Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sade boyunu değil tüm tuşları özelleştirme var. Nerede ne çıkacağı, cümle tahmini var. Bir cümleyi bir kaç defa kullanınca. Örneğin general mobile 4g forum diye bir kaç defa arayınca. General yazdığın anda mobile 4g forum tahminlerde geliyor. Yeni kelimeleri otomatik sözlüğe ekliyor. Tek el, çift el kullanma var, boşluk tuşuna elini yukarı sür emoji, sağa sür t9 açık sola kapalı. Twitter tuşu, direk mesaj, gelişmiş seçim tuşları var başka klavyede görmedim. Swipe var. Silmek için tek tek harf silme yerine kelime kelime silme var silme turunda elini hızlı kaydırınca kelime siliyor. Başka klavyelerde olmayan çok özellik var. Ve kullanımı çok kolay. Dene alışınca çok rahat yazarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 16 gb dahili hafıza bana yetmiyor gidip 16 gb hafıza kartı aldım ama hafıza kartına nasıl dosya taşınıyor bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Sırasıyla taşıma işlemi nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Sade boyunu değil tüm tuşları özelleştirme var. Nerede ne çıkacağı, cümle tahmini var. Bir cümleyi bir kaç defa kullanınca. Örneğin general mobile 4g forum diye bir kaç defa arayınca. General yazdığın anda mobile 4g forum tahminlerde geliyor. Yeni kelimeleri otomatik sözlüğe ekliyor. Tek el, çift el kullanma var, boşluk tuşuna elini yukarı sür emoji, sağa sür t9 açık sola kapalı. Twitter tuşu, direk mesaj, gelişmiş seçim tuşları var başka klavyede görmedim. Swipe var. Silmek için tek tek harf silme yerine kelime kelime silme var silme turunda elini hızlı kaydırınca kelime siliyor. Başka klavyelerde olmayan çok özellik var. Ve kullanımı çok kolay. Dene alışınca çok rahat yazarsın.

Hocam pazarlamacı gibisin vallahi

• Forumun önceki sayfalarında arkadaşlar 6.0.1 in nasıl bilgisayardan yuklenecegini yazmışlar. Google in güncellemesini beklemeden kendimiz yapsak sorun olur mu. Yoksa güncellemenin kendiliğinden gelmesini mi bekleliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apokalipta A kullanıcısına yanıt
    Kötülüyorsun diye yazmadım. Forumda okudukların seni yanıltmasın diye yazdım. Mesela dokunmatik sorunu yazmış ama bazı oyunlarda yada programlarda da oluyor yazmış yazan. Demek telden değil o uygulamadan kaynaklı telde dokunmatik sorunu olsa tüm uygulamalarda olur. Bazı tellerde kendiliğinden basma sorunu oluyor onu alırken deneyeceksin işte her marka telde olabilir. Öyle bir sorun olursa tel değişimi istersin değişir yada ekran değişir. Sonuçta garantisi var. uygulama taşıma 6.0 la geldi. Ayrıca yazdıklarim her marka için geçerli. Alırken iyice kontrol edeceksin. Tüm telefonları hatasız olan marka yok. Elektronik birazda şans işi ama emin ol fiyatına göre oldukça iyi bir telefon GM4G...

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Bu ifade klavyesi yazan değil mi hocam

• arkadaşlar iki gün önce 6.0 a güncelledim pili bitirip tam dolum yaptım ve yaklaşık 7 saat ekran süresi aldım ama bugün yeniden tam dolum yaptım 1 saat kullandım su an %75 e düştü ve kablosuz fazla harcıyor gibi gösteriyor ama anlayabilmiş değilim iki şarj arasında neden bu kadar fark ediyor. 6.0.1 romunu kuran arkadaşlar bu durum düzeltildi mi güncellemeyle aydınlatırsanız çok iyi olur

• bu yesil renkten sonra cizgiye kadar gelen gri kisim uykuda oldugunu gosteriyor sanirim dogrumu?
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

Forumun önceki sayfalarında arkadaşlar 6.0.1 in nasıl bilgisayardan yuklenecegini yazmışlar. Google in güncellemesini beklemeden kendimiz yapsak sorun olur mu. Yoksa güncellemenin kendiliğinden gelmesini mi bekleliyiz.

6.0da oyunlarda optimizasyon sorunu var ben 6.0.1 e gectim bugun herhangi bi sikinti kalmadi oyunlarda problem yok

• Beyler,
    kilit ekranındaki mikrofonu çekip "Adriana lima" desenize 😁😁😁😁

Bi bana mı oldu acaba.

• quote:

Kötülüyorsun diye yazmadım. Forumda okudukların seni yanıltmasın diye yazdım. Mesela dokunmatik sorunu yazmış ama bazı oyunlarda yada programlarda da oluyor yazmış yazan. Demek telden değil o uygulamadan kaynaklı telde dokunmatik sorunu olsa tüm uygulamalarda olur. Bazı tellerde kendiliğinden basma sorunu oluyor onu alırken deneyeceksin işte her marka telde olabilir. Öyle bir sorun olursa tel değişimi istersin değişir yada ekran değişir. Sonuçta garantisi var. uygulama taşıma 6.0 la geldi. Ayrıca yazdıklarim her marka için geçerli. Alırken iyice kontrol edeceksin. Tüm telefonları hatasız olan marka yok. Elektronik birazda şans işi ama emin ol fiyatına göre oldukça iyi bir telefon GM4G...

eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan23

Hocam jurulum için iki seçenek sunuyor size. Birincisi sadece medya aygıtı olarak kullanımınızı öngörüyor. Fakat müzik, resim vb attığınız dosyaları galeriden veya müzik çalardan göremiyorsunuz. Yani var ise de böyle birşey ben beceremedim. Fakat daha sonra SD kartı uygulamalar ve medya olarak yani ikinci seçenek olarak biçimlendirdim ve ayarlardan tüm verileri taşı diyerek sistemi SD karta taşıdım. SD kartın hafızasını kullanıyor herşey için. Ama anladığım kadarı ile telefon hafızasını sadece bazı uygulamalar için kullanıyor. Onun dışında medya olarak kullanamıyorsunuz. Nasıl yapacağınıza gelecek olursak; SD kartı taktığınızda bildirim geliyor. Bildirimden kur seçeneğini seçiyoruz. İki seçenek geliyor. Artık yapmak istediğiniz size kalmış. Telefon SD kartı oluşturacağınız seçeneğe göre biçimlendirecektir. Ve SD kartınız kullanıma hazır. Fakat ikinci seçeneği yani hem uygulama hem medya depolama olarak SD kartı seçtiyseniz; Ayarlar>Depolama ve USB>SD Kart kısmına giriyoruz. Sağ üst küşede seçenekleri açıyoruz ve "Verileri taşı" diyoruz. Biraz uzun sürebiliyor. İşlem bittikten sonra artık herşeyiniz SD karta depolanacaktır.

Oldu,teşekkürler.

• VioLee kullanıcısına yanıt
    O şuan kullandığın gibi kullanırsan şarjin tahminen Ne zaman biteceğini gösteriyor. Alttakiler de uyanık yazan yerde yeşil olan kısımlar uyanık beyaz olanlar uykuda olan süreyi gösterir. Kesintisiz yeşil olursa uyumamış. Kesintili olursa arada uyanmış. Tamamen beyaz olursa tamamen uyumuş demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Beyler,
    kilit ekranındaki mikrofonu çekip "Adriana lima" desenize 😁😁😁😁

Bi bana mı oldu acaba.

yumurtalara selamlar mi diyo la o

• quote:

O şuan kullandığın gibi kullanırsan şarjin tahminen Ne zaman biteceğini gösteriyor. Alttakiler de uyanık yazan yerde yeşil olan kısımlar uyanık beyaz olanlar uykuda olan süreyi gösterir. Kesintisiz yeşil olursa uyumamış. Kesintili olursa arada uyanmış. Tamamen beyaz olursa tamamen uyumuş demektir.

o zaman altta ekran kisminda yesil aralarinda beyaz var uykuya giriyor degil mi ?

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Evet senin tel uykuya geçmiş sadece arada uyanmış tekrar uykuya geçmiş.

• Arkadaşlar benim cihazda sorun var belirli bir süre takıldıktan sonra ekranın sil kısmında kırmızı çizgi çıkıyor sadece siyah ekranda siyah fonda belli oluyor net üzerinden teknik destek istedim hala cevap yok ne önerirsiniz ?
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Telefonda karşı tarafın sesi çok az geliyor bunu nereden yükseltebilirim. Ses düğmesi sonuna kadar açık.
  • tel iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

arkadaşlar iki gün önce 6.0 a güncelledim pili bitirip tam dolum yaptım ve yaklaşık 7 saat ekran süresi aldım ama bugün yeniden tam dolum yaptım 1 saat kullandım su an %75 e düştü ve kablosuz fazla harcıyor gibi gösteriyor ama anlayabilmiş değilim iki şarj arasında neden bu kadar fark ediyor. 6.0.1 romunu kuran arkadaşlar bu durum düzeltildi mi güncellemeyle aydınlatırsanız çok iyi olur

Hocam pil tasarrufu modunu aciyor musunuz ? Yoksa scmadan mi aliyosunuz bunu ?

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.