Şimdi Ara

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım Gönder/Al olarak bir karışıklık yaşadınız, herhangi bir video izlediğinizde gönder(upload) KB civarlarında görmeniz gerekir Al(download) yüksek ölçeklerde MB cinsinden görüyor olmanız gerekir KB tarafındaki yüksek değerler sizi yanıltmasın onlar sadece KB den ibarettir video vs gibi sizin dış sunucudaki dosyayı aldığınızda sizin sorgulama veya komut iletiminiz haricinde upload kullanmazsınız ki buda çok küçük değerlerde olması gerekir, bir video kullanırken Al(download) kullanırsınız upload ile işi olmaz. ancak sizin arka planda çalışan ek bir proğramınız varsa ve o dış ortama bilgisayarınızdan veri aktarıyorsa siz bunu video izlerken o şekilde algılamış olabilirsiniz diye düşünüyorum normal şartlarda eğer arka planda bilgisayarınızdaki veriyi dışa aktaran bir faktör olmadığında upload kullanımı her zaman KB bazında kalması gerekir. söylediğiniz şey normal şartlarda mümkün değildir maalesef

• Yorumlarda herkes çok negatif yaklaşmış. Millenicom kullanıcısıyım ve birkaç aydır sadece GFN kullanarak oyun oynuyorum. Cyberpunk'tan Valhalla'ya bir sürü oyun bitirdim. R6:Siege ve Rocket League gibi birçok rekabetçi oyunu da bir sorun olmadan bitirdim. İnternet hızım 50 mbps. Bence ülkemizden de çoğu kişinin kullanabileceği güzel bir sistem.

• Mobil operatör Turkcell ev internetimde superonline ön kayıt yaptım umarım uygun fiyattan verir turkcell kullanıcılarına

50 mbps vdsl Keenetic wifi mesh var evin her yerinde tam hızı alıyorum tüm bağlanan cihazlardada ac desteği var pingde 5-6 gayet iyi umarım takılmalar olmaz

Upload haliyle 8 mbsp umarım yine gf now kullanıcıları için şu upload ı da kullanıcıya özel olarak arttırırlar hat değerleri 90 mbps download 40 mbps upload yani 30 çok rahat alır upload

Birde anlamadığım olay oyun now da var ama yanında epic veya steam yazıyor o oyun için illede yanda yazan steam veya epic den o oyuna sahip olmak mı gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 7 Şubat 2021; 7:44:18 >
  • İşin içinde Türksel varsa fiyat olması gerekenin iki katı olur.
    Umarım yanılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • 6s 6 kullanıcısına yanıt

çevirmeli bağlantıyla ,internete bağlanırdım yaşım 35 . 2001 - 2002 de aldığım datron modem 8mbps hız destekliyor. kullansam hala onu kullanırım . çünkü hala daha hızlı bir internet yok + modem taş gibi,çalışıyor. bu ülkede hiç birşey değişmez.

yılda 1200 tl eder . bir rx570 parası . yine o oyunlar için görece güncel siste mlazım. tutupda 10 -15 yıllık pc ile oynayamazsın.

Tahminim 60-85 arası bir rakam olacağı yönünde. Daha fazlası olursa da şaşırmam..

simdi tekrar okuduğumda aslında hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz sadece farklı şekillerde. Farklı anlatım türlerinde.komut text vs arkadaş geforce now için konuşmuş sende farklı bir şekilde yaklaşmıssın konuya aslında sonuç aynı.
    sonuç olarak baktığımızda geforce now da oyun oynayacağımızda upload ihtiyacımız çok düşük boyutlarda 5 mbps upload değerine ihtiyaç olmayacak durumdadır. arkadaşında ilk mesaja vermek istediği cevabı bu şekilde algılayabiliriz. aslında sende son yazdığında aynı şeyi savundun sadece hepimiz farklı şekillerde konuya yaklaşmışız aslında ortada hepimizin savunduğu tek bir konu var 😂😂😂🤣🤣🤣

• klavye girdisini ben demedim mfi dedi 😂benim cevabım ''Herhangi bir şey izlerken, indirirken en basiti görev yöneticisinden upload değerlerine bakın derim ben.'' bu yazınaydı burda açıklamadığın için tam düşünceni sanki video vs izlerken yüksek upload kullanımları olması gerekiyormuş algısı oluştu 😂aslında mfi ile aynı şeyleri söylemissin sadece biraz farklı bir yolla ama aslında ona vermen gereken cevapta bana ilk verdiğin cevap ile aynısıydı 😊 ikiniz de aynı şeyi söylemissiniz çünkü, anlatım şekilleri kişiden kişiye farklılık gösterebilir.arkadaş klavye girdisi demiş sen komut demissin aslında varmak istediğiniz sonuç aynı 😉

• 😂😂🤣🤣 kesinlikle yazarak uzuyor. kimi zaman kendimizi ifade etmek zorlaşabiliyor da 🤣😉 sorun değil güzel bir sohbet oldu 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Sırf ülkeni kötülemek için yapıyorsun değil mi bunu ? Ben 75 mbit kullanıyorum çoğumuz en az 50 mbit .nerede yaşıyorsun ? Peynir kabının içinde mi ?

Al sana BTK raporundan bir kesit.

"Türkiye'de 24 Mbps üzeri internete sahip abone sayısı %21,4'müş. 35 Mbps üzerinde ise sadece %8,5."

Ayrıca grafikteki hızlar "paket seçimi", yani alabildiğin hız değil.

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 7 Şubat 2021; 14:41:56 >

• Çılgın pilot kullanıcısına yanıt
    Yav salak salak benim hızım şu benim hızım bucular gelmiş. Iyi tamam aferin hızınız çok iyi. İstanbul'da eski yerleşim birimi olan hemen her yer düşük ama ne yapalım bunu? Anadolu'da bazı şanslı şehirler dışında da durum buna benzer.

Ben senelerce İstanbul'un çeşitli semtlerinde oturdum. Başakşehirde 10 sene önce 100 mbit alıyordum. O dönem için en ileri ülkelerden bile iyi bir hızdı. Ama Başakşehir sonrası Sarıyer, Levent, Üsküdar'da da oturdum. Buralarda oturduğum evlere max 16 Mbit bağlantı verilebiliyordu ve en son oturduğum Üsküdar'daki evde bu hız bile teorikti. 8-9 alıyordum. O da haftada bir patlıyor, 2-3'e düşüyordu. Şikayet kaydı açıyor, 1 hafta bekliyor, sonra tekrar 8 mbitten devam ediyordum. O evde yaşadığım 3 seneye yakın sürede en az 50 şikayet kaydı açmışımdır. Sonra yurtdışına yerleştim. Son 1 yılda bir şey değişmiş midir? Sanmıyorum.

Ve bakın parayla alakalı da bir durum değil. Bana birisi deseydi ki 250-300 hatta 500 ver, internetini 50 mbit yapalım, hemen yapardım. Öyle bir maddi gücüm vardı. Ama yok, yapamıyorduk. Sanırım şimdi Turkcell limitsiz bir 4g paketi çıkarmış, belki o derdime çare olurdu. Yurtdışı ile iş görüşmesi yaparken sıkıntı olmasın diye ADSL yerine telefondan interneti paylaştırıp öyle bağlanıyordum. Adam da gelmiş sırf ülkeni kötülemek için yapıyorsun di mi diyor. He kötülemek için diyorum. Almanı, japonu bütün gün donanımhaber takip ediyor.

• Umarım normal GeForce Now'da olduğu gibi 1 saatlik ücretsiz kullanım durumu olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.