Bildirim
GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (101. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çift hatlısı çıkacakmı bu telefonun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal mağazaların birinde çift hatlı modelinin satışının yapıldığını görmüştüm. Ama ön sipariş mi yoksa stokta var mı bilmiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çift hatlı çıkmış 749 tl hepsiburadada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gardaş akıllı tv ler için uygulama ile var. -
ses kısma tuşuna sonuna kadar basın titreşime geçiyor. tamamen sessize almayı arkadaş foto eklemiş zaten -
www.epttavm.com
ePttAVM - General Mobile 4G Android Onehttp://www.epttavm.com/item/9331645_general-mobile-4g-android-one?_sgm_campaign=scn_b8043cfee272a000&_sgm_source=9331645&_sgm_action=click
ürünü şuan burda 649 tlye kargo dahil satıyorlar ben satın aldım inşallah hayırlı olur.bilgiler için tşk
-
Beni de ekleyin hocam. -
Ürünü dün aldım ve ilk şarjda telefonu elime aldığımda normalden sıcak geldi bu sorun ile karşılaşan yada fikri olan var mı ? -
Kullanan arkadaşlarıma bir sorum, cihaz sadece titreşimde iken bildirim geldiğinde rahatsız edici bir zırıltı var mı.
Masa üstüne ya da yumuşak bir yere koysam da titreşim çok net "zırrrrrr" diye duyuluyor. -
Kronik arza cikmaz.insallahh da elinde patlamaz kimsenin
Amerikadan gelen tanidik ve pasaport varsa[imei klonla ugrasmak istemeyen icin]
220 dolara Lg G2 var
Arkadaşlar bende bugün aldım cihazı.telefonu kapatıp şarja bağladım fakat telefonun ekranı kapanmak yerine açık kalıyor.normalde şarjda ekranın kapanması lazım.bu sorunu yaşayan varmıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Elmandrill
ben el ile ayarlayip sonra otoya almıştım galiba sonra güncel tarihi yakalamıştı
hocam hala ayni
Herkeste böyle.Maalesef bu Lollipop'tan kaynaklanıyor.Zira Moto G'ye GPE romu kuranlarda da aynı sıkıntı varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkeste böyle değil ben de böyle bir sorun yok . -
4g mi kullanıyorsun.sende yoksa benim telefonda sıkıntı var demektir.bakalım yeni yazılımlar ile telefon nereye gidecek.öyle hemen telaşa kapılanlardan değilim.sonuçta bir sıkıntı olursa yollarız telpaya..
quote:
Orijinalden alıntı: Jamiryov
Arkadaşlar bu gibi akıllı cihazlarda GPS olması onları Navigasyon cihazları yerine koymaz. Siz yoğun bir navigasyon kullanımı ardından cihazın aynı şarkı öğlen bitiyor diyorsanız, yanlış cihaz almış olduğunuzu söyleyebilirim. Tomtom almaliydiniz
Navigasyon cihazları genelde her gün kullanılmıyor. AYda - yılda bir kullanan çok kişi var. Sırf bu iş için ayrı bir cihaz alıp, haftalarca kullanmadan pilini deşarj edeceğime, arada sırada akıllı telefonumdaki NavnGo iGO / Primo'yu çakmak şarjından takarak kullanmayı tercih ederim. Akıllı telefonu NAvigasyon için kullanıyorsanız, mutlaka arabada çakmak şarjına takınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 26 Haziran 2015; 16:06:26 > -
Şarjdayken ekran aydınlık kalma durumu yok benim telefonda.
sessiz de titreşim durumu nedir. Sizde de "zırt" diye rahatsız edici bir ses var mı ? -
Evet ama benimki yeni parti telefonu alalı 1 hafta civarı oluyor hiç bir problemi yok cihazın. -
Benim telefonda yeni parti..sanırım kavun gibi birşey bu telefon işi.bize kelek çıktı..:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X