Şimdi Ara

GeForce RTX 3060 Ti satışa çıkıyor: İşte fiyatı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Enteresan bir fiyat. Dolar yükseltme tuşuna basayım bare.

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Amerikada nereye alıyorsun ? bu durumun ülke ile alakası yok, Nvidia ile alakalı

  • CSGSERKAN C kullanıcısına yanıt

    Hepsine bu videodaki anahtar kelimeyi hediye ediyorum. Sağlıcakla.  

  • Mefrak kullanıcısına yanıt
    Bu ürünleri esnaf görmüyor buna emin olabilirsin. Her nefes alışında esnaf düşmanlığı yapmak alışkanlığın olmuş ama bu ürünleri binlerce stok yaparak satanlar piyasadaki fiyatı belirleme gücüne sahip hepsiburada trendyol amazon vatanbilgisayar gibi büyük başlardır.
  • acura07 kullanıcısına yanıt

    o 4800 vs. muhabbeti olduğu sıralar dolar ne kadardı?

  • Jon doe J kullanıcısına yanıt
    zaten o fiyatları yazanlar satıcı ve/veya işin içinde çeşitli seviyelerde bulunan "tokatçı"lar. Daha kart haberleri gelir gelmez bakıyorsun "tr'de hemen bu kadar eder" diye fiyat belirleme yapıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    Hepsine bu videodaki anahtar kelimeyi hediye ediyorum. Sağlıcakla.  

    Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim hocam insanlarda gerçekten sınır diye bir şey kalmadı kendilerini yakacaklar artık ama gelin bunu devleti yönetenlere anlatın görmüyorlar yada görmek istemiyorlar anlamış değilim.

  • Senkron2 kullanıcısına yanıt

    Esnaf derken büyük küçük fark etmeksizin hepsini kastettim ama doğru diyorsun başı saydığın büyük esnaf çekiyor 2000TL ekstra kar koymadan satış yapan yok.

  • Mefrak kullanıcısına yanıt
    Karalamak için kendini şartlandırmışsın evet bunu anlaması zor değil de. Esnaf kime denir şirket kime denir kurumsal kime denir toptancı kime denir bunları bir öğren. Esnafın böyle üst düzey kart sattığına şahit olma olasılığın yok denecek kadar azdır. Boş yapıyorsun. Yapma
  • CSGSERKAN C kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çileden çıkılmalık. LAN KOCAAAA YÖNETİCİSİN ÜLKENİN BAŞINDA nası görmezsin halkını. Ekonomini doları osunu busunu. DELİRTİYOLARRR BAKK BENİ.

    Neyse ben söledim sen devam ettirme konu 3060ti  

  • Valla kimse kusura bakmasın ama adamlar on numara fiyatlandırmış bu dolar kuruna göre nimet fiyat ben 2 yıl önce 4 bine ( paramız daha değerliyken ) 1080ti almıştım
  • 6 bin civarına çıkar, çok para, çooook! Giriş seviyesi bir kart için çok para..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de büyükbaşlara dur denmezse bu devran böyle gider gidecektir de. Fiyat politikalarına yön veriyorlar net şekilde. Ama bakıyorum piyasa açısından adamların böyle davranmamaları için hiçbir neden yok sonuçta kapitalist çarkın içinde yer alıyorlar. Eski Euro 3 4 motorlu kamyonlara ne versen yakar derdik. Adamlar da aynı şekilde Zombi müşteriler olduğunu biliyor ve ne fiyat versek alacaklar zaten diye düşünüyorlar. Ben kendi çapımda stok sıkıntısı bitene kadar bu durumu pretesto ettiğim için normal fiyatlara gelene kadar almayacağım, bu benim ilkesel duruşum, velev ki gelmedi yurtdışından buraya nazaran daha uygun fiyata alabileceğim bir fırsat kovalayacağım. Aceleniz yoksa en azından yılbaşına kadar bekleyin. Karaborsacıları da bloklayın gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede al sat yapan herkesi kast ederek konuştum lafın gelişi esnaf kelimesini kullandım, yoksa ekran kartlarını satanlar belli. Küçük esnafta Çin'den 1TL'te aldığını 50TL'ye satıyor çok da farklı karakterler değil. Ayrıca ben kimseye takılmadan kendi yorumumu yaptım sana neden bu kadar dokundu da "boş yapma" vs gibi varoş ağzını bana yöneltmeye çalıştın anlayamadım tartışmayı konuşmayı bilmeyen arkadaşlar lütfen varoş ağızlarını başka yerlerde otlatsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSGSERKAN

    Bu yorum bir örnektir...
    Ben bir satıcıyım sattığım ürünün gerçek fiyatı 500 TL
    Ben diğer bir satıcıyım 500 TL ye satılan ürünü 350 TL ye satıyorum
    Ben Rekabet kurumu 500 TL lik malı 350 TL ye sattığın için sana ceza veriyorum.
    Ben diğer bir satıcıyım 500 TL lik malı 1500 TL ye satıyorum
    Rekabet kurumu ben bunda bir sakınca görmüyorum....
    Ülkemizin kısa ve net özeti budur rakamlar yüksek olunca alınan vergi de fazla oluyor haliyle devlet büyüklerimiz buna bir güzel göz yumuyor gariban vatandaş gene yediği kazıkla kalıyor.
    Bir gün insan olarak umarım hak ettiğimiz değeri görürüz....

    size hak vermekle birlikte hak ettiğimiz değeri görüyoruz hep beraber daha beter olmadıkça birşeylerin değişmeyeceğini düşünüyorum o yüzden beter olalım





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mxsr

    o 4800 vs. muhabbeti olduğu sıralar dolar ne kadardı?

    7.3 görende dolar 3 tü falan sanacak. Şuanda da 7.82. %7.5'luk dolar artışı var. %10 bile değil. Ama fiyatlar %40-50 artışta. Dolar artışından diye kimse boş yapmasın. Başka konularda da söyledim dolar %20 artsa zamlar %50 yapılıyor diye. Doların artışının 2-3 katında yapılıyor zamlar. Dolar arttı ayağına kendi fahiş karlarını savunuyorlar.

  • İbnelik bizim esnafta n11 de ryzen 5600 e denk gelmiştim 3277 tl idi ertesi gün satıcıda stok bitmişti başka bir satıcı da sonraki gün 3700 küsüre satıyordu. Adamlara mesaj attım niye fiyat bu kadar yüksek 3200 civarı satılıyordu dedim adam diyor bize gelişi yüksek bide gülücük atıyor. Stoğu az olan mağazalardan uygun fiyata topladıkları malları fahiş fiyatla satıyorlar. İşin kötü yanı da tüm stoğu satıyorlar. Yani demek istediğim dolar 3 lirayada düşse bizim açık göz esnaf bir şekilde fiyatı yüksek tutar. Bizim millet de alır, alıyoruz. 400 dolarlık kartta 6-6.5 a satılır stok kalmaz.

  • Jon doe J kullanıcısına yanıt
    N11 deki ve gittigiyor daki bütün denetlenmeyen karaborsacılara tek tek açık mesaj attım haksız fiyatlandırmalar konusunda. Onları kendimce böyle protesto ediyorum. Ama asıl protesto edilmesi gerekenler buna göz yuman ensesi kalın godoman, sırlan devlet yetkililerinde.

  • 3800 e rtx 2070 aldim, hemde gtx960 dan gectim kafam rahat, bu fiyatlari dert etmek zor
  • aynı zihniyet pandeminin ilk günlerinde maskeyi kolonyayıda böyle karaborsaya düşürmeye milleti kucağa alıp yukarı aşağı indirip çıkarmaya çalıştı ama millet sağlığı söz konusu olunca sesini bir gıdım yükseltti ve devlet büyükleri acıdı insaf etti hak verdi ölürlerse vergi alınabilecek bir kitle kalmayacağı gerçeğini görünce hemen duruma müdahale etti ve karaborsacaı al satçı şakşakçı tayfasının üstüne kararlıklıkla gitti ne oldu 2 günde itliğe son verip adam oldu hepsi ama malesef şuanda teknoloji pazarında bu atı rahat rahat koşturuyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.