Genç bir bayan için öneriniz ne olur ?



-
-
max bütçeniz ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mitsubishi Colt ve Suzuki Swift ilk aklıma gelen sorunsuz küçük arabalar. Özellikle Colt'u 8 ay kadar kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Genel anlamda sürücü görüş açısı geniş ve pratik bir araba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe yazmadım , sizin önerebileceğiniz araba modellerine göre sonra bütçeme uygun araba bakmayı düşünüyorum. Örneğin golf öneriz siniz ancak 2014 modelde şu kronik problem var diyebilirsiniz bende bu öneri doğrultusunda karar vereceğim . Saygılarımla.
-
Tam otomatik benzinli yaris. Bakımları yapıldıktan sonra sıkıntı çıkarmayacak, park etmesi kolay, şehir içi için ideal bir araçtır. Bütçe biraz daha fazla ise tam otomatik benzinli auris.
-
Bütçe sınırsız galiba. O zaman Ferrari alsın geçsin ama dikkat etsin altı basık olduğu için tümsek ve çukurlarda sürtebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilhanlar-otomotiv-931888957/detay
-
Biz 207 yarı otomatik aldık 85 e 6 ay önce falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Bütçe sınırsız galiba. O zaman Ferrari alsın geçsin ama dikkat etsin altı basık olduğu için tümsek ve çukurlarda sürtebilir.Sn Moueson ben bütçe sınırsız dediğimi hatırlamıyorum !
-
Siz kaale almayın onu. Tescilli trol olarak bilinir bu forumda. Degisik bir zihin yapısı var arkadasin.
Honda jazz'lara bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gkozcanSn Moueson ben bütçe sınırsız dediğimi hatırlamıyorum !
Alıntıları GösterBütçe hakkında hiç bir bilgi olmadan nasıl tavsiye vermemizi bekliyorsunuz. Konuda yazan tek şey fiyatı çok olmayan . Bu kişiden kişiye değişir. Birine göre otomobil için 100 bin cok yüksek meblagidir. Bir baskasına göre ise 300 bin vermek normaldir.
O yüzden lütfen bütçeyi belirtiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsa D 1.2 easytronic tam ideal araçtır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gkozcanBütçe yazmadım , sizin önerebileceğiniz araba modellerine göre sonra bütçeme uygun araba bakmayı düşünüyorum. Örneğin golf öneriz siniz ancak 2014 modelde şu kronik problem var diyebilirsiniz bende bu öneri doğrultusunda karar vereceğim . Saygılarımla.
golf'e sıcak bakıyorsanız 2015 model ve üzeri 1.4tsi 125bg Bluemotion (bmt) motorlu olanlara bakmaya çalışın, bu motor volkswagen grubunda kronik sorunlardan arındırılmış daha rafine bir motordur. ha bütçemi aşıyor derseniz aynı motorlu Polo'da bakılabilir. hanım sürücüler genelde polo yada golf'ü çok tercih ediyorlar volkswagen grubunda. tabii otomatik vites DSG olarak biraz arıza riski teşkil ediyor, belki bütçenizin biraz altına bi arac alıp 5bin liranizi DSG arızası çıkabilir diyerek kenarda tutmak mantıklı olabilir. 2.el değerini koruma ve marka algısınıda düşünürsek alman grubunda bütçe yetiyorsa Golf yetmiyorsa Polo olabilir.
japon grubunda Suzuki Swift güzel tercih olabilir. japon grubunda Honda Jazz ve Toyota Yaris gibi modellerin 10 yılı geçmiş olanlarına bile çok saçma paralar isteniyor maalesef, bu nedenle bunları eliyorum.
kore grubunda Kia Rio mantıklı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Ağustos 2021; 17:34:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
I20 ile başlasın sonrasında başka bir modele geçiş yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beetle seversiniz sanırım, fiyat ölçeği nedir bilmediğim için en uygun olabilecek ama donanımlısına baktım.
-
B sinifi;
Nissan Micra 1.2otomarik (2013 makyajli kasa uzeri paket) Toyota Yaris 1.33 otomatik (2012 ve uzeri).
C sinifi;
Toyota Auris 1.6 otomatik (2013 ve uzeri)
Peugeot 308 1.2 otomatik (2018 ve uzeri)
Sanziman skintiniz olmayacak araclardan bi kuple onerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: parker48Corsa D 1.2 easytronic tam ideal araçtır.
Problemli bir araç. Özellikle otomatiğine bulaşılmaması gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsa yada yaris bakın bence.Otomatik vites kolay kolay aıkıntı çıkarmaz. Corsa tercih edilirse ve yüksek km denk geliyorsa dizel almanızı önermem.Hemde ne olursa olsun bayan aracı olarak piyasası olan arabalar. Daha şikayet eden bir kadın görmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eğer bahsedilen kadın sürücümüz, kendisinden başka maksimum 1 yolcu alıyorsa, direkt olarak "Smart Fortwo" öneririm. acayip rahat eder, ufacık birşey zaten. yaya geçitlerinden bile geçersin.
En Beğenilen Yanıtlar

Bütçe hakkında hiç bir bilgi olmadan nasıl tavsiye vermemizi bekliyorsunuz. Konuda yazan tek şey fiyatı çok olmayan . Bu kişiden kişiye değişir. Birine göre otomobil için 100 bin cok yüksek meblagidir. Bir baskasına göre ise 300 bin vermek normaldir. O yüzden lütfen bütçeyi belirtiniz. |
Siz kaale almayın onu. Tescilli trol olarak bilinir bu forumda. Degisik bir zihin yapısı var arkadasin. Honda jazz'lara bakabilirsiniz. |
Benzer içerikler
- w204 mercedes
- hyundai i20 1.2 mpi jump alınır mı
- hyundai tucson mu nissan qashqai mi
- altı yüksek arabalar
- chevrolet aveo 1.4
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X