Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi 25 tps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar Third Person Shooter oyunlardır.O yüzden hani gow hani ac demeyin silahlı oyunlar yani.
    http://www.merlininkazani.com/Gelmis_gecmis_en_iyi_25_TPS_oyunu-oyun_haber-41643p1.html#haber_basi

liste bence olmuş gibi sadece gta 3 yerine gta sa alınabilinirdi mafia listeye alınabilirdi.

İlk 3 ise cuk oturmuş diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu--gi--oh -- 25 Mayıs 2011; 22:22:57 >

• Ya kardeş liste çok garip şu John Woo nun oyunu bile var o liste de
  • MK'nın listesindende bu kadar olur.
  • Çok iyi bir liste olduğunu söyleyemeyeceğim. Resident Evil 4'ün orada ne işi var yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Çok iyi bir liste olduğunu söyleyemeyeceğim. Resident Evil 4'ün orada ne işi var yahu?

oynadın mı bilmiyorum ama oyun muhteşemdir

http://www.gamerankings.com/ps2/925156-resident-evil-4/index.html

bak istersen
  • tps ne demek önce onu öğrenin içinde her silah olan oyunu listeye sokmuşlar bende dedim 25 tane tps var mı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 25 Mayıs 2011; 23:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

quote:

Çok iyi bir liste olduğunu söyleyemeyeceğim. Resident Evil 4'ün orada ne işi var yahu?

bak istersen

Kaç puan aldığı beni ilgilendirmez, bana göre kötü bir oyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bak istersen

Kaç puan aldığı beni ilgilendirmez, bana göre kötü bir oyun.

O kafayla o listede hangi oyunun olduğuda seni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

tps ne demek önce onu öğrenin içinde her silah olan oyunu listeye sokmuşlar bende dedim 25 tane tps var mı yahu

tps neymiş güzel kardeşim?
  • Third Person Shooter
    Üçüncül bakış açılı Shooter oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Third Person Shooter

bu listenin hepsi böyle arkadaşın tps tanımı sanırım başka bir olay bekleyip görelim
  • liste çok çok iyi olmasa da idare eder sitenin TPS anlayışı ayrı bir tartışma konusu olsa gerek
  • beyler oynamasını sevmediğiniz oyunları kötü olarak algılamayın örneğin ben left 4 dead serisini oynayamam ya da dead rising'i (ödüm kopar ) ama ikiside gayet başarılı yapım
  • Gears Of War, Uncharted bunlar full shooter yani bir kaç tane daha var listede tps olan ama diğer oyunlar teknik olarak shooter bile değil o zaman wow'da tps bu kafaya göre metal gear zaman zaman tps full tps değil ki zaten fps görüş açısıda var onun yani katmamaları gerek kafadan. mesela infamous doğru seçim full shooter ve tps.

arkadaşın demek istediği şey bence şu yani tek ve sadece türü tps olan oyunlar sıralaması yok bildiğin kamera ayarı third person olup tps olmayan oyun çoktur. o açıdan. oyun türleri fps tps rpg diye ikiye üçe ayrılmaz sadece action, adventure filan diye gider türü vardır bazıları aynı anda iki türe girebilir ama bana göre mgs tps değil başka bir şey zaten god of war'da tps abi o zaman ama hack & slash onun türü batman arkham da silahlar var oda tps o zaman? ama oda action'a adventure'a giriyor. mass effect de tps ama oda rpg türüne giriyor gerçi o fazla tps onu sayabiliriz. var tps oyunu şöyle bir 8 tane filan var ama geri kalanlar ayrı klasmanda. bu arada gears of war'un yeri ayrı bir kopma sebebi neresinden tutsam bilemedim listeyi mk'dan bu kadar beklenir yinede paylaştığın için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 26 Mayıs 2011; 0:06:19 >

• RESİNDET EVİL 4 HARİKA BİR OYUNDUR..ŞAHSIM TARAFINDAN DEFALARCA HER PLATFORMDA BİTİRİLMİŞTİR..OYNAMAYAN VARSA MUTLAKA OYNANMASI TAVSİYE EDİLMEKTEDİR..
  • John Woo=Hard Boiled=StrangleHold bu oyun süper zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

John Woo=Hard Boiled=StrangleHold bu oyun süper zevkliydi

Zack ben oynadım da yarıda kaldı biraz zorlayım kendimi dedim bir iki defa elime joystick e uzattım ama sonunda pes ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

John Woo=Hard Boiled=StrangleHold bu oyun süper zevkliydi

Zack ben oynadım da yarıda kaldı biraz zorlayım kendimi dedim bir iki defa elime joystick e uzattım ama sonunda pes ettim

Pes yani sağlık olsun yinede oynamışsın
  • O listede MDK nın olmaması çok büyük eksiklik bence. Listedeki oyunlara bakarsak arkadaşların belirttiği gibi TPS kavramı biraz karışmış.

Saf TPS den bahsediyorsak, GEOW o listede liste başı olmalıydı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Third Person Shooter

bu listenin hepsi böyle arkadaşın tps tanımı sanırım başka bir olay bekleyip görelim

sırf içinde silah olduğu için üçüncül görüş açılı bi oyuna tps diyemezsin, silent hill, resident evil hele hele gta bi tps değildir. tps max payne dir, punisher dır, socom dur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.