Şimdi Ara

Gençlerimiz Ak Partili duyunca ıyy yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araştırmadan etmeden sosyal medyada duydukları takip ettiği kişilerden dolayı bir ön yargı var Chp hakkında da bir şey bildiklerini sanmıyorum ama en azından çok daha ılımlılar.


    Laik , hümanist diye kendilerini tanımlarlar ancak her iki tarafında yobazı vardır lakin bu chp'nin yobazlarından bu kadar bahsedilmezken akpli iyi bir şey yapsa bile neden hemen tepki görür,,,,


    Çelişki de şurdadır ki diğer kesime yüksekten bakarlar,,,,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Allah Allah bu gençlerde ya.

    Köle seviyesinde işlerde asgari ücretin bir tık üstü ücretle çalışması istenen iki üniversite mezunu genç neden kızıyorsun AKP'ye.

    Kamu ya da üniversitede işe girmek için uğraştığında hakkını yiyip beş para etmez ilçe başkanı çocuğu senin yerine atandı ise ne olmuş

    AKP kaldığı sürece emekli bile olman zorsa ev araba hayal ise senin için gençliğini yediler ise ne var ya?

    Gerçekten bu gençleri hiç anlamıyorum.

    laiklik ile yobazlık arasında ne alaka var. sen hiç ateizm uğruna müslüman kafası keseni gördün mü? veya chplilerin hümansitlik tasladığını nereden çıkardın onuda extra anlamadım. size bu bilgileri kim veriyor çok merak ediyorum. düşmanlık uğruna sapır saçma şeyler kötülemeye çalışıyorsunuz. başkasının fikirlerini dinlemek yerine kendi fikirlerinizi oluşturun ey akpliler. yalan söylemeyi islamın şartı haline getirdiniz. bunlar iyice çığrından çıktı kendi dinlerine kafa tutuyorlar. eskidende kuran yakan kız maymuna döndü diye yalan haberlerle milleti korkutuyorlardı

    Zira gençlerin hayatını mahvettiği için olabilir mi?


    18 yıldır aralıksız bir iktidar sürecinde eğer gençlerin çoğu onlardan nefret ediyorsa bunun nedenini ilk önce kendilerinde aramalılar.Bu gençler neden onlardan tiksiniyor?


    Acaba OKS,YGS,LYS,KPSS,YDS ve benzeri birçok sınavlarda hırsızlık ve usulsüzlüklerin yapılmasına engel olunmadığı için olabilir mi?


    Bu ülkede bir başbakan sınavlarda sorunların çalınması üzerine durumu protesto eden gençlere 'Bizde kendi gençlerimizi sokaklara çıkarırız.Akıllı olun' diye tehdit etmişti.Yıl 2011 civarıydı sanırım.Peki ne oldu?O dönem YÖK başkanı olan şahıs geçen yıllarda soruları malum cemaate verdiği gerekçesi ile tutuklandı.Peki o dönem hakkı yenen insanların hakları geri ödendi mi?


    28 Şubat diye ağlayıp zırlayan kesim bu ülkede kendi idarelerinde milyonlarca gencin hayatını mahvetti,geleceklerini çaldı.


    Bugün devlet makamlarında o yıllarda sorunların çalınması ve cevapların verilmesi sayesiyle iyi üniversitelere giren,iyi derecelerle üniversitelerden mezun olan ve cemaat kontenjanından hiçbir zorlukla karşılanmadan kadrolara atanan yüz binlerce kişi var.Öte yandan bu yüz binlerce kişinin haklarını göz göre göre yedikleri yüz binlerce genç var.Bu gençler neden bu partiyi sevsin?


    Bugün dahi devlet kurumlarında atanmada ön şart hangi cemaate ve tarikata mensup olduğuna göre değişiyor.Hiçbirine dahil değilsen listenin sonuna atılıyorsun.Diğerlerinden vakit gelirse atanma imkanın oluyor.Ee azizim şimdi bu insan neden düzeni buna çeviren bir oluşumu sevsin,saysın?


    Tarihte çoğu büyük lider gençlere bilimi ve sanatı örnek gösterirken bizim samanyolu ve andromeda galaksilerinin lideri 'Hedefimiz kindar ve dindar bir nesil yaratmak' diyordu.


    Eee iyi işte al sana kindar nesil!


    Bu ülkede yüz binlerce genç zorla imam hatipli yapıldı.2012 yılında sanırım düz liseler tamamen kapatıldı.Böylece lise giriş sınavlarında başarısız olan gençlerin önüne ya teknik lise ya da imam hatip liseleri kondu.Bunda bile istedikleri doluluğu yakalayamadılar.Zira insanlar çocuklarını ya teknik liselere gönderdi ya da durumu iyi olanlar çocuklarını özel okullara/kolejlere gönderdi.Bunun üzerine iki-üç yıl önce samanyolu ve andromede galaksi liderimiz lise giriş sınavlarını imam hatip liselerinin lehine çevirdi.Yeni düzene göre öğrenci kaç puan alırsa alsın önce evine yakın liseleri tercih etmek zorunda bırakıldı.Böylece puanı çok iyi olan bir genç önce çevresinde bulunan fakat gitmek istemediği liseleri tercih listesinin başına yazmak zorunda kaldı.Gitmek istediği ancak evine yakın olmayan liseler ise listenin sonlarında kaldı.Böylece gençler bizzat samanyolu ve andromede galaksi liderinin zoruyla imam hatiplere gitmek zorunda bırakıldı.


    Kısacası malum parti gençleri kaybetti.Hiç unutmuyorum geçen yıl Haziran İstanbul seçimlerinde imamoğlu fark atarak kazandığında TGRT'de yandaş bir gazeteci tabloya bakmış ve ''Burada ciddi bir sıkıntı var.Muhafazakar ailelerin çocukları bile CHP adayına oy vermiş.' demişti.


    Demem o ki bırakın şimdi ki gençleri gelecek nesiller bile bu dönemi yerlere tükürerek anacaklar.Bu ne ki?

  • Oh şurama da biraz mağduriyet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP kim ya. Onlar anti AKP li.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: çerkes89

    CHP kim ya. Onlar anti AKP li.

    Ülkeyi işçi partisi yönettiği için herkes onu suçlamalıydı değil mi, pardon ya.Gençlerimiz Ak Partili duyunca ıyy yapması 

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Bir kaç kere daha oku belki o zaman demek istediğimi anlarsın.Malum gece geç saat olduğu için şekerin düşmüş olabilir.

  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt

    İnsanlara anti-akpli demişsin işte. İnsan öylesine akpyi eleştirdiğini, düşmanlıktan laf söylediğini falan sanıyorsun anlaşılan.


    Onlar değil de sen anti-chpli olunca böyle oluyor herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 27 Kasım 2020; 3:57:36 >
  • Kapalı devre bir çıkar düzeni kurduğun zaman bu çarkın dışında kaldığını fark eden herkes bu düzenden nefret eder..

  • laiklik ile yobazlık arasında ne alaka var. sen hiç ateizm uğruna müslüman kafası keseni gördün mü? veya chplilerin hümansitlik tasladığını nereden çıkardın onuda extra anlamadım. size bu bilgileri kim veriyor çok merak ediyorum. düşmanlık uğruna sapır saçma şeyler kötülemeye çalışıyorsunuz. başkasının fikirlerini dinlemek yerine kendi fikirlerinizi oluşturun ey akpliler. yalan söylemeyi islamın şartı haline getirdiniz. bunlar iyice çığrından çıktı kendi dinlerine kafa tutuyorlar. eskidende kuran yakan kız maymuna döndü diye yalan haberlerle milleti korkutuyorlardı

  • Allah Allah bu gençlerde ya.

    Köle seviyesinde işlerde asgari ücretin bir tık üstü ücretle çalışması istenen iki üniversite mezunu genç neden kızıyorsun AKP'ye.

    Kamu ya da üniversitede işe girmek için uğraştığında hakkını yiyip beş para etmez ilçe başkanı çocuğu senin yerine atandı ise ne olmuş

    AKP kaldığı sürece emekli bile olman zorsa ev araba hayal ise senin için gençliğini yediler ise ne var ya?

    Gerçekten bu gençleri hiç anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İroni gelecek ama realite öyle. RTE, Bahçeli ile Perinçek'in arasında sıkışmış durumda ve onların dediklerinin dışına çıkamıyor.

    Son örnek: Bahçeli, mafyayı sahiplenirken; RTE ise Arınç'ı gözden çıkarttı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar artık neden AKP'li görünce"Iyyy" diye tiksiniyor, onu araştır önce. Ama suçu kendinizde aramaya başla.

    Şöyle düşün: "Biz ne yaptık ki insanlar artık bizden tiksinmeye başladılar?"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp iyi birşey yapmak ver bana muz
  • Dediğiniz önyargıda haklısınız ama hakedilmiş bir önyargı, solcu biri solcu olmayan herkesi terörist ilan etmiyor ancak sağcıların büyük bir çoğunluğunda öyle bir eğilim var. Sen bana saygı duymazsan ben de sana önyargı ile yaklaşırım. Mesela patates fiyatları yüklediğinde aracı tüccarlar, satıcılar hemen terörist ilan edildi taban da buna destek verdi. Aynı şekilde ttb vaka sayıları yanlış açıklanıyor dedi, barolar birliği eylem yaptı vs. hep aynı olaylar oldu. Bu insanlar senden iğrenmesin de ne yapsın?

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp demek ülkeyi araplara peşkeş çekip vergilerle sarayda sefa sürmek demektir gencim niçin oy vereyim aklı olan hiçbir genç de oy vermez asla vermemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde yapacaklar. Gençlerin geleceğinin içine etti bu parti. Iyy yaparak kurtuluyorlarsa sevinsinler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkole gelen zamlar vergiler sürekli elektronikte fiyat artışları vb daha sayıyımı

    Karsi goruse saygi duymamaniz hep ben bilirim demeniz
    Iyi olan seyleri red etmeniz uluslar arasi uygulamlwrin trden cikisi paypapl uber gibi
    internet yasaklari 30 yasinda ki adam cocukmus gibi devlet 18+ siteleri engelliyor burasi Çin felanmi ayni yasaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Kasım 2020; 5:36:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.