Bildirim
Geinus Bar Randevusu Satmaya Calisanlar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sanirsin ssk hastanesi icin beyin emar cekimi satiyor allahsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız elbette bu yanlış bir tavır.
Ama kabul edelim ki randevu almak çok zor. Ben kamera değişim programı için 1 haftadır saat 23.50 ile 00.20 Arasında bilgisayar BAŞINDA oturuyorum. Sürekli ileri geri yapa yapa bir hal oldum ama anca dün akşam ne denk geldiyse Akasya dan alabildim.
Zorlu zaten hiç açılmıyor. Akasya da ise 4 gündür tutturmaya çalışma çabam ANCA sonuç verdi.
Sonunda aldım randevu ama Çin işkencesi gibi vallaha.
Bulup bir güzel döveceksin böylelerini aslında.. -
ekmeğini bardan çıkaranlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ilko
ekmeğini bardan çıkaranlar
Sen espiri yapma.
Suçlu Apple değil de bunlar yani öyle mi? Sen adam gibi işleyen sistem kurmazsan böyle şeyler olur -
İnsanın ne mal olduğunu kabul ediyosun yani:)bu dediğinle adamı haklı çıkarmışsın.oradan kazandığı 3 kuruşla kimin karnını doyurucak merak ediyorum.herşeye mok atar olmuşuz sen önce kendi kapının önünü temiz tutacaksınki etrafı mok götürmesin.fıtratında bu yoksa istediğin kadar sistem istediğin kadar kanun koy iplemezler.bahsettiğin doğru olsa idi kanun ülkelerinde suç oranları düşük olurdu ama aksine daha yüksek.İnsan insan olmak için çabalamalı önce herşeyi sisteme bağlamayalım lütfen.Bu gibi adamlarada sözle bile olsa destek vermeyelim lütfen. -
Çok merak ediyorum sahibinden'e ne yazınca çıktı ? Ve neden yazdın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydin .
Bizim ulkemizin en buyuk sorunu da bu işte ... Çalışmadan , sadece günü kurtarmaya yönelik işler yaparak hayatlarını , bir asalak gibi baskasinin ustunde saglamak ...
Merak etmeyin , bunlari da satin alanlar mutlaka var ...
İstiyene benn ucretsiz bi sekilde randevu almaya yardimci olurum (%100 garanti veremem,dener bakarim )
6 kere denedim(arkadas ve akrabalarim icin 7 gunde 6 randevu alabildim... (Akasyadan aldim)
quote:
Orijinalden alıntı: Frankdal
Çok merak ediyorum sahibinden'e ne yazınca çıktı ? Ve neden yazdın
Iphone fiyatlarina bakiyodum en ustte cikti 1000 tl diye sende bakabilirsin bise aratmaya gerek yok yani adam telefon kategorisine ilan acmis sahibinden.com her ilani onaylarsa normal yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X