Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Çift hatlısı da var ? Birine 16gb dedi bugün telefoncu. 8gb olanı da mı var ? Kaç çeşit var ki ? Benim bildiğim iki çeşit. Biri çift hatlı 16gb. Diğeri tek hatlı 16gb. Doğru mu ?

Doğru.

8gb yok dimi ? İkisi de 16gb

Evet ikiside 16gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çift hatlısı da var ? Birine 16gb dedi bugün telefoncu. 8gb olanı da mı var ? Kaç çeşit var ki ? Benim bildiğim iki çeşit. Biri çift hatlı 16gb. Diğeri tek hatlı 16gb. Doğru mu ?

Doğru.

8gb yok dimi ? İkisi de 16gb

Evet ikiside 16gb

Eyv. Dostum saol.

• Arkadaşlar bugün ekran jelatinini çıkardım ve daha önce denildiği gibi dokunmatik daha bi güzel oldu. Ozellikle klavyede yazı yazma çok daha güzel oldu. Ayrıca ekran rengide göze daha güzel görünmeye başladı. Gorilla Glass 4 olduğu için açıkçası ekranin çizileceğini pek sanmıyorum ama şunu gördüm ki jelatin bize meger eziyet oluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

Arkadaşlar bugün ekran jelatinini çıkardım ve daha önce denildiği gibi dokunmatik daha bi güzel oldu. Ozellikle klavyede yazı yazma çok daha güzel oldu. Ayrıca ekran rengide göze daha güzel görünmeye başladı. Gorilla Glass 4 olduğu için açıkçası ekranin çizileceğini pek sanmıyorum ama şunu gördüm ki jelatin bize meger eziyet oluyormuş.

telefon cihazın içinden ekran koruyucu jelatini yapışık bir şekilde mi çıkıyor?
    dokunma problemleri bu yüzden mi oluyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bn de 4g kullanıcıyım benıde eklermsnız bırlıkten kuvvet dogar :)
  • bunlarda benden gelsin sanırım 2 günü çıkardı benim için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fresky -- 27 Haziran 2015; 19:27:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fresky

bunlarda benden gelsin sanırım 2 günü çıkardı benim için :)

temayı nasıl turuncu yaptın acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: seven44

quote:

Orijinalden alıntı: Fresky

bunlarda benden gelsin sanırım 2 günü çıkardı benim için :)

temayı nasıl turuncu yaptın acaba

Tasarruf modundayken kendi otomatik değiştiriyor.

• pil tasarrufuna alınca oyle oluyor hocam
  • Arkadaşlar telefona sert plastik kapak bulabilen var mı? Silikon kılıf kullanmayı sevmiyorum.
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Yapışık şekilde çıkmaz hocam.

Dokunma problemleri jelatin olmasa bile ara sıra oluyor ben 3 tane telefon kurcaladım 2'si benim biri arkadaşımın hepsinde ara sıra algılamama oluyor. Ama çok nadir ve sıkıntı yaratmayan şekilde oluyor.
  • SonSamsunlu kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Case 4U General Mobile 4G Android One 0.2 mm Ultra İnce Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-general-mobile-4g-android-one-0-2-mm-ultra-ince-silikon-kilif-siyah-p-TELKILCS4UGM4GONES

bunun kırmızı rengini alıcam hocam benim bulabildiğim tek sert kapak bu. Sertliği ve kalitesi konusunda hiç bir bilgim yok tabi sadece görselden gördüğüm

• Merhaba arkadaşlar. Ben forum sitelerini kullanmayı bile bilmem. Evet küçük düşülecek bir durum ama kendimi forum kullanmayı bilme zorunluluğunda hissetmiyorum. Doğru yere mi yanlış yere mi yazıyorum tam emin değilim. Neyse ben konuma geçeyim.

5-10 gün sonra bende bu cihazı alıcam. Fiyatına göre özelliklerine, tasarımına ve 2 yıl boyunca güncellemeleri ilk olarak bu telefonun alacak olmasina bayıldım. Fakat şöyle bir soru takıldı aklıma. Dokunmatik problemi oluyormuş galiba bazı cihazlarda. Facebook'ta gruplarda falan inceliyorum siyah almayın alacaksanıznbeyaz alın beyazda sorun yok falan diyorlar. Ama mantıken düşününce renk ne alaka diyor insan. Ama forumlar dışında (Facebook gruplarında vb.) bu söylemler yaygın olunca haliyle telefonun Siyah modelini almaya çekiniyorum. Bir de bu pil konusunda bir şey söylemek istiyorum. Şarj'ın kendi kendine arkaplanda hiçbir uygulama açılmamasına rağmen düştüğünü ileri süren arkadaşlarımız var. Doğrudur. Ben bir yerde şöyle bir şey duymuştum. Eylül'de gelecek olan Android 6.0 M'de şarj sıkıntısının giderileceğini söylemişlerdi. Doğrumudur bilmiyorum. Bu 2 konuda bana yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 27 Haziran 2015; 20:28:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi gozunuz aydin diger konu silindi. ben kurtuldum siz dusunun artik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Dokunma problemleri jelatin olmasa bile ara sıra oluyor ben 3 tane telefon kurcaladım 2'si benim biri arkadaşımın hepsinde ara sıra algılamama oluyor. Ama çok nadir ve sıkıntı yaratmayan şekilde oluyor.

turkcell de bakmıştım cihaza dokunmatik bazen algılamamıştı.
    camda jelatin vardı sanki.
    acaba dedim kullanılan jelatinle alakalımı.
    acaba sorun gorilla glass 4 de olabilirmi?
    fazla dayanıklı olsun diye ölçüyü kaçırmış olabilirlermi???
    bi fikir yani.

• Aramızda çift simli model alıp kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

turkcell de bakmıştım cihaza dokunmatik bazen algılamamıştı.
    camda jelatin vardı sanki.
    acaba dedim kullanılan jelatinle alakalımı.
    acaba sorun gorilla glass 4 de olabilirmi?
    fazla dayanıklı olsun diye ölçüyü kaçırmış olabilirlermi???
    bi fikir yani.

Pek öyle görünmüyor çünkü sürekli çok çok hafif bir şekilde dokununca bile çoğunu algılıyor fakat bazen sağlam dokunduklarınızı bile algılamadığı oluyor. Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

• Arkadaşlar, ciddi ciddi Android One alma/test etme niyetiyle bugün Bimekse gittim. Oradaki telefoncu satış elemanıyla konuştuk biraz çocuk bayağı kafamı karıştırdı. söyledikleri kabaca şöyle; GM'den uzak dur, içerde 2 koli GM var garantiye gitmeyi bekliyorlar. Biz de satışı durdurmak istiyoruz çok sorun çıkarıyor, Medimarkt bıraktı satışı bak... gibi şeyler. Şoklardayım... Zira gitmeden evvel GM ile ilgil bir düzine yorum okudum inceleme izledim h-hemen hepsi memnun idi. Kaldı ki yine orada bulunan GM leritest ettim iyiydi yani.

Siz Android one kullanıcıları ne diyorsunuz?

İkinci sorum; mağazda Discovery 2'yi kullandım o daha seri ve canlı geldi bana. Ne dersiniz?
  • Merhabalar.

Forum sitelerini kullanmayı bilmemek kesinlikle küçük düşülecek bir durum değil. Dediğiniz gibi bilme zorunluluğu hissetmenize gerek yok, ilk defa üye olmuşsunuz gayet güzel bir şekilde kullanmaya başlamışsınız zaten.

Telefon fiyatına göre iyi bir cihaz buna şüphe yok. Dokunmatik probleminin siyah renklerde olması tamamen siyah renk cihazların daha fazla satılmasıyla alakalı. Ben de dokunmatik sorunu oldu aldıktan 2 hafta sonra. Direkt olarak N11 deki satıcıya yazdım, Ankara da büyük bir turkcell bayii. Ürünü aldıktan sonra 2 hafta geçmesine rağmen telefonu götürdüğüm gibi sıfırını verdi şimdi yeni cihazım da hiç sıkıntı yok olursa da gerek satıcı gerek telpa illaki değişim yaptırırım. Sizin o tarzda bir sıkıntınız olursa sizin adına şikayet var sitesine güzel bir yazı yazarım o zaman tıpış tıpış değişim yaparlar. Yani istediğiniz rengi satın alın siz sırf dokunmatik problemi için beyaz almayın.

Gelelim 2. sorunuza. Arka planda uygulamaların olması telefonun sarjını yiyor lakin ona rağmen telefonun sarjı zaten çok uzun gidiyor. Ben hiç oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ile 2 günü görüyorum. Akıllı telefonlar 1 günü çıkartırsa iyidir mantığı ile bakarsak o konuda sıkıntı çekmeyin yetecektir. Ayrıca bahsettiğiniz gibi yeni güncelleme gelir o sorunlarda çözülür.

Yardımcı olabildiysek ne ala. Sorularınız olursa bol bol sorun yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Arkadaşlar, ciddi ciddi Android One alma/test etme niyetiyle bugün Bimekse gittim. Oradaki telefoncu satış elemanıyla konuştuk biraz çocuk bayağı kafamı karıştırdı. söyledikleri kabaca şöyle; GM'den uzak dur, içerde 2 koli GM var garantiye gitmeyi bekliyorlar. Biz de satışı durdurmak istiyoruz çok sorun çıkarıyor, Medimarkt bıraktı satışı bak... gibi şeyler. Şoklardayım... Zira gitmeden evvel GM ile ilgil bir düzine yorum okudum inceleme izledim h-hemen hepsi memnun idi. Kaldı ki yine orada bulunan GM leritest ettim iyiydi yani.

Siz Android one kullanıcıları ne diyorsunuz?

İkinci sorum; mağazda Discovery 2'yi kullandım o daha seri ve canlı geldi bana. Ne dersiniz?

2 koli olana kadar neredeymiş onlar?
    Neden müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz bir an önce yollamıyorsunuz demedin ki?

Satışını durduracaklar bi de satış personelinin havasına bak satış durduruyor

Media markt ta olmamasının sebebi piyasada 4g olmamasından olabilir mi acaba?

Son olarak en azından bu ürünü mağazadan almayın, internet üzerinden alın. Sorun olduğu takdir de ki olabilir ancak mevcut vaka sayısı 140 kişi de 2 kişi sorgusuz sualsiz iade değişim şansınız oluyor.
    Mağazadan aldığınız takdirde sizi servisti rapordu uğraştırırlar.

Tercih yine de sizin 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.