Şimdi Ara

Gencergaming.com Siparişimi Bekliyorum— Elime Ulaştı[11.Gün]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gencergaming.com üzerinden aşağıdaki sistemi 04.08.2023 tarihinde satın aldım.

Siparişim hâlâ "hazırlanıyor" ibaresiyle kargoya verilemeyi beklemekte. Müşteri hizmetlerine sorduğumda her defasında "Siparişimin 7-10 iş günü arasinda bana teslim edileceğini, hafta sonlarının iş gününden sayilmadigini" söylüyorlar.

Sanki (hafta sonları hariç) 10 gün bekleyip 10. günün sonunda kargoya vereceklermiş gibi duruyor.

Ben de bu konu altında olumlu olumsuz tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

DURUM : SİPARİŞ ELİME ULAŞTI

Gencergaming.com Siparişimi Bekliyorum— Elime Ulaştı[11.Gün]gencergaming.com
    CLASSIS / RYZEN 5 5600 / RX 6800 / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
    https://www.gencergaming.com/classis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 16 Ağustos 2023; 1:2:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 gün kargoya veriliyor herhangi bir sorun olmaz.

7. Gündeyim bekliyorum.

Acaba normal mi uzun sürmesi?

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Yine iyi hocam. Bana vatan 16. veya 17. günde gönderdi kargoyu. Kargonun elime ulaşmasıyla birlikte geçen süre 20 günü buldu neredeyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt

Yok hocam hâlâ hazırlanıyor gözüküyor. :)

Vatan yapmışsa bunu... Beklemek gerek o zaman

Yahu hemşerim demedin mi amg larım uzaya adam gönderip örnek mi alıyorsunuz ? işlemci mi üretiyorsunuz neyin bitmeyen hazırlığı diye. siz sabırlısınız ben onları çoktan hayata küstürmüştüm.

ben adanadayım inada binse istanbula gider işyerine kamp kurarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

🤣🤣🤣 Parayı peşin verdik, tutup iptal ediyoruz falan derlerse uğraşmam hocam. Sizin kadar açık sözlü sayamam bir de

Kesinlikle katılıyorum. Elinde ürün yoksa satış açma varsa da hazırla gönder. Uzatmanın manası nedir.

Yarın arayacağım. En kötü iptal ederler, paramın üzerine yatacak halleri yok ya. Arayıp ne uzatıyolar sorayım...

Gerçi yine 7 ila 10 gün diye zirvalayp duracaklar. Toplam 10 gün, Hafta sonu günleri hariç 6 gün oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 13 Ağustos 2023; 22:50:54 >
    Valla hocam ben Vatan'ı aradığımda parçalar hangi ilin şubesinde varsa tek tek gelip montaj bölümünde toplanıyor, o yüzden gecikme oluyor diyorlardı. 16 gün boyunca iki güne bir arayıp aynı sözleri işitmekten gına gelmişti.
    Rekor 16 gün ile bende. 😁 Bakalım bu firma kaç günde gönderecek?

Bu gecikme olayının en kötü yanı insanın hevesini kursağında bırakması. İlk defa kasa topladığım için inanılmaz bir heyecan ve heves vardı içimde ilk gün fakat kargo 19. gün de(3 gün de kargo bekledim) elime ulaştığında heves felan kalmamıştı beklemekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    iş çözüldü mü ? basıyormuyuz firmayı ben arabayı çalıştırdım garajda bekliyorum hacım.

😄😄😄 Allah iyiliğinizi versin hocam.

Bugün sürekli aradım müşteri hizmetlerine bağlanmadı.(bakmadılar)

Akşam üzerin 6'ya kadar hazırlanıyor gözüküyordu.

Sonra kargolandı ibaresi yazdı. Saat 6 olmadan sürekli aradım kargo takip numarasını öğrenmek için. Bakmadılar.

Siparişimde yazıyormuş. Aras Kargo 10016... kodlu gönderi...

Kargo takip kodunu Aras Kargo'dan sorgulatıyorum bulunamadı diyor. Aras Kargo'yu aradım. Onlar da bulamadı.

Siparişime 10016.. Şeklinde başlayan bir kargo takip kodu eklemişler. Aras Kargo 3034 şeklinde başlaması gerekiyor dedi... Kargo şubesine göre aradık ettik, bulamadık.

Öylesine kargolandı ibaresi eklediler galiba rastgele bir takip koduyla..

• Kargo firmasina muhtemelen bircok adet urun teslim ettiler. Kargoda sizin gordugunuz bir nevi kontejyan kodu. Kargo urunu kayit ettiginde gercek gonderi kodunu verir. Tahmini olarak yarin takip kodunu gorebilirsiniz.

İnşallah sağ salim ulaşır elime. Yalova merkezliymiş herhalde firma bir koşu gidip kendim alıp gelirim olmadı

Hocam Yazın bir ay kadar piyasayı takip ettim. Hazır kasa bakıyordum. Vatan bilgisayarda uyguna bulamadım. Yani fiyat ya çok yüksek oluyordu ya da özellikleri çok iyi olmuyordu. Açıkçası 16Gb vram i olan RX 6800 aklımı çeldi.

Kasayı şu şekilde 26K ya aldım. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum fiyatına değer inşallah kazasız belasız, sorunsuz kullanırım. Umarım uzun ömürlü olur.

— FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply (BULK)

—GamePower WARCRY ATX 6 * ARGB Sessiz Fan Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa

— AGI NVMe M.2 SSD 1TB M.2 2000/1690 MB/s

— Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı

— Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming Ram

— Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart

— AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci

Satıcı dandik bir hizmet sağlıyor işte. Alışveriş yapacak arkadaşlar bunu göz önüne alırlar.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt

inş ulaşir da kargoyu teslim almadan kontrol et derim..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.