Şimdi Ara

gelin adam gibi MAFYA görün ARNAVUTLUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
17
Favori
27.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arnavutluk mafyası hakkında cidden çok az bilgi var ama mesela uyusturucu ticaretinin tüm dünyada çoğunlulunun bu adamlarda olduğu kesin.ben demiyorum en iyi olduklarını cia diyor interpol diyor kim 500 milyar ister diyor.tamam rus roman çeçen gibi mafyaların daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz hepiniz ama bunun tek nedeni onlar hakkında duyduğunuz duyumlar ünleri olması haklarında çok bilgi ve youtube videosu bulunması.

ülkeye tatile gidip soyulmamak marifet.dağları kosova yolları ise tam bir felaket her an durdurulabilirsiniz.ülke enver hoca zamanında tamamen dışarı kapalı yaşamış zaten dağlarında falan bazı şehirlerinde hala ne var ne yok belli değil.

bu videoyu yandan 6. partına kadar izleyin

•  gelin adam gibi MAFYA görün ARNAVUTLUK
  • Sopranosta tony soprano Pink floyd dinliyodu led zeppelin muhabbeti falan yapıyodu en kral mafya Amerikadaki italyan mafyalarıdır o yüzden.
  • Heisenberg geçti çaktırmadan jipiyle , reis heryerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

gelin adam gibi MAFYA görün ARNAVUTLUK

Olm yapmayın lan, tam da Live my Life şarkısını beğenmiş biraz sempati duymuştum çoçuğa..Şimdi o da gitti,iyi mi oldu şimdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Sopranosta tony soprano Pink floyd dinliyodu led zeppelin muhabbeti falan yapıyodu en kral mafya Amerikadaki italyan mafyalarıdır o yüzden.

ccc don corleone ccc
    üşüyoruz corleone reyiz
  • Çoğunlumu ? En fazla %20'lik kısmı bu adamlardadır geri kalanlar gene Güney Amerika'nın elinde dönüyor.Özellikle Meksika kartelleri bu konuda çok güçlü.Kolombiya ve Venezuella'yı söylememe gerek yok peynir ekmek gibi gidiyor.Zaten Meksika kartellerinin uyuşturucu tesis ve tarlaları genelde gelir düzeyi düşük ülkelerde.Arnavut mafyasına ayrı bi seviyorum en azından bizden izler taşıyorlar.
  • Arvanutlukta beledıye hukumet vs yok oraya zaten mafyalar bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Çoğunlumu ? En fazla %20'lik kısmı bu adamlardadır geri kalanlar gene Güney Amerika'nın elinde dönüyor.Özellikle Meksika kartelleri bu konuda çok güçlü.Kolombiya ve Venezuella'yı söylememe gerek yok peynir ekmek gibi gidiyor.Zaten Meksika kartellerinin uyuşturucu tesis ve tarlaları genelde gelir düzeyi düşük ülkelerde.Arnavut mafyasına ayrı bi seviyorum en azından bizden izler taşıyorlar.

emin ol çoğunluk bunlarda.üreten ülkede olmaz çoğunluk dağıtımını satımını kim diyosa yönetim ondadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Çoğunlumu ? En fazla %20'lik kısmı bu adamlardadır geri kalanlar gene Güney Amerika'nın elinde dönüyor.Özellikle Meksika kartelleri bu konuda çok güçlü.Kolombiya ve Venezuella'yı söylememe gerek yok peynir ekmek gibi gidiyor.Zaten Meksika kartellerinin uyuşturucu tesis ve tarlaları genelde gelir düzeyi düşük ülkelerde.Arnavut mafyasına ayrı bi seviyorum en azından bizden izler taşıyorlar.

emin ol çoğunluk bunlarda.üreten ülkede olmaz çoğunluk dağıtımını satımını kim diyosa yönetim ondadır

Yukardaki eleman Arnavutlukta belediye,hükümet felan yok rahatlar demiş.Herhalde ordaki ekonomiyide bu mafyalar kalkındırıyor ? Zira İtalya'nın en büyük ekonomik gelir kaynağı FİAT ve MAFYA'da.Kolombiya içinde bu durum geçerli.Bizim ülkeyle mal alışverişi yapıyorlarmı acaba.

• tr.wikipedia.org
    Ilich Ramirez Sanchez - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Ilich_Ramirez_Sanchez
  • quote:

quote:

quote:

Yukardaki eleman Arnavutlukta belediye,hükümet felan yok rahatlar demiş.Herhalde ordaki ekonomiyide bu mafyalar kalkındırıyor ? Zira İtalya'nın en büyük ekonomik gelir kaynağı FİAT ve MAFYA'da.Kolombiya içinde bu durum geçerli.Bizim ülkeyle mal alışverişi yapıyorlarmı acaba.

bizim ülkedede üretim cidden fazla alışveriş tabikide var.yukarda videolar arasında bile var.
    arnavut mafyasının idolü italyanlardır çok severler cidden.arnavutun ekonomisi şöyle kalkınıyor birazda aileler çocuklarını komşu avrupa ülkelerine yollayıp adam olup gelmelerini söylüyolar parayla gel diyolar yani sonrası malum.
    arnavutlukun dağlarında çok gizli şeyler olabilir diye düşünüyorum ben biraz araştırınca bazı maden bilgileri çıkıyo zaten.

• İlk videodaki arnavut mafyasının değil,Çeçenistan başkanı Kadirov'un konvoyu.
  • ilk videodaki konvoy ramazan kadirovun diye biliyorum.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

İlk videodaki arnavut mafyasının değil,Çeçenistan başkanı Kadirov'un konvoyu.

0.54 deki bayrak albania bayrağı koç
  • Konuya Arnavutları daha doğrusu Arnavutlukla ilgisi olanları bekliyoruz. Mafyalar gelmesin.
  • quote:

quote:

quote:

evet aynen dediğim gibi buradan oraya gitmek içinde büyük şirketlerle gidebilirsin sadece çalışan vs olarak onun dışında arnavutluğa giremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Konuya Arnavutları daha doğrusu Arnavutlukla ilgisi olanları bekliyoruz. Mafyalar gelmesin.

rap müziğide çok iyidir adamı bi havaya sokar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.