Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müzikleri google playden resimleride fotoğraflardan görebilirsiniz.Size tavsiyem galeri için quickpic ve diğer herşey için es file manager indirin rahat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenbay8

Yok

konuyu takip için yazmıştım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaam beni ne zaman alacaksınnn

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Arkadaşlar bu gibi akıllı cihazlarda GPS olması onları Navigasyon cihazları yerine koymaz. Siz yoğun bir navigasyon kullanımı ardından cihazın aynı şarkı öğlen bitiyor diyorsanız, yanlış cihaz almış olduğunuzu söyleyebilirim. Tomtom almaliydiniz

Navigasyon cihazları genelde her gün kullanılmıyor. AYda - yılda bir kullanan çok kişi var. Sırf bu iş için ayrı bir cihaz alıp, haftalarca kullanmadan pilini deşarj edeceğime, arada sırada akıllı telefonumdaki NavnGo iGO / Primo'yu çakmak şarjından takarak kullanmayı tercih ederim. Akıllı telefonu NAvigasyon için kullanıyorsanız, mutlaka arabada çakmak şarjına takınız.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE KULLANIYORSANIZ diye yazdım ama gözünüzden kaçmış, uzun aralıklarla nadiren kullanıyorsanız zaten size gidin navigasyon cihazı alın demem

• quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Bazı kişiler rootlamışta benim tavsiyem etmeyin.Henüz ortada stock firmware yok.Rootlarsanız birde üstüne uygulama silerseniz güncelleme alınamaybilir.Çünkü güncelleme kurulurken sistem dosyalarını tarar.Eksik veya fazla bir uygulama görürse güncelleme iptal edilir.Şu Telpa'da yayınlasa bi artık

Güncelleme Google tarafından verilecek, yazılım üzerinde General Mobile'in veya Telpa'nin bir tasarrufu yok. Sadece kendilerine verilen recovery STOCK ROM u arızalı veya yazılımı hata veren cihazlara yükleyebilir o kadar, STOCK ANDROİD'i modifiye edemez, kendi yazılımları ile değiştirmez. Cihazdaki 2 tane yazılıma da Google izin vermeseydi koyamazdı

• Bugün ben de siyah rengini alarak aranıza katıldım. Antalya'da sadece bir yerde kalmış... Her aldığım telefon gibi rootlayıp bir kaç modifikasyon yaptım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 26 Haziran 2015; 22:25:00 >
  • gm asistan programından müzik, video, belgeler v.s. klasörlere ulaşabilirsiniz. kullanıcı arkadaşların dikkatine.
  • google ayarlarındaki ok google kullanabilen var mı ?
  • YouTube Güncelleme ve oturum açma sıkıntısı çözülmedi herhalde hala, değil mi?
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    O kadar biliyoruz ama stock firmware Telpa'da kesin vardır.Yoksa servise gelen telefonları nasıl orjinal hale gelecek geri?

• Nasip kısmtse bi hafta içinde bende alıyom. Hangisini tavsiye edersiniz ? Çift hatlı, 16 gb gibi seçenekliler var
    Hangisi alımır ?

• Dün akşamdan beri kullanıyorum,genel olarak iyi diyebilirim.
    orta düzeyde tel düşünenlere uygun bir cihaz. (Benim yorumum tabiki)
    YouTube her acilista 401 ağ hatası diyor ama çok önemli değil uygulama normal çalışıyor.
    Sabahtan beri %25 e anca düştü
    Simdilik gayet memnunum
    listeye ekleyebilirsiniz

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarlı1988 -- 26 Haziran 2015; 23:32:47 >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Hocam ben stock romu yayınlasalar demek istedim. Arızalı telefonlara geri yükleyebildiklerine göre stock firmware kendilerinde bulunması lazım.Yayınlasalarda custom rom,twrp,cwm portlamak için elde kaynak olması lazım.Ya ben anlatamamışım yada beni anlayan kimse yok

• Sadece android one olması bile yeter. Ucuz bir android telefon almayı düşünüyordum. Şuan gm 4g listemde 1.sırada.
    Yalnız bir sorum olacak. Batarya çıkabiliyor mu?

• çift hatlısı da çıkmış sonunda bugün aldığım en güzel haberdir en kısa sürede aranıza katılmayı düşünüyorum
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Evet,batarya çıkabiliyor.

• Gruba ekler misiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Sadece android one olması bile yeter. Ucuz bir android telefon almayı düşünüyordum. Şuan gm 4g listemde 1.sırada.
    Yalnız bir sorum olacak. Batarya çıkabiliyor mu?

Çıkıyor

• Cevap için çok teşekkürler o zaman çok büyük ihtimalle alırım.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.