Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkese hayirli sahurlar. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift hatlısı da var ? Birine 16gb dedi bugün telefoncu. 8gb olanı da mı var ? Kaç çeşit var ki ? Benim bildiğim iki çeşit. Biri çift hatlı 16gb. Diğeri tek hatlı 16gb. Doğru mu ?

• Yaklaşık bir hafta önce Teknosa'dan aldım telefonu ve gayet memnunum. Tek sorunum arada dokunmatik algılamıyor. Bu da galiba kutunun içinden çıkan ekran koruyucu filmi kullandığım için oluyor. İnternette bu yönde yorumlar okudum. Çok rahatsız edici değil ama ilerde rahatsız ederse filmi çıkarıp öyle de denerim. Benim gibi oyun oynamayan, 3-5 uygulama yükleyip internette gezinen insanlar için çok güzel bir telefon. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Unutmadan söyleyeyim: Telefon kapalı halde şarj olurken ekran ışığı sönmüyor. Galiba yazılımsal bir sorun ve ilerde çözülür diye ümit ediyorum.

• Ekleyin hocam.
  • Son bir haftadir telefonu sahur vakti tam dolu sarjdan cikariyorum.sabah ise gitmek icin 7 de uyandigida %86 lara kadar sari dusmus oluyor.cpu-z den baktigimda islemci %25 inaltina ve 800mhz bandi ile 1200mhz bandinda gidip geliyor.arka planda acik uygulamada yok.boyle bir sorunla karsilasan varmi?

• beyler ben yaklaşık 10 gün sonra gm 4g alıcam gerek fiyatı gerekse özellikleri bakımından bana baya bi çekici geldi ama normal bir alıcı olarak almadan önce bi forumlarda araştırıyım dedim. korktuğum başıma geldi birsürü kişi ekran sorunundan veya başka bi sorunundan sızlanmış. ben bu telefonu alıcam ama dediğim gibi ekrandan korkuyorum sizin başınıza böyle bişey geldimi veya alırsam bana denk gelme olasılığı yüksek mi? (biliyorum baya bi saçma yazdım ama cevaplayın lütfen) kısaca diyorum ki bu telefonu almama değer mi? eğer değmezse hangi telefonu önerirsiniz şimdiden teşekkürler
  • möhendis kafası kullanıcısına yanıt
    Hocam güvenilir bir yerden alırsan sorun çıkarsa değiştirebilirsin. Ben şahsen böyle düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam bende katıldım,

Şimdilik tek sorunum YouTube aplikasyonunu güncelleyememek ve oturum açamamak.

Güncelleme yüklerken
    Hata
    Uygulamanın yüklemesi sırasında bilinmeyen hata oluştu. Hata kodu: "-505"

Oturum açarken
    Ağ ile iligli bir sorun oluştu [401]

hatalarını veriyor.
  • overseas kullanıcısına yanıt
    Apk4fun sitesinden youtube'un önceki sürümlerini indirebilirsin.
    Site güvenilir, sorun çıkarmaz.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Malesef bulamadım YouTube için olanı, buradan indireceğimiz .apk dosyasını nereye atıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: overseas

Malesef bulamadım YouTube için olanı, buradan indireceğimiz .apk dosyasını nereye atıyoruz?

Evt şimdi farkettim yokmuş galiba. Apkmirror sitesinde bulabilirsin.
    Bu arada google play dışında uygulama yüklememeye çalış ama bu 2 site güvenilir.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Üç farklı sürüm denedim ama yüklemeye çalıştığımda "yüklenemedi" hatası verdi, başka birşey var ama çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Son bir haftadir telefonu sahur vakti tam dolu sarjdan cikariyorum.sabah ise gitmek icin 7 de uyandigida %86 lara kadar sari dusmus oluyor.cpu-z den baktigimda islemci %25 inaltina ve 800mhz bandi ile 1200mhz bandinda gidip geliyor.arka planda acik uygulamada yok.boyle bir sorunla karsilasan varmi?

Var ben de de aynı mesela geçen gün %74 de şarjda bıraktım %64e düşmüştü.Fabrika ayarlarına çevirdim kullandım 1 hafta sorunsuz.3 gün önce 6s 20 dk ekran süresi aldım Maşallah dedim kendi kendime sonra gece şarj ettim sabah şarjdan aldım gün boyu uğraşmadığım halde 3-4 saatte 7-8 diş düştü.Arka planda çalışan hiçbirşey yoktu kontrol ettim. İşte saçmalık burada başlıyor önceki gün şarjı mukemmelken ertesi gün saçmalıyor. Neyse dedim tekrar fabrika ayarlarına çevirdim. 2 gün oldu yine saçmalıyor neden mi çünkü dün gece 28de bıraktım teli sabah kalktığımda 27idi yanı hiç düşmemiş sayılır bugünse 69da bıraktım 66ya düşmüş kalktığımda yanı ne yaptığı belli değil pil konusunda stabil çalışmıyor bence öyle çok sınır bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Çift hatlısı da var ? Birine 16gb dedi bugün telefoncu. 8gb olanı da mı var ? Kaç çeşit var ki ? Benim bildiğim iki çeşit. Biri çift hatlı 16gb. Diğeri tek hatlı 16gb. Doğru mu ?

Doğru.

• Selam arkadaşlar. Bir yakınıma telefonu aldık gayet memnun ekran ve malzeme kalitesinden de çok hoşnut yanlız galeriyi bulamadık var mı bir çözüm :)

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Telefonu kullanmıyorum ancak burada söylenenlerden gallery olmadığını hatırlıyorum. Google Play'den bir galeri uygulaması yükleyebilirsiniz. Mesela Google Photos gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Selam arkadaşlar. Bir yakınıma telefonu aldık gayet memnun ekran ve malzeme kalitesinden de çok hoşnut yanlız galeriyi bulamadık var mı bir çözüm :)

Galeri uygulamasını adı "Google Fotoğraflar"
    telefonda yüklü olması lazım, yüklü değilse google play'den yükleyebilirsin.
    alternatif olarak "quickpic" gibi galeri uygulamalarını yükleyebilirsin.
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    gm asistan programından müzik, video, belgeler v.s. klasörlere ulaşabilirsiniz. kullanıcı arkadaşların dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Son bir haftadir telefonu sahur vakti tam dolu sarjdan cikariyorum.sabah ise gitmek icin 7 de uyandigida %86 lara kadar sari dusmus oluyor.cpu-z den baktigimda islemci %25 inaltina ve 800mhz bandi ile 1200mhz bandinda gidip geliyor.arka planda acik uygulamada yok.boyle bir sorunla karsilasan varmi?

Aynı sorundan dolayı telefonu servise gondermistim. Değişim çıktı yeni telefonun gelmesini bekliyorum. Bakalım bu sefer nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Çift hatlısı da var ? Birine 16gb dedi bugün telefoncu. 8gb olanı da mı var ? Kaç çeşit var ki ? Benim bildiğim iki çeşit. Biri çift hatlı 16gb. Diğeri tek hatlı 16gb. Doğru mu ?

Doğru.

8gb yok dimi ? İkisi de 16gb

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.