ tıkla bilgisayarda ''komut penceresi'' açın.''fastboot oem unlock-go'' komutunu girin ama bundan sonra telefonun hafızası silinecektir. Ama sorununuz düzelecektir.

İndirme Linkleri

Marshmallow 6.0.1 Rom

Part-1https://yadi.sk/d/uMS_FBQHkd5RU
    Part-2https://yadi.sk/d/jZ1XX5P4kd8oB
    Part-3https://yadi.sk/d/z15UBOfSkdCHB
    Part-4https://yadi.sk/d/Ry3k89lbkdDHV

ADB Minimal Tool Linki :https://yadi.sk/d/P5BCPq6HjCZz3
    Fastboot Driver :https://yadi.sk/d/DI2bSzx6jEEjH

6.0.1 kurulumu burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.0.1 i ota ile alan oldu mu ?

• Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    649. Sayfada ayarların bir kısmını yazdım onları bile yapmak yeterli. Ayarların tamamını ayrı bir konu açıp paylaşacağım. Her android sürümünde normal kullananlardan daha uzun pil ömrü almak mümkün. Hele GM4G gibi saf android kullanan telefonda süreyi çok daha uzatmak mümkün. Ortalama kullanımda internet, online video, biraz sosyal medya, biraz uygulama deneme gibi normal kullanımda 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Daha uzun alanda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: foodHunTR

Gönderinin sonucu servisteki durum ;

Arıza tam olarak ne acaba "Keypad Hatalı-TDH" derken ? Kendiliğinden dokunma problemi ile yollamıştım , tahmini kaç gün tamirat sürer acaba ?

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Dokunmatik sorunlu demek,kendiniz teslim ederseniz 1-2 saatte genelde geri veriyorlar(değişecek parça varsa),kargoyla yolladıysanız 1-2 hafta sürer.

• 6.01 resmi olarak gelmedi mi daha

• enessll E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sadece dedigim gibi hoporlor ayarlatiyla oynamaniz gerekiyor ama zarar verme ihtimali var.

Diger turlu program yukleyerek daha fazla ses alabilirsiniz ancak spotify kullananlar icin bu telefon cok basarisiz diyebilirim. Her seyi yeterli ama neden kulaklik sesi bu kadar dusuk anlamak mumkun degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni guncelleme tahmini ne zaman dagiltilmaya baslanir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1 de olanlar şimdilik sakın geçmeyin. Telde bariz sorunlar ve aşırı güç tüketimi var.. 6.0.1 i bekleyeceğiz artık.

• ACİL YARDIM LÜTFEN
    Nereden aldım bu telefonu.Gözünü sevdiğimin Samsungu nerdeeeeee.Dosya yöneticisi yok Bulduk playden Es dosya yönetıcısını yükledik.Hiçbirşeye izin vermez.Sil silinmez çektiğim videolar resimler pc de görünmez.Dahili belleğe kopyalıyorum olmuyor,hafıza kartına kopyalıyorum olmuyor.Pc de hiçbiri görünmüyor.Hızlı arama yok varsada bulmadım.Samsungta bas itedğin tuşa tanımladığın kişiyi hemen ara.Rehberden kişiler siliniyor.En sinir olduğum şey.Adam arıyor isim yok.Telefon silmiş diyosun bırak bu ayakları gülüşü.İnanmaz tabi.Şimdi kendin silmişindir diyenler çıkar belki.Kızımın eşimin en yakın arkadaşlarımınki bile silindi.Daha birkaç şey vardı aklıma geldikçe yazarım.Bu resim ve video işi benim için çok önemli.Aile fotoğrafları.
  • Merhaba arkadaslar, 5.1.1 de tel kapaliyken alarm caliyormuydu? Suan 6.0 dayim dikkatimi cekti tel kapaliyken alarm calmiyor...

• BEŞİKTAŞLI 06 kullanıcısına yanıt
    Ben telefon rehberini hep google hesabıma kaydediyorum. Dolayısı ile silinmiyor. Es dosya yöneticisi çok iyi sorunsuz çalışıyor. Eğer 6.0 yüklü ise gerekli ayarları yapman gerekiyor.
    Sorun telefondan değil. Kardeşimin telefonu samsung. Banada ondaki ayarlar zor geliyor. Biraz menüler de dolaştığım zaman hemen çözüyorum.
    Kısacası telefon sana diyor ki: Sorun bende değil sende.

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    5.1.1 de ve 6 da telefon kapalıyken alarm çalmıyor

• BEŞİKTAŞLI 06 kullanıcısına yanıt
    Forumda satin alacak kisi cok hocam ilani koy hemen satarsin

• arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum, tek hat ile çift hatlı modeller arasında hat sayısı dışında bir fark var mı?

n11 den indirim çeki ile 500 tl civarına geliyor telefon ama tek hat mı çift hat mı alayım karar veremedim. ben bir tane hat kullanıyorum, hangisi daha sorunsuz ?

• Arkadaşlar arama yaparken arama başlar başlamaz ekran karariyor arama bitene kadar ekran simsiyah dokunmatik fayda etmiyor ne hoparlör acabiliyorum dolayisiyla ne de hicbi işlem yapamıyorum 6.0 yazılım var acil yardım

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,
    bu programlar sadece müzik sesleri için mi kullanılıyor.
    telefonun konuşma esnasında kendi kulaklık sesi nasıl? duyuluyor mu, anlaşılıyor mu vb?
    teli almayı planlıyorumda, genelde kulaklık sesinin az çıktığınnda bahsedilmiş.
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    Bi bilgim yok hocam telefon gorusmesi hakkinda. Ama muzik dinlemeyi cok seviyorsan tavsiye etmem bu telefonu. Tabi bazi programlarla sea seviyesi yuksek cikiyor ancak programa bagli yukselmelerde parca kalitesi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Bi bilgim yok hocam telefon gorusmesi hakkinda. Ama muzik dinlemeyi cok seviyorsan tavsiye etmem bu telefonu. Tabi bazi programlarla sea seviyesi yuksek cikiyor ancak programa bagli yukselmelerde parca kalitesi gidiyor.

müzik fazla dinlemem ama bana konuşma esnasındaki kulaklık sesleri iyi olsun, zil sesleri yüksek çıksın isterim.
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    O kisimlarda problem yok hocam rahatca kulaklik ile gorusme yaparsin

• 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.