Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhanozel82

Arkadaşlar Wi-Fi direct kullanabilen var mı?

Ben denedim. Önce ek yazılım kurmadan kendi Wifi ayarlarında bulunan kısımdan samsung bir telefonla bağlantı kurmayı denedim. Baglanamadim. Sonra bir de asusla denedim o da olmadı. Fakat Xender diye bir uygulama var. Bunu gerçekten tavsiye ediyorum çok güzel bir uygulama. Wifi direct üzerinden tüm bu sorun olan telefonlarla bağlantı kurdum tabi karşıda da Xender olması lazım. Kesinlikle bu uygulamayı bir deneyin çok sorunsuz. Wifi direct ile aktarım da harika bir şey sn de 3mb 5mb ları görüyorsunuz:)

Ayrıca bu Xender ile airdroid gibi bilgisayara internet üzerinden baglanbildiginiz gibi internet olmadan bile pc ile bağlantı kurabiliyorsunuz yine çok hızlı. Bir kurcalayin, anlamadığınız yer olursa yardımcı olurum yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.0 güncellemesini sevmiştim fakat bu sabah kendisinden aşırı derecede soğudum, gece %42'de bıraktığım telefonu sabah %17'de buldum.. Üstelik tüm hücresel veriler ve wifi kapalı,twitter,instagram,whatsapp gibi uygulamalar durmaya zorlanmışken,hatta cihaz güç tasarruf modundayken bunun olması aşırı derecede kötü oldu.. Sebebini henüz bulamadım, pil kullanımına baktığımda herşey minimum düzeyde, ee nereye gitti bu kadar pil.. Umarım 6.1 de düzelir.. İşin ilginç yanı güncellemenin ilk günlerde böyle değildi.
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 72 saatlik bekleme süresinin geçmesi lazım.
  • Bu zamana kadar 2 tane discovery kullandım ve şu anda 4g kullanıyorum bana mı denk geldi bilmiyorum, cihazlarda hep bir dengesizlik var sabah kalkıp açıyorum 10dk bekliyor sim kartlar yok diyor, gün içinde dururken çağrı geliyor açamıyorum ekran donuyor, ben çağrı yapıyorum karşıya ses gitmiyor kapatıp açınca düzeliyor bu sorunlar anlamadım gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitackgz61

6.0 güncellemesini sevmiştim fakat bu sabah kendisinden aşırı derecede soğudum, gece %42'de bıraktığım telefonu sabah %17'de buldum.. Üstelik tüm hücresel veriler ve wifi kapalı,twitter,instagram,whatsapp gibi uygulamalar durmaya zorlanmışken,hatta cihaz güç tasarruf modundayken bunun olması aşırı derecede kötü oldu.. Sebebini henüz bulamadım, pil kullanımına baktığımda herşey minimum düzeyde, ee nereye gitti bu kadar pil.. Umarım 6.1 de düzelir.. İşin ilginç yanı güncellemenin ilk günlerde böyle değildi.

Bu gibi bir durum olduğunda hemen pcye bağlayıp cmd ile logcat'e bakmak lazım. Hata döngüsü vs. yoksa muhtemel pil arızalıdır.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Peki 1080p bir telefonda nasıl bir VR deneyimi olur yine pixel görünür mü?
    Telefondaki uygulamaları oynamayı düşünmüyorum. Bilgisayar ekranından kablolu bağlantıyla telefona görüntüyü aktarıp pc oyunu oynamayı düşünüyorum. (Trinus VR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenumber -- 29 Kasım 2015; 12:03:18 >
  • Selamlar herkese. 3 gün önce bu cihazı alarak aranıza katıldım. Eski telefonum imzada görüldüğü üzere note 2 idi. Tek sorunu güncelleme gelmiyor olmasıydı. Onun haricinde çok memnundum. Biraz araştırma yaptıktan sonra gidip aldım ve şu ana kadar gözüme batan hiçbir eksisi (kamerası hariç) olmadı. Şimdilik memnunum. Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah amin!

Neyse uzun bir girişin ardından aklıma takılan şeyler var. İzninizle onları danışmak istiyorum.

1) Galeri yerine sanırım sadece google fotoğraflar var doğru mudur?
    2) İnternetteki videoları izlerken ayarlar kısmında "geliştirici seçenekleri" adlı menü olduğunu ama benim telefonumda olmadığını farkettim. Nasıl bulurum onu? (6.0 güncel sürüm mevcuttur)
    3) rehbere kişi eklerken illa mail ya da google ile senkron etmemi istiyor ama ben istemiyorum. Yanlışlıkla mail adresime senkronladım. Nasıl düzeltirim bunları?
    4) Flash player için ne yapmam gerekiyor?
    5) Olmazsa olmaz mutlaka yükle dediğiniz programlar var mıdır? (Herhangi bir konu sıralaması yoktur)

• thenumber kullanıcısına yanıt
    2kda çok az bir şekilde fark ediliyor ama sırıtmıyor . Bütçen varsa g3 tavsiye ederim sadece vr kullanacam diyorsanız discovery 2 nin ekrani full hd idi sanirim ikinci elde güzel bulabilirsiniz.

Disco 2 kullanilacak bir telefon değil ama ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 29 Kasım 2015; 13:05:46 >
  • Arkadaşlar Android 6.0 güncellemesinden sonra çoğu oyun ve uygulamada "maalesef..... durdu" diyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba

Not: Bazı oyun geliştiricilerine mail attım ve oyunlarının 6.0 sıfır desteklediğini söylediler.

• CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Discovery 2'de G-Sensor var başka sensör yok. VR kullanmak için Gyroscope , accelometer gerekli diye biliyorum ama pek emin değilim. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
  • onceki surumde sarj yuzdesi icin yukleyip silinen uygulama hangisiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 29 Kasım 2015; 15:29:24 >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Battery percent

• cok sagol

• ryalp kullanıcısına yanıt
    Bu surumde pil yüzdesi nasıl gorunecek. Önceki battery percent programıyla oluyordu. Ancak yüzdeyi gösterdikten sonra programı kaldırırsanız yüzde gorunum de siliniyor

• Bende şöyle bir sorun var. Ayarlar-> pil den grafiğe tıklayınca gelen ekrandaki uyku kısmı bazen takılı kalıyor. Telefon uykuya geçmiyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor ancak bunu fark edesiye kadar deli gibi sarjım inmiş oluyor. Ayrıca ekran çok fazla şarj yiyor. Sizce ekranda sorun olma ihtimali nedir ? Yada sorun pilde midir ? Şimdiye kadar 2,5 saat ekran süresini aşamadım hiçbir şekilde.
  • arkadaşlar merhaba,
    4g dual (ikini el) almayı planlıyorum. 2 hattıda kullanacağım. burda ve diğer sitelerde telefonun mikrofon ve kulaklık sesinin az geldiğini veya boğuk geldiğinden bahsedilmiş. kullanan arkadaşlar, su an ki son güncellemeden sonra böyle bir sorun var mı? telefonda donma, kasma, resetleme, vb şeyler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

Bu surumde pil yüzdesi nasıl gorunecek. Önceki battery percent programıyla oluyordu. Ancak yüzdeyi gösterdikten sonra programı kaldırırsanız yüzde gorunum de siliniyor

Bildirim çubuğunu indirip Hızlı ayarlar icin iki kez çekeceksiniz bildirim çubuğunu) sonra yukarıdaki çark simgesine (Ayarlar) bi 15 saniye basılı tutun, dönmeye başlayacak. 15 sn sonra bırakın, orda özel ayarlar var oradan yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: saw_saw_saw

Selamlar herkese. 3 gün önce bu cihazı alarak aranıza katıldım. Eski telefonum imzada görüldüğü üzere note 2 idi. Tek sorunu güncelleme gelmiyor olmasıydı. Onun haricinde çok memnundum. Biraz araştırma yaptıktan sonra gidip aldım ve şu ana kadar gözüme batan hiçbir eksisi (kamerası hariç) olmadı. Şimdilik memnunum. Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah amin!

Neyse uzun bir girişin ardından aklıma takılan şeyler var. İzninizle onları danışmak istiyorum.

1) Galeri yerine sanırım sadece google fotoğraflar var doğru mudur?
    2) İnternetteki videoları izlerken ayarlar kısmında "geliştirici seçenekleri" adlı menü olduğunu ama benim telefonumda olmadığını farkettim. Nasıl bulurum onu? (6.0 güncel sürüm mevcuttur)
    3) rehbere kişi eklerken illa mail ya da google ile senkron etmemi istiyor ama ben istemiyorum. Yanlışlıkla mail adresime senkronladım. Nasıl düzeltirim bunları?
    4) Flash player için ne yapmam gerekiyor?
    5) Olmazsa olmaz mutlaka yükle dediğiniz programlar var mıdır? (Herhangi bir konu sıralaması yoktur)

1) Önyüklü olarak sadece Google Fotoğraflar var. Play Store'dan kendinize uygun yükleyebilirsiniz farklı bir galeri uygulaması.
    2) Ayarlara girin, en alttaki "Telefon Hakkında" kısmına girin, "Derleme Numarası" kısmına durmadan basın, altta yazı belirecek ne kadar dokunma sonra geliştirici olacağınıza dair, "Artık siz geliştiricisiniz" diyene kadar basın, sonra ayarlardan en altta açılır.
    3) Ayalardan hesaplar kısmından Google hesabınıza tıklayıp kişilerle ilgili sekronizasyonu kapatın.
    4) Marşmelov ve Lolipop'a uygun Flash Player var mı bilmiyorum ama artık unutun derim. Gereği kalmadı pek.
    5) Greenify : Uygulamaları uyutup telefon kullanımınızı arttırıyor. Marşmelov'la gelen Doze moduyla birleşimini merak ediyorum.
    Snapseed : Google'ın kendi fotograf düzenleme uygulaması. Çok başarılıdır.

• Beyler telefonu şimdi aldım açılmıyor telefon. Pili taktim açılmadı. Şarjı belki yoktur dedim sarja taktim şarjda olmuyor. Şarj soketi calisiyor başka telde demedim çünkü. Micro sim kartim olmadığı için Sim kart takmadim. Sim siz çalışıyor dimi bu telefon acil cevaplarsaniz aldığım yere gidicem hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 29 Kasım 2015; 19:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokalipta

Beyler telefonu şimdi aldım açılmıyor telefon. Pili taktim açılmadı. Şarjı belki yoktur dedim sarja taktim şarjda olmuyor. Şarj soketi calisiyor başka telde demedim çünkü. Micro sim kartim olmadığı için Sim kart takmadim. Sim siz çalışıyor dimi bu telefon acil cevaplarsaniz aldığım yere gidicem hemen

Çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.