|
-
Pingden cs oynarken ışınlanarak gidiyoruz 100 gblık oyunu indirmeden oynamak da ne bileyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX -
%5'lik şanslı hatta daha az sayıdaki azınlıktan olup (50 mbit üstü) herkes için Türkiye'deki hızın yüksek olduğunu sananlar toplanmış yine
Grafiği bile paylaşılmış adam hangi ülkede yaşıyorsun diyor şaka gibi. Türkiye'de yaşıyoruz ve bu ülkedeki %90 internet kullanıcısı 35 mbiti bile göremiyor.
Hangi ülkeymiş
_____________________________ -
Testi yapmış olduğunuz sunucu EU sunucusu. Türkiye sunucusunu test edebilmek için uygulamadan çıkış yapıp, giriş yaparken "diğer sağlayıcılar" (tam emin değilim ama böyle bir şey) seçeneğinden ilerleyip Game+ seçerek giriş yapmanız lazım. Bu durumda oyun oynayamazsınız ancak ağ testi için kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ThErdemOTesti yapmış olduğunuz sunucu EU sunucusu. Türkiye sunucusunu test edebilmek için uygulamadan çıkış yapıp, giriş yaparken "diğer sağlayıcılar" (tam emin değilim ama böyle bir şey) seçeneğinden ilerleyip Game+ seçerek giriş yapmanız lazım. Bu durumda oyun oynayamazsınız ancak ağ testi için kullanılıyor.

Giriş yaptığımda, böyle bir sorunla karşılaşıyorum, bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Çılgın pilot
Senin internet hızın iyi diye herkesin ki iyi olmak zorunda değil.Ee seninki kötü diye herkesinki de kötü olmak zorunda değil arkadaşım?
_____________________________ Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur -
Umarım kullanıcı adın "Aylak!"tır yoksa hiç hoş değil :D. Ebeveynlerine sor 18 yaş+ isteniyor sanırım
_____________________________ A1 -
quote:
Orijinalden alıntı: bseeekUmarım kullanıcı adın "Aylak!"tır yoksa hiç hoş değil :D. Ebeveynlerine sor 18 yaş+ isteniyor sanırım
Laf mı soktunuz tam anlamadım ama sorunu çözdüm. Üye olurken 2021 diye kaydetmişim tarihi yanlışlıkla. 26 yaşındayım merak etmeyin.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8Laf mı soktunuz tam anlamadım ama sorunu çözdüm. Üye olurken 2021 diye kaydetmişim tarihi yanlışlıkla. 26 yaşındayım merak etmeyin.
Alıntıları GösterEstağfurullah hocam ne laf sokması. Attığınız fotoğrafta ekranda kocaman "Aylak!" yazıyor. Çeviri hatası mı diye merak ettim aslında. Türkçe'de aylak boş gezen, işsiz anlamına geliyor. Ve eğer bu sizin kullanıcı adınız değilse sistem size alenen aylak diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 15 Mart 2021; 11:47:41 >_____________________________ A1 -
quote:
Orijinalden alıntı: bseeekEstağfurullah hocam ne laf sokması. Attığınız fotoğrafta ekranda kocaman "Aylak!" yazıyor. Çeviri hatası mı diye merak ettim aslında. Türkçe'de aylak boş gezen, işsiz anlamına geliyor. Ve eğer bu sizin kullanıcı adınız değilse sistem size alenen aylak diyor.
Alıntıları GösterKusura bakmayın hocam çeviri olabilir ingilizcesine de bakmıştım seçim yapılabiliyordu dilde ama unuttum. 18 yaş üstü girmeyince üye olurken bu hatayı veriyordu. Ve bir kaç gün boyunca hesap ayarları değiştirilemiyordu. Sonradan gördüm hallettim. Yaşla ilgili sıkıntı yani özetle.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt