Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Beyler,
    kilit ekranındaki mikrofonu çekip "Adriana lima" desenize 😁😁😁😁

Bi bana mı oldu acaba.

yumurtalara selamlar mi diyo la o

Vikipe adlı kaynağa göre yumurtalara selamlar diyor :))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo01470 -- 28 Kasım 2015; 2:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for most wanted , deadspace ve snapchat teki şu manyak problemleri gidersinler ya :( kiytirik oyunlarda da durdu hatasi var bi ashpalt8 oynayabiliyorum :( snapchat te gravity bar beni deli edicek most wanted ve deadspace deseniz dokunmatik çalışmıyor.Biran önce yayımlasınlar şu güncellemeyi 👍

• Eyyyyyyyyyy telpa duy sesimizi . Gider sorunlarimizi hata duzeltme güncellemesi istiyoruz !!! 👍

• Android 6 ile neler değişti? Pil ömrü? ek özellik? Stabilite?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 6.0 ı yükledim pil %50 deydi bitirdim tam dolum yaptım sonra pil tasarruf modunu açmadım hiç 7 saat ekran süresi aldım ama bu süre zarfında cok az 3g kullandım genelde kablosuzdu ama dün tekrar dolum yaptım . Hocam boşa endileşelenmisim ben sanırım %100 den %75 e çok hızlı düşünce bu sefer kuruntu yapmışım şu an şarj %51 ve 3.30 saat ekran süresi almışım. Birdahaki şarjda tamamen tasarruf modunda kullanmayı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Android 6 ile neler değişti? Pil ömrü? ek özellik? Stabilite?

hocam 6.0 ile stabilligi biraz sekteye uğradı diyebilirim dokunmatikte biraz hassasiyet kaybı var fakat 6.0.1 güncellemesiyle o sorun da ortadan kalkmış ben güncellemeyi kurdum fakat okuduklarıma göre son güncellemeyle telefon çok daha stabil olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Beyler,

Bi bana mı oldu acaba.

yumurtalara selamlar mi diyo la o

Koptum dün bunu duyunca 😁
    Yumurta ney la nereye selam söylüyor 😁

• Yeni güncleme gelsin hemen eskiyi yüklerim. İnşallah sorunlar düzeltilmistir de 6 ya geçebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

hocam 6.0 ı yükledim pil %50 deydi bitirdim tam dolum yaptım sonra pil tasarruf modunu açmadım hiç 7 saat ekran süresi aldım ama bu süre zarfında cok az 3g kullandım genelde kablosuzdu ama dün tekrar dolum yaptım . Hocam boşa endileşelenmisim ben sanırım %100 den %75 e çok hızlı düşünce bu sefer kuruntu yapmışım şu an şarj %51 ve 3.30 saat ekran süresi almışım. Birdahaki şarjda tamamen tasarruf modunda kullanmayı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Hocam benim 3g hep acik ondan olabilir mi

• Dün 6.0.1 yüklemeye çalıştım. Belirli bir safhaya kadar geldim. Ancak general mobile yazısı çıktığında telefonu bilgisayara takip gerekli islemleri yapmis olsam da hiç tepki yok 20 dk bekledim. Hiç yükleme olmamış. Sorunu nasıl cozecegimi bilen varmı. Verilen 2 dosyayida bilgisayara yukledim. Tüm partlaeida winrardan çıkartıp tek dosyada topladım.

• 6.0 kurulu telefonda çağrı sırasında kulağıma götürdüğümde kapanan ekran telefon tekrar elime alınca açılmıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ?
  • Araniza yeni katiliyorum fakat telefon 2 aydir bende su ana kadar bir sikinti donma vs yasamadim ama 5.1.1 de cok daha stabildi 6 dan o kadar memnun kalmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

Dün 6.0.1 yüklemeye çalıştım. Belirli bir safhaya kadar geldim. Ancak general mobile yazısı çıktığında telefonu bilgisayara takip gerekli islemleri yapmis olsam da hiç tepki yok 20 dk bekledim. Hiç yükleme olmamış. Sorunu nasıl cozecegimi bilen varmı. Verilen 2 dosyayida bilgisayara yukledim. Tüm partlaeida winrardan çıkartıp tek dosyada topladım.

Marshmallow 6.0.1 Stock Rom

Kaynak & Teşekkürler : TurkDevs-Rygebin

KURULUM
    1- Bilgisayarınıza ADB&Fastboot minimal tool indirin ve kurun.
    2-Minimal Driver'ları da kurun.
    3- Telefonunuzda Oem Kilidinin açık ve usb hata ayıklama modu açık olsun.
    (Ayarlar + Geliştirici Seçeneklerinden açabilirsiniz)

4-Bilgisayarınıza bu paylaştığım Rom'u indirin.
    5- Daha sonra Telefonunuza Recovery'i ses açma ve power tuşlarıyla ''general mobile'' yazısı gelene kadar basılı tutun.Power tuşuna basarken bir kez ses açma tuşuna basın.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    OPSİYONEL

6-Daha sonra wipe dataya gelin ve power tuşuna basın.
    7-Daha sonra yön tuşlarıyla ''yes''e gelin ve basın
    8-Sıfırladıktan sonra telefon açılacak açıldığında ''hoşgeldiniz'' ekranında telefonu kapatın.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11-Burada bekleyin.
    12-Telefonun tuşlarıyla ''reboot to bootloader''a basın.
    13- ''General Mobile'' ekranı gelecek,merak etmeyin..
    14- Daha sonra telefonunuzu bilgisayara takın.
    15-Ondan sonra "bilgisayarda " ise Marshmallow Stock Rom by Rygebin.rar (4 Partlı) dosyasının içindekileri bir klasöre çıkartıp( bilgisayarda bir klasöre çıkarın), rardan çıkan flashtool by Rygebin marshmallow.bat dosyasını çalıştırmaktır.

Dip not: Eğer ilk defa oem kilidi açıyor iseniz ve hata aldıysanız, boş bir klasörde SHİFT+Sağ tıkla bilgisayarda ''komut penceresi'' açın.''fastboot oem unlock-go'' komutunu girin ama bundan sonra telefonun hafızası silinecektir. Ama sorununuz düzelecektir.

İndirme Linkleri

Marshmallow 6.0.1 Rom

Part-1
    yadi.sk
    General Mobile Stock Rom 6.0.1 by Rygebin.part1.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/uMS_FBQHkd5RU

Part-2
    yadi.sk
    General Mobile Stock Rom 6.0.1 by Rygebin.part2.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/jZ1XX5P4kd8oB

Part-3
    yadi.sk
    General Mobile Stock Rom 6.0.1 by Rygebin.part3.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/z15UBOfSkdCHB

Part-4
    yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/Ry3k89lbkdDHV

ADB Minimal Tool Linki :
    yadi.sk
    https://yadi.sk/d/P5BCPq6HjCZz3

Fastboot Driver :
    yadi.sk
    https://yadi.sk/d/DI2bSzx6jEEjH

Burada dip not kısmını; telefon general mobile yazisi cikinca bilgisayara bagladiginizda yaparsanız OEM kiliti açılıyor o zaman yukleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 28 Kasım 2015; 11:55:02 >

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler oldu. :)
  • quote:

Beyler,

Bi bana mı oldu acaba.

Vikepedi adlı kaynağa göre Adriana Lima Brezilyalı bir manken dedi yumurta falan söylemedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zekuda43

Merhaba 16 gb dahili hafıza bana yetmiyor gidip 16 gb hafıza kartı aldım ama hafıza kartına nasıl dosya taşınıyor bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Sırasıyla taşıma işlemi nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?

iyi günler

Hocam önceki sayfalarda kendimce anlatmıştım. Buyrun ;)

quote:

Orijinalden alıntı: emirhan23
    Hocam kurulum için iki seçenek sunuyor size. Birincisi sadece medya aygıtı olarak kullanımınızı öngörüyor. Fakat müzik, resim vb attığınız dosyaları galeriden veya müzik çalardan göremiyorsunuz. Yani var ise de böyle birşey ben beceremedim. Fakat daha sonra SD kartı uygulamalar ve medya olarak yani ikinci seçenek olarak biçimlendirdim ve ayarlardan tüm verileri taşı diyerek sistemi SD karta taşıdım. SD kartın hafızasını kullanıyor herşey için. Ama anladığım kadarı ile telefon hafızasını sadece bazı uygulamalar için kullanıyor. Onun dışında medya olarak kullanamıyorsunuz. Nasıl yapacağınıza gelecek olursak; SD kartı taktığınızda bildirim geliyor. Bildirimden kur seçeneğini seçiyoruz. İki seçenek geliyor. Artık yapmak istediğiniz size kalmış. Telefon SD kartı oluşturacağınız seçeneğe göre biçimlendirecektir. Ve SD kartınız kullanıma hazır. Fakat ikinci seçeneği yani hem uygulama hem medya depolama olarak SD kartı seçtiyseniz; Ayarlar>Depolama ve USB>SD Kart kısmına giriyoruz. Sağ üst küşede seçenekleri açıyoruz ve "Verileri taşı" diyoruz. Biraz uzun sürebiliyor. İşlem bittikten sonra artık herşeyiniz SD karta depolanacaktır.

• baykep B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun birçok kişide mevcuttu. Galiba yönlendirme ile ilgili bir sorundan kaynaklanıyor. Ben şu yöntemi uyguladım ve çözüldü.

Önce ##002# tuşluyoruz. ARAMA tuşuna basıyoruz, ardından #330*0000# tuşlayıp ARAMA tuşuna basıyoruz. Sonra telefonu kapatıp açıyoruz. Bu şekilde yapmıştım ben. Yaptıktan sonra sonucu da bildirir misiniz?
  • 6.0.1 de sistem arayüzünün nasıl açıldığını bilen var mi acaba. 6.0 da dişli simgesine basılı tutuyirduk. Bunda olmuyor.

• Ekranın kendiliğinden dokunma sorunu vardı , video ve ekran fotolarını telefonun içerisinde gönderdim servisi , duvar kağıdıma not bırakarak etkili olur mu acaba ?

buda yaşanan sorun

• 6.1 gelmedimi hala?

• 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.