Şimdi Ara

Gelin 150 GB AKK geri dönelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işten vaz geçin bitsin artık insanlar sürünüyor 2 mb hız görenler var kaldırmıyor kabul edin açıklama yapın bitsin bu iş millet kan ağlıyor.

• Merhaba, AKN’yi kaldırdıktan sonra kullanım yoğunluğu arttığı için bazı bölgelerde geçici olarak yoğunluktan dolayı hız düşüşleri yaşanabilir. Ancak biz bu durumu takip ediyor ve gerekli görülen yerlerde kapasitemizi artırıyoruz. Bu düşüş büyük ihtimal geçici olacaktır, ancak uzun süreli bir sorun yaşarsanız, incelememiz için bize bildirebilirsiniz.
  • Ben şahsen 35 mbps de memnunum.Hiç sorun da yaşamadım şükür.Sizin altyapı vs de problem olmalı.Sonuçta 20 gün 16 mbps yi hiç çekemem.Bence diğer iss lerin inadına tam gaz devam.
  • Şimdi kalkmasa 1 sene sonra zorunlu kalkacak o zaman ne yapacaksınız. akk isteyen gitsin başka iss e akk yok diye zaten insanlar buraya geliyor.
  • Saçma bi konu olmuş.Çoğu kişi sorunsuz yüksek hızlı kullanıyor.
  • Her şeyi hız sananlar internet kullanmasın lütfen.

Twitch ölüyor youtube gömülüyor internet kullanılmaz hale geliyor ama hızım sabit.

Gündüz hiç bir sorun yok 18:00 20:00 ve sonrası ölü saatler hep.

Zaten tek bende sorun olsa böyle saçma bir konu açmam bakın ana konuları gezin en kötü ilk sayfaya bakın daha 1 ay önce bu kadar şikayet var mıydı ? Yoktu.

Millet perişan ve şikayetçi becerebilseniz akk zaten olmasın ama Türkiye'de bunu düzgün yapacak altyapı yok görüyoruz.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Şu an saat 18:54 dediğin gibi ölü saatler.Hız testi sonuçlarını atayım sana.Biri İstanbul içi diğeri Almanya.Gelin 150 GB AKK geri dönelim.Gelin 150 GB AKK geri dönelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsegnanteDream -- 26 Ekim 2017; 19:1:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    keşke pm kutusuna baksanızda çok basit bir şekilde evet yada hayır diyerek çözebileceğiniz sorunumu çözseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurrpn8z

Şu an saat 18:54 dediğin gibi ölü saatler.Hız testi sonuçlarını atayım sana.Biri İstanbul içi diğeri Almanya.Gelin 150 GB AKK geri dönelim.Gelin 150 GB AKK geri dönelim.

Aynen hocam sizde sorun yoksa başka kimsede yoktur mutlaka hepimiz yalancıyız kanıtladın.

• sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Kimseye yalancı dediğim falan yok çoğu kişinin sorunsuz kullandığını belirttim bu yüzden AKK nın geri gelmesini istemen saçma.Turknetdestek açıklamasını yapmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsegnanteDream -- 26 Ekim 2017; 20:45:58 >
  • turknet destek artık bıktım ben bu kadar kötü servis olamaz. interneti bağlatmadan önce vdsl olup olmadıgını sordum vdsl var dendı hattınız ne kadar alıyorsa onu verıceğiz dendi hattım 80*89 mbs destekliyor bana verilen hız 35 mbs 2 haftadır hız pazarlıgı yapıyor musterı hızmetlerı bır 75 dendı bır 50 dendı bır 100 dendı hıcbır ıcraat yok bugunde aradılar dalga gecer gıbı 51 mbs verdık ee hız ölçümü yapıyoruz 30 mps çıkıyor ya yardımcı olun olmassanızda bu saatten sonra btkya şikayetlerimi ileteceğim ve haklı olarak faturayı ödemeyeceğim turknete geçmek isteyenler en az 10 kere düşünün !!!!

Nasıl bir gecicilikse bu bir aydır sorunlu internet kullandiriyorsunuz bana. "Sorun yaşarsınız bize bildirebilirsiniz" kısmı bomba olmuş. 10-15 defa bildirdim , niye düzeltmediniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru , AKK zamanlarına geri dönülse çok daha iyi olacak Turknet 35 mbit internetim var uzun süredir akşamları 4 mbit hız görünce seviniyorum.

Gelin 150 GB AKK geri dönelim.
  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanılan bu hız sorunlarının tümü için PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Sorununuzun detayı ile birlikte GSM numaranızı paylaşırsanız size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

AKN’yi kaldırdıktan sonra kullanım yoğunluğu arttığı için bazı bölgelerde geçici olarak yoğunluktan dolayı hız düşüşleri yaşanabilir. Ancak biz bu durumu takip ediyor ve gerekli görülen yerlerde kapasitemizi artırıyoruz. Bu düşüş geçici olacaktır.
    Merhaba, Mesaj kutunuza bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teknik ekibinize lütfen şu uyarıyı yapın yoksa boşuna kayıt açmış olursunuz:

"Performans problemi, sadece xDSL istatistiklerine bakarak yorumlanamaz. xDSL değerleri çok güzel olup da hız testinde 2-3 mbit görülmesi DSLAM'dan TTN'ye kadar Türk Telekomünkasyon A.Ş. veya TTN sonrası Turknet omurgasında veya her ikisinde de bant genişliğinin yetersiz olmasından kaynaklıdır."
  • 2mps internetim bile yok, TTNET kullanıcısıydım, neden turknete geçtim bilmiyorum hay geçiren ellerim kırılsaydı da geçmeseydim diyorum, GEÇMEYİN turknet ölüm, 4 yıldır ttnet kullanıyordum taahhütüm bitti dedim turknet deniyeyim istediğimde çıkarım, evde internet yok adamları arıyorum müşteri hizmetlerine bağlan diyorum başka birşey çıkıyor, gerçek bir insan ile görüşemiyorum mağdur ediliyorum
  • al-sat portuna geri dönmek istiyorum. daha önce full TT altyapısı kullanıyordum,hızımda sabit 16 dı. şimdi 10 görsem seviniyorum. akşam hiç sormayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşanılan bu hız sorunlarının tümü için PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Sorununuzun detayı ile birlikte GSM numaranızı paylaşırsanız size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

AKN’yi kaldırdıktan sonra kullanım yoğunluğu arttığı için bazı bölgelerde geçici olarak yoğunluktan dolayı hız düşüşleri yaşanabilir. Ancak biz bu durumu takip ediyor ve gerekli görülen yerlerde kapasitemizi artırıyoruz. Bu düşüş geçici olacaktır.

Her soruna aynı kopyala yapıştırı yazan robot gibi davranan o ellerin kopsun :@@@

Hadi call centeriniz robot bari siz olmayın be vicdansız herifler :@@@@@
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır turknet kullanıcısıyım(16mbps dsl).Hızım ilk günden beri 13-15mbps arası hala da aynı sadece akşam saatleri Cs go da 70 80 olan ping 100-120 civarına çıkıyor.Birde akn kalktığından beri 3-4 defa internet bağlantım 10 dk civarı kopukluk yaşadım.Bu sorunların zamanla düzeleceğini ümit ediyorum.Bende günlük hayatımı zorlaştıracak kadar bir sıkıntı çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.