Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

Bu surumde pil yüzdesi nasıl gorunecek. Önceki battery percent programıyla oluyordu. Ancak yüzdeyi gösterdikten sonra programı kaldırırsanız yüzde gorunum de siliniyor

Bildirim çubuğunu indirip Hızlı ayarlar icin iki kez çekeceksiniz bildirim çubuğunu) sonra yukarıdaki çark simgesine (Ayarlar) bi 15 saniye basılı tutun, dönmeye başlayacak. 15 sn sonra bırakın, orda özel ayarlar var oradan yaparsin

Tesekkur ederim. Android 6.0 da öyleydi. Ancak bendeki surum 6.0.1 . Bu surumde carka basılı tutunca açılan sistem arayuzu acilmiyor. Yardımcı olacak kimse var mi bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fharmades

Bende şöyle bir sorun var. Ayarlar-> pil den grafiğe tıklayınca gelen ekrandaki uyku kısmı bazen takılı kalıyor. Telefon uykuya geçmiyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor ancak bunu fark edesiye kadar deli gibi sarjım inmiş oluyor. Ayrıca ekran çok fazla şarj yiyor. Sizce ekranda sorun olma ihtimali nedir ? Yada sorun pilde midir ? Şimdiye kadar 2,5 saat ekran süresini aşamadım hiçbir şekilde.

aynı sorun bendede var telefonu çok kullanmadığım halde ekran yüzde elli şarjı yemiş gözüküyor pil Dayanmıyor böyle sorunlar yoktu yeni çıktı.

• saw_saw_saw kullanıcısına yanıt
    Video için uc browser yükleyebilirsin, online video sorunsuz aynı zamanda teldeki videolarıda açar. Video indirme desteği de var. Müzik player olarak blackplayer deneyebilirsin. Olmazsa olmaz uygulama bence sadece es file explorer kesin olmalı. Office programı olarak WPS office. Galeri olarak quickpic. Launcher istersen line launcher. Farklı klavye istersen TouchPal. Temizlik programı ccleaner. Telefon saf android olduğu için kullanacağın uygulamalar sana kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    O sorunların hiç biri yok. Kulaklık sesi google play müzikte az geliyor. Blackplayer de yüksek. Yani ses kalitesi uygulama ve kulaklıkla alakalı.

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Ben 6.0 kullanıyorum 2 saat online maç seyrettim, denemek için bazı uygulamalar yükledim. İnternette dolaştım. Yüzde 95 şarjla açtım 5 saat ekran süresi ve hala yüzde 54 şarjım var. Sen 6.0.1 le 7 saat ekran süresi aldığını söylüyorsun. Birde ekran süresinin 6.0 a göre daha uzun olduğunu söylüyorsun. Ben kaç saat alırım hesapla. O mesajım da dediğimde ısrar ediyorum. Android 6.0.1 değil 66.1 çıksada telefondan daha yüksek performans ve uzun pil ömrü almak kullanıcının kendisinin yapacağı ayarlara bağlı.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• pcde ve başka telefonlarda çalışan kulaklık bizim telefonda çalışmıyor arkadaşlar nedendir dersiniz ? android 6 yüklü 5.1 varken denemedim hiç.
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım birkaç sorum olacak.
    1- telefonda 1 adet ölü piksel mevcut. 1 adet ölü pikselde değişim yapmiyorlar değil mi ?
    2- butun sistem güncellemelerini yapayım mi? Şu sürüm daha stabil çalışıyor dediginiz var mi ?
    3- pil yüzdesini gösteren ayarı bulamadim.
    Yardımcı olursanız sevinirim

• Az ışıklı ortamda videonun düşük fps ile video çekme sorununu çözen varmı? 15 fps bazen 10 fps lere düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Ben 6.0 kullanıyorum 2 saat online maç seyrettim, denemek için bazı uygulamalar yükledim. İnternette dolaştım. Yüzde 95 şarjla açtım 5 saat ekran süresi ve hala yüzde 54 şarjım var. Sen 6.0.1 le 7 saat ekran süresi aldığını söylüyorsun. Birde ekran süresinin 6.0 a göre daha uzun olduğunu söylüyorsun. Ben kaç saat alırım hesapla. O mesajım da dediğimde ısrar ediyorum. Android 6.0.1 değil 66.1 çıksada telefondan daha yüksek performans ve uzun pil ömrü almak kullanıcının kendisinin yapacağı ayarlara bağlı.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Hocam yaptığıniz ayarları söyleyebilirmisiniz ?

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    kullanım ayarlarını öğrenebilir miyiz?
    ayarlari paylasirsan sevinirim

6.0 a geçtiğinizde kablosuzun fazla şarj yeme sıkıntısını yaşadınızmı hocak yaşadı iseniz nasıl çözdüğünü söyler misiniz?

• Telefonu cok seviyorum ama su sesin az gelme problemi beni öldürüyor vallahi. bu telefonu kullanmayı bırakırsam sirf bu sebepten olacak.

• taha_kilic T kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj harcıyor diye bakarsan sorunu çözemezsin. 6.0lada alakası yok. Kablosuzu kullanan, google servisleri, ve uygulamalar şarjini harcıyor. Geçmiş ayrıntılarında bunların toplam kablosuz kullanımı, kablosuz altında gösteriliyor. kablosuzu kullanan gereksiz google servislerini devredışı bırakırsan ve/veya twitter, face gibi güncel bildirim almak istediklerin hariç , arka planda kablosuz kullanan, uygulamaların arka plan verilerini kapatırsan daha az şarj harcarsın.

• Android one kullanıyorum 6.0 olarak.Fakat periscope adlı uygulamada telefon kafayı yiyor neden böyle acaba? Bi de önereceğiniz launcher ikon falan var mı?
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Tüm güncellemeleri yap, tüm verilerini yedekle , fabrika ayarlarına dön. Düzelecektir inş. Düzelmiyorsa kullandığın operatörün müşteri hizmetlerini ara. Hiçbirinden sonuç alamazsan en son servise gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 30 Kasım 2015; 5:59:41 >
  • Evet. Pil ile ilgili ekran süresinde gelişme oldukça iyi. Konumdan Google Konum Geçmişi'ni kapatın. Konumu yalnızca cihaz yapın. Tarama'dan Kablosuz Tarama'yı kapatın. Ekran parlaklığını %30-40 arası yapın. Otomatik parlaklığı kapatın. Sonuç aşağıdaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Pil ömrünü uzatmak için yaptığım ayarların hepsini yazmam çok uzun sürer. Çoğu daha önce yazıldı. Android pil ömrü uzatma yöntemleri İnternet ortamında bolca var. Kısaca
    1. Gereksiz google hizmetleri ve sistem uygulamalarini devre dışı bırakmak.
    2. Konum hizmetini kapatmak.
    3. Otomatik yedekleme güncelleme ve kontrollerini devre dışı bırakıp. Gerekirse elle yapmak.
    4. pil ömrü uzatan, bellek temizleyen uygulama kullanmamak. Kapattıklari uygulamalar tekrar açılır ve açılırken daha fazla şarj yer.
    5. Eski program kalıntılarını temizlemek. Ccleanerden başka kullanmam.
    6. Uygulama seçerken düşük ram tüketen uygulamalar tercih etmek. Örneğin az pil tükettiği söylenen bir launcher yükledim Baktım 130 MB ram kullanıyor. Hemen kaldırıp daha iyisini buldum 40 -50 MB arası kullanıyor.
    7. Animasyon, titreşim, canlı duvar kağıdı kullanmamak.
    8. Siyah ton tema ve arka plan kullanmak.
    9. Gerekmediğinde hücresel veri ve kablosuzu kapatmak.
    10. Gerekmiyorsa 3g yerine 2g kullanmak.
    11. Bazı uygulamalar sürekli çalışma, uyandırma vb izinler istiyor. Bunlara dikkat etmek.
    12. İnternetten araştırıp nasıl pil ömrünün uzadığıni öğrenmek.
    13. Gsam battery monitor kurup neyin pili ne kadar tükettiğini görebilirsiniz.
    14. Permission explorer uygulaması ile hangi programın hangi izinleri kullandığını görebilirsiniz.
    Tüm bunları yaptığınızda sade pil ömrü değil telin ömrü ve performansıda artar.
    Daha fazlası için, istenmeyen uygulamaların wake up, internet vb izinlerini ve servislerini en basiti permission remover biraz gelişmiş advanced permission remover pro benzeri programla kaldırıp kurmak. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsaniz edit olayına girmeyin uygulama ya çalışmaz yada hata verir.
    Bunların çoğu bilginiz şeyler olabilir. Kısaca yazayım dedim o bile uzun oluyor. Daha kapsamlı bilgi zaten internette var gerisi sizin araştırma ve deneyimlerinize kalmış.

Hocam dediğiniz çoğu şeyi yaptım hadi hayırlısı :)

• İzinlere gelince ayarlarda uygulamalar bölümünde uygulamaları yapılandır diyerek izinleri gorup degistirebiliyormusuz :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaaCS -- 30 Kasım 2015; 7:50:18 >
  • szm428 S kullanıcısına yanıt
    bunlarla düzelecek bi sey degil hocam sonucta kulaklık sesi az telefonun sevise falan gönderme fayda etmez yani

• 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.