Şimdi Ara

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor!



    Nvidia'nın bulut tabanlı abonelik servisi olan GeForce Now, oyun dünyasının son dönemdeki en önemli servislerinden birisi haline gelmiş durumda. Geçtiğimiz aylarda da bildiğiniz ülkemiz için güzel bir haber açıklandı ve GeForce Now ve Turkcell'in iş birliği yapacağı duyuruldu.



    Ayrıca Bkz.Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor



    Geçtiğimiz saatlerde de Twitter üzerinden paylaşılan bir video ile GeForce Now'ın ya da yeni ismi ile GeForce Now powered by GAME+'ın Türkiye sunucularının ne zaman aktif edileceği açıklandı. Videoya göre Türkiye sunucuları Mart ayı içerisinde aktif edilecek. 



    Buradan kayıt yaparak sisteme erişen ilk insanlardan olabilirsiniz. 






    Ne yazık ki net bir tarih yok, yalnızca Mart ayı olarak açıklama yapıldı. İlerleyen günlerde net tarih ve ücretler belli olacaktır. Oyuncular özellik fiyat konusunda fazlasıyla meraklı. 



    NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ile oyuncular sahip oldukları oyunları donanım yeterliliği gözetmeksizin istedikleri Windows, MacOS, Android ve iOS cihazlarından 1080P çözünürlükte ve 60 FPS ile platform üzerinden oynayabilecekler. Sistemin desteklediği oyunların tamamını buradan inceleyebilirsiniz 









  • Yav salak salak benim hızım şu benim hızım bucular gelmiş. Iyi tamam aferin hızınız çok iyi. İstanbul'da eski yerleşim birimi olan hemen her yer düşük ama ne yapalım bunu? Anadolu'da bazı şanslı şehirler dışında da durum buna benzer.

    Ben senelerce İstanbul'un çeşitli semtlerinde oturdum. Başakşehirde 10 sene önce 100 mbit alıyordum. O dönem için en ileri ülkelerden bile iyi bir hızdı. Ama Başakşehir sonrası Sarıyer, Levent, Üsküdar'da da oturdum. Buralarda oturduğum evlere max 16 Mbit bağlantı verilebiliyordu ve en son oturduğum Üsküdar'daki evde bu hız bile teorikti. 8-9 alıyordum. O da haftada bir patlıyor, 2-3'e düşüyordu. Şikayet kaydı açıyor, 1 hafta bekliyor, sonra tekrar 8 mbitten devam ediyordum. O evde yaşadığım 3 seneye yakın sürede en az 50 şikayet kaydı açmışımdır. Sonra yurtdışına yerleştim. Son 1 yılda bir şey değişmiş midir? Sanmıyorum.

    Ve bakın parayla alakalı da bir durum değil. Bana birisi deseydi ki 250-300 hatta 500 ver, internetini 50 mbit yapalım, hemen yapardım. Öyle bir maddi gücüm vardı. Ama yok, yapamıyorduk. Sanırım şimdi Turkcell limitsiz bir 4g paketi çıkarmış, belki o derdime çare olurdu. Yurtdışı ile iş görüşmesi yaparken sıkıntı olmasın diye ADSL yerine telefondan interneti paylaştırıp öyle bağlanıyordum. Adam da gelmiş sırf ülkeni kötülemek için yapıyorsun di mi diyor. He kötülemek için diyorum. Almanı, japonu bütün gün donanımhaber takip ediyor.
  • Heyecan verici. Yalnız bunun için internetin sağlam olması gerekiyor (özellikle ping), aksi halde...

    _____________________________
  • İnternet hızının 10 mb geçmediği bir ülkede çok da tutacağını düşünmüyorum açıkçası. Umarım en azından ilk ayı bedava yaparlar.
  • Çok beklenti içindeyim . Umarım düzgün fiyatta çıkar 30-40 lira bandında olursa herkes oynar
  • Az önce online bir oyundan çıktım İstanbul da bile hayvan gibi ping varken inşallah iyi şekilde çalışır diyelim.
  • Çılgın pilot kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkede yaşıyorsun
  • Superonline kullanıcıları bunu beğendi 😈
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten geforcenow ve nvidia üyesiyim. Niye mevcut üyeliğimi kullanamıyorum ki? Onun yerine yeni hesap açmak zorundayım. Şimdilik kalsın.
  • Tutmaz diyenler var ama cyberpunk dahil bir sürü oyunu aka aka oynattırdı ben memnun kaldım bayağı
  • Çılgın pilot kullanıcısına yanıt
    Benim hızım 100 MB min. 94 alıyorum 🧐😒
  • Artık fiziksel konsolların dağıtımı bile sorun olmaya başladı. Bu oyun yayın servisleri, fiber altyapı ve uydudan internet bir beş sene içerisinde epey yol katedeceğini düşünüyorum. Oyunlar ilerleyen yıllarda fiziksel makinenize ek, server tarafından işlem gücü takviyesi alacak, sonraki dönemlerde tamamen server tarafına geçecek diye düşünüyorum. Nasıl optik medya devri bitti, yavaş yavaş oyun oynatan kutuların kabiliyetine internetten üzerinden ulaşacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 6 Şubat 2021; 19:21:30 >
    _____________________________
  • mesadunal1 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul da fiber net yok en lüks yerin de bile fiber yok bazı yerlerin de var devletin bu operatorlerin önünü açması gerekiyor teşvik falan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deswaaa

    İstanbul da fiber net yok en lüks yerin de bile fiber yok bazı yerlerin de var devletin bu operatorlerin önünü açması gerekiyor teşvik falan

    Çoğunluğun yavaş internet kullandığını kabul ediyorum ancak hatrı sayılır bir kesim gayet sorunsuz internet kullanımına sahip. Türkiye'de internet yavaş deyip bu tür servisleri kestirip atmamak gerek.

    _____________________________
  • Şu an aboneolmaya çalıştığınızda olamıyorsunuz. Türkiye sayfasına yönlendiriyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi.

  • Fransa'dayım. 90/94 mbps upload ve download hızlarıyla fiber altyapıda bazen karlanma ve zayıf bağlantı uyarısı alıyordum. Fazla oyun olmadığı için iptal etmiştim üyeliği. Sanırım hala 5.5 euro burada, altı aylık için indirimli fiyat dahi vardı. Ülkemizde umarım kimseyi üzmeyecek bir fiyatlandırma olur ama pek umudum yok.

    İyi bir bağlantı için, eğer şanslı bir bölgede konaklıyorsanız, en az 70 küsür lira vermek gerekli. Bunun fiyatı 40 olsa diyelim, nereden baksan aylık 120 lira. İyi bir pc fiyatı ile karşılaştırılınca fiyat değil aslında.

  • Nopasstr kullanıcısına yanıt
    Evet henüz kullanıma açılmamış bir servise yönlendirmesi aşırı saçma. Bu arada vpnle normal Nvidia hesabınıza giriş yaptıktan sonra vpni kapatıp tamamen normal şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. VPN yalnızca giriş sayfasında gerekli
  • mesadunal1 M kullanıcısına yanıt
    Senin internet hızın iyi diye herkesin ki iyi olmak zorunda değil.
  • Umarım kısa sürede batar da valve ve ea sport ile anlaşıp cs go, battlefield, fifa sunucusuna döner GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor! 

    _____________________________
    Eğitimin en etkili yolu, doğru olanı buldurmaktır. Bu da, kişiye doğru olanı direkt öğretmek yerine,doğru olandan başka yola çıkamayacağı sorular sormakla mümkündür.
  • Eğer 5’ten fazla upload istiyorsa Turknet gigafiber hariç müşterisi olmaz :)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.