Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kulaklik sesini artirmanin yolu var mi hocam onu da soyle tamamdir benim is

Uygulama blackplayer demissin ben stellio kullanıyorum ondan yuksek ses veren uygulama yok zaten. Amacim Spotify kullanmak o sebeple de kulaklik sesinin artması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcz_no B kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş ayrıntılarına nerden ulasacağımı kablosuzu hangi uygulamaların kullandığını nerdeden göreceğim ?
    Teşekkürler yardımlarınız için

• N11 den şeffaf kılıf cam jelatin kargo dahil 13tl ya aldım. Hatta yüzde yirmi çekle aldığım için 10tl te geldi.ikisi de tam uyumlu ve yorumlari güzeldi. Yorumlara bakıp aldım. Tam uyumlu ve tam sarıyor telefonu.

• Hocam satıcı ismi verebilir misiniz?
  • Çok garip bir sorunum var. Alarmı kapatırken bir sorun oluştu şimdi alarm aktif gibi bildirim görüyorum ama hiç bir alarm aktif değil. Kilit ekranında görülen alarm vakti gelince kendini ileri atıyor. Saat uygulamasını sıfırladım, durdurdum. Durdurulmuş halde telefonu kapatıp tekrar açtım fakat işe yaramadı. Hala alarm var gibi davranıyor? Durumu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

İyi geceler arkadaşlar, nasıl ANDROİD beta tester olunuyor bilen var mı? 6.0.1 test kullanıcılarına gönderilmiş deniyor. Bu test kullanıcısı rastgele seçiliyor olamaz di mi

Pc üzerinden yükleniyor sadece. isteyen yükleyebilir. Tester falan yok.

Bakın şundan söz ediyorum ;
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Ekran görüntüsünde diyor ki :
    Android One Güvenilir Test Kullancısı
    GİZLİ : Lütfen bu Marshmallow güncellemesini yükleyin, fakat halka açık tartışmayın veya ekran görüntüsü yayımlamayın.
    Kod Numarası : H220 ki bu kod no : Cherry Mobile G1 içinmiş

Bu benim bahsettiğim.. Yoksa 6.0.1'i ben de kullanıyorum şu an

• Google Güvenilir Test Kullanıcısı ile ilgili bir sayfa buldum ama anladığım kadarıyla Google çalışanı tarafından davet edilmiş olmak gerekiyor ;

www.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    https://www.google.com/trustedtester/sorry

quote:

For now, only Google employees can invite trusted Google users, friends, and family members to become Trusted Testers.

If you have been invited, be sure that you are using your invite link or are logged into your Trusted Tester account.
    You are currently signed in as xxxxxxx@gmail.com. Is that not you?
    If you are still having trouble, please contact the Googler that invited you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 30 Kasım 2015; 14:45:58 >

• Analog radyoyu nasıl çalıştırabiliriz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.90mis bu arada fiyatı..

urun.n11.com
    General Mobile 4g Androıd One Kırılmaz Cam + Silikon Kılıf - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-4g-android-one-kirilmaz-cam-silikon-kilif-P81170608

• furkani kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu tampered glassi takması kolay mıdır? Kutudan çıkan koruyucu gibi değildir değil mi? Ben pek beceremem takma işini. Hava fln almayacak diyorlar takarken.

• Ben telefonla beraber sipariş etmiştim. Orijinal ekran etiketini çıkardım bunu taktim. Açıkçası ben hic ugrasmadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Blackplayer ücretsiz olanların en iyilerinden biri diye önerdim. Ekolayzır ayarlarıni yap sesi iyidir. stellio hem ücretli hemde en yüksek sesi vermiyor en kaliteli sesi hiç vermiyor. Bazı diğer ücretli playerlere göre amatör kalır.
    Ses yükseltme konusuna gelince mümkün. Telefonda kulakları korumak için yüksek ses sınırı var. Bunu yükselten programlar var.. Program ismi vermem. Çünkü ses yükseltme programları yanlış kullanınca hoparlörlere zarar verir.
    Spotfyle uyumlu çalışacak bir equalizer programi yükle. Equalizer programlarinın çoğu tüm müzik uygulamaları ile uyumlu çalışır.

valla hocam ben çoğunu indirdim rusların uygulamaları olan stellio ve aimp en yüksek sesi veriyor. Tabi en yüksek sesi verirken kalite düşüyor. Sonuçta spotify kullanırken çok yüksek kalite ses kullanıyorum. Spotify için ses yükseltmeyi deneyeceğim kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa938

İzinlere gelince ayarlarda uygulamalar bölümünde uygulamaları yapılandır diyerek izinleri gorup degistirebiliyormusuz :)))

6.0da bazı izinler kapatılabiliyor. Ama örneğin hiç internetle alakası olmayan bir uygulamanın internet izni kapatılamıyor. O uygulama reklam gösteriyor Veya arka planda internet kullanıyor. birde uyandırma izni varsa telin uykuya girmesini dahi engelliyor. Bu tür izinler ancak uygulamadan o izinleri kaldırıp telefona izinleri kaldırılmış hali ile yüklenerek kaldırılabilir.

• Arkadaşalar daha önce de yazdım yardım edecek birisi olursa sevinirim. Telefona format attım ilk sahibini istiyor açılması için. Yeni yazılım falan nasıl yükleyip bu işi çözerim. Rica ederim bilen birisi yardım etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    supersin hocam ekran goruntusu aldim silebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

quote:

İyi geceler arkadaşlar, nasıl ANDROİD beta tester olunuyor bilen var mı? 6.0.1 test kullanıcılarına gönderilmiş deniyor. Bu test kullanıcısı rastgele seçiliyor olamaz di mi

Pc üzerinden yükleniyor sadece. isteyen yükleyebilir. Tester falan yok.

Bakın şundan söz ediyorum ;
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Ekran görüntüsünde diyor ki :
    Android One Güvenilir Test Kullancısı
    GİZLİ : Lütfen bu Marshmallow güncellemesini yükleyin, fakat halka açık tartışmayın veya ekran görüntüsü yayımlamayın.
    Kod Numarası : H220 ki bu kod no : Cherry Mobile G1 içinmiş

Bu benim bahsettiğim.. Yoksa 6.0.1'i ben de kullanıyorum şu an

Tamam zaten bu cherrymobile g1 e verilen güncelleme onlar almaya başladılar Ota dan. Bu da onun görüntüsü bize daha başlamadı ki dağıtım.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Prosunu internetten bulursun artık biraz ayarları ile uğraş bu benim tel mi müzik dinlememişm hiç dersin stellio amatör değil mi bunun yanında

hocam deneyip gorucem ama sen boyle diyorsan show yapar gibime geliyor

• arkadaşlar discovery telefonumun garantisi bitmek üzere servise göndermek istiyorum.

İzmirde oturuyorum telefonu nereye göndermem gerekiyor. ve ne yapmam gerekiyor

adres ve detaylarla yazabilecek varsa çok iyi olur, teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.