|
Bildirim

|
14 tane oyun vermeyip bitane başyapıt oyun verse daha fazla reklam olurdu
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Gskill 8X2 GB 3200 mhz/M2-500GB SDD/ 2*1TB SSD/Zotac RTX2060 V2 12GB +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate / hepsini boşver ..."Creative THX 550"... |
|
|
|
bana mesaj geldi sizdede varmı bilmiyorum ücretsiz alınan oyunları 14 gün içinde en az 2 saat oynamamız gerekiyormuş yoksa geri alınabilirmiş |
|
yok öyle birşey. Epic Games kütüphanemde yıllar içinde alınmış 291 tane oyun var. Bunlarda sadece 3-5 tanesi ücretli geri kalanı Epic Games'in ücretsiz dağıttığı oyunlar. Size gelen mesaj tam olarak nedir? |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
|
yok be almaz beleş aldıgım ama bir daha yüzüne bakmadıgım oyunlar var kütüphanede |
|
|
|