Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0ket

6.1 gelmedimi hala?

6.1 değil 6.0.1 Hocam ve daha tamamen yayınlanmadı, 1 Aralık'ta resmi olarak yayınlanacak. Tabi bir de 4Glere dağıtımı var. Biraz sürecek ama en fazla 2 hafta sürer şu andan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Beyler,
    kilit ekranındaki mikrofonu çekip "Adriana lima" desenize 😁😁😁😁

Bi bana mı oldu acaba.

Vikepedi adlı kaynağa göre Adriana Lima Brezilyalı bir manken dedi yumurta falan söylemedi :)

hocam şimdi denedim değiştirmişler
  • olabilir hocam siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

• arkadaşlar 6.0.1 e geçince kablosuzun sürekli uyanık olma sorunu giderildi mi ?

• 6.0.1 gelse ne olacak, 6.0 gelmeden öncede 6.0 da pil ömrünün uzadığı, bekleme süresinin 2 katına çıktığı testerler tarafından onaylanmışti. Gerçektende öyle. Siz googlenin gereksiz servislerini devre dışı bırakmadan, cicili bicili duvarkağıdı, 100 MB veya üzeri ram kullanan launcherler , Animasyon, titreşim, oto yedek, telefonu uyutmayan, aşırı ram tüketen uygulamalar vesaire kullandıkça o pil ömrü uzamaz. 6.0.1 ufak tefek düzeltmelerden fazlasını getirmez. Bazı oyun ve uygulamalarin 6.0 la uyumsuzluklari o uygulamaların veya oyunların üreticileri tarafından uyumlu versiyonlari çıkarıl madan düzelmeyeceği gibi. Google ne kadar güncelleme çıkarırsa çıkarsın. Telefonu en verimli hale getirmek size ve uygulama üreticilerinin insafına kalacak. güncellemeler her ne kadar kolaylıklar ve performans artışı getirsede bence asıl iş kullanıcının araştırıp deneyerek telefonu daha iyi hale getirmesinde bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.0.1 e nasıl geçtiniz bize niye gelmedi?
  • arkadaşlar acil yardım lütfen 4g cihazımı recovery mod ile sıfırladım ilk kurulum ekranında Google hesabımı girmeme rağmen kabul etmeyip tekrar başa geliyor tekrar e mail şifre istiyor bilen varsa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanTV742

arkadaşlar acil yardım lütfen 4g cihazımı recovery mod ile sıfırladım ilk kurulum ekranında Google hesabımı girmeme rağmen kabul etmeyip tekrar başa geliyor tekrar e mail şifre istiyor bilen varsa çok sevinirim..

İlk kullandığınız google hesabınızı girmeniz gerekiyor, google şifrenizi değiştirdiyseni de 72 saat giriş yapamazsınız.

• Android One kullanan arkadaşlarım cevap verirseniz sevinirim.

Bahsettiğimiz telefon 720p bir telefon(ekranı) ve ben telefon alırsam sıklıkla VR kullanacağım.Dolayısıyla bu telefondaki VR deneyiminizi soracağım size.
    Telefon 720p ve 5 inç olduğundan ppi düşük.Dolayısıyla VR ekranda pixel görme sorunu veya buna yakın bir şey yaşıyor musunuz?
    Rica etsem detaylı olarak anlatabilir misiniz?
  • kablosuz bağlantı çok fazla pil tüketince google eşitlemelerini ve yedeklemelerini kapattım. Fotograflar ve videolar yedeklemelerini kapattım. kişiler, takvim ve not uygulamasının eşitlemelerini kaldırmadım. konum bulma haritalar ve bazı gerekli uygulamalar için açık. kablasuz ağları bulma kapalı. veri yönetiminden arka plan uygulamalarının kablosuz kullanan çoğu uygulamayı kapattım. pil durumu 5,1 gibi iki gün gidecek gibi görünüyor. 6,0 da 1,5 gün gidiyor. TELEFONDA SORUN YOK DA YAZILIM SORUNLARI DAHA ÇOK OLUYOR.
    PAHALI TELEFONUN İYİ TELEFON OLDUĞUNU SANAN GERZEKLER VE BU TELEFONU KÖTÜLEYENLER İÇİN BASİT BİR KARŞILAŞTIRMA YAPSINLAR. GİTSİNLER BİR TEKNOLOJİ MARKETE. EKRAN PARLAKLIK ORANI YÜZDE ONBEŞ DE TUTARAK TELEFONLARIN Bİ KARŞILAŞTIRIN HANGİSİ DAHA KALİTELİ BİR EKRANA SAHİP ANLARSINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epizod_pluss -- 28 Kasım 2015; 23:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

olabilir hocam siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

5 saat :)
  • Hocam 128 GB hafıza kartı deneyen var mı aranızda iyi forumlar.

• Arkadaşlar Wi-Fi direct kullanabilen var mı?

• Şu anda 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum bakalım 6ya geçince ne kadar alicaz

• İyi geceler arkadaşlar, nasıl ANDROİD beta tester olunuyor bilen var mı? 6.0.1 test kullanıcılarına gönderilmiş deniyor. Bu test kullanıcısı rastgele seçiliyor olamaz di mi

• thenumber kullanıcısına yanıt
    Bariz pikselleri görüyorsunuz hatta sırıtıp deneyimi düşürüyorlar. 2k ekranlı lg g3 tavsiye ederim muazzam bir deneyim sunacağına eminim. Vr istiyorsaniz 2k ekranli telefon tavsiyemdir.

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde GM 4g dual var ve 6.0.1 kullanıyorum şuanda normalde 6 saat ekran suresi alırdim en fazla Wi-Fi + 3g(avea) ile ekran %40 filan açık şekilde 7saat üzeri ekran suresi aldım root yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhcobanı

Hocam 128 GB hafıza kartı deneyen var mı aranızda iyi forumlar.

Evet denedim telefon kafayı yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

İyi geceler arkadaşlar, nasıl ANDROİD beta tester olunuyor bilen var mı? 6.0.1 test kullanıcılarına gönderilmiş deniyor. Bu test kullanıcısı rastgele seçiliyor olamaz di mi

Pc üzerinden yükleniyor sadece. isteyen yükleyebilir. Tester falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: thenumber

Android One kullanan arkadaşlarım cevap verirseniz sevinirim.

Bahsettiğimiz telefon 720p bir telefon(ekranı) ve ben telefon alırsam sıklıkla VR kullanacağım.Dolayısıyla bu telefondaki VR deneyiminizi soracağım size.
    Telefon 720p ve 5 inç olduğundan ppi düşük.Dolayısıyla VR ekranda pixel görme sorunu veya buna yakın bir şey yaşıyor musunuz?
    Rica etsem detaylı olarak anlatabilir misiniz?

Ben de google cardboard ile vr yi denedim. Daha önceki mesajda bir arkadaşımız yazmış ona katılıyorum. Bu ekranda vr deneyimi pek iyi değil. Ne olduğu hakkında fikir veriyor biraz eğlendiriyor ama piksel olarak kesinlikle çok yetersiz. Vr diyorsan piyasadaki en üst ekranı alman lazım g3 iyi bir örnek. Fakat benim görüşümü soracak olursan vr cihazları nasıl olur bilemem ama telefon üzerinden kullanılan vr nin daha biraz ekmek yemesi lazım. Şu haliyle ekran iyi bile olsa bizim gözümüz uzak mesafeden 1080p çözünürlüklere alışmış 2k bile kesmez vr üstündeki. Ayrıca uygulamalar çok kısıtlı 1 saatte tüm düzgün oyunları demolari bitirirsiniz. Film derseniz bence o da problem olur. Gözlüğünüz varsa tam oturmayabiliyor kafanıza ya da uzun kullanımda çok yoruyor baş ağrısı göz kuruluğu vs. Kısacası vr için telefon alacagim demeyin bence. Vr cok güzel bir teknoloji herkese denemesini tavsiye ediyorum ama sürekli kullanılacak bir şey degil ara ara güzel eğlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ventiol -- 29 Kasım 2015; 9:31:43 >

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.