Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran süresi 6 saat oldu ve şarj daha %17
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    sorununuz yazılımsal en yakın güncellemede sorununuz mutlaka çözülecek gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

telefon ara sira kendi kendine resetliyor. Bu sorun sizlerde de oluyor mu ?

periscope a girdigimde resetlemisti bugun wi fi kapattigimda yine resetledi

Bende 2 sefer oldu.Ama telefon kendini kapatmıştı.Telefonu açtığımda Android is upgrading yazıyor.Sonrasında biraz bekleyip telefon açılıyor. Çalışmasında sıkıntı olmuyor.
  • aydogdu1453 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

Bir şey yapmayacaktim ama sırf ukala bir tavır ile konuştuğun için yazıyorum.kingoroot ile yaptım islemi ilk aldigimdan beri rootlu hiç sorun yok.

Cevabınız kime bilmiyorum.Madem rootlu cihaz.boot.img-recovery.img-recovery.fstab-graphics.c-postrecoveryboot.sh upload yaparsanız çok memnun oluruz.Ya da hafıza kartına komple sistemi es file explorer ile kopyalayıp .zipleyin.Upload yapın biz de bir inceleyelim.Gerçekten root'lu olup olamdığını o zaman anlarız.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afvici

Ürünü dün aldım ve ilk şarjda telefonu elime aldığımda normalden sıcak geldi bu sorun ile karşılaşan yada fikri olan var mı ?

Sıkıntı yok.İlk şarjda bende de öyle olmuştu.Şimdi sıkıntısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strat41

s.a arkadaşlar bende bugun aldım bi sorunum var yalnız hafıza kartını ya takmayı beceremedim yada okumuyor başka telefonda okuyor biçimlendirdimde yardımcı olabilcek varmı acaba

Kartı pcnize takıp fat32 olarak biçimlendirirseniz sorun kalmayacaktır.Biçimlendirmeyi hızlı yapmayın.Normal yavaş biçimlendirme yapın.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcd121212

Fotograf kayıt yerini hafıza kartı olarak nasıl değiştirebilirim?

Yazılımında öyle bir özellik mevcut değil.Sadece telefon hafızasına kaydediyor.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

Bir şey yapmayacaktim ama sırf ukala bir tavır ile konuştuğun için yazıyorum.kingoroot ile yaptım islemi ilk aldigimdan beri rootlu hiç sorun yok
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Benim cihazda rotlu rot sayesinde gereksiz gordugum uygulamaları kaldırdım şimdi rotu nasıl kaldiririm varmı bu cihaz için rot kaldırma yöntemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aydogdu1453 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam hafıza kartını boşuna mı almış oldum, hafıza kartına fotoğraflarımı nasıl aktarabilirim? teşekkürkler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcd121212

Peki hocam hafıza kartını boşuna mı almış oldum, hafıza kartına fotoğraflarımı nasıl aktarabilirim? teşekkürkler şimdiden.

es file manager tarzı programlarla kes veya kopyala yaparak hafıza kartınıza atabilirsiniz
  • Bazı kişiler rootlamışta benim tavsiyem etmeyin.Henüz ortada stock firmware yok.Rootlarsanız birde üstüne uygulama silerseniz güncelleme alınamaybilir.Çünkü güncelleme kurulurken sistem dosyalarını tarar.Eksik veya fazla bir uygulama görürse güncelleme iptal edilir.Şu Telpa'da yayınlasa bi artık

• Tamamdır teşekkür ettim
  • Evde 2 tane bluetooth kulaklik var.İkisinde de ses gitmiyor ya da çok derinden gidiyor ses.Yani ses alışta problem yok ses verişte var.

Xperia Z ile denedim daha sonra kulakliklarda problem yok ses berrak.

Var mi benim gibi problem yasayan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler telpa üzerinden olmuyor google üzerinden oluyor . 5.1.x android sürümü duyurulmadığı taktirde Android M i beklemek zorundayız çünkü telefona özel güncelleme geleceğini sanmıyorum .
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    youtube de sorun yok
  • Arkadaşlar telefonda bildirim ışığı varmı?
  • mesajım bulunsun.

• Arkadaşlar galeri,müzikler nerde acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet var @anldrms34

galeri fotoğraflar (photos) diye bir uygulama var orda , müziklerde play music denilen yerde @seven44
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.