Şimdi Ara

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThErdemO

Ben şahsen 200Mbps kullandığım için durum böyle mi bilmiyorum ancak sırasıyla 10Mbps Fiber, 24Mbps ADSL (vdsl de olabilir) ve 35Mbps Fiber (hepsi Superonline) kullanan 3 arkadaşıma da ağ testi yaptırdım fiber kullananlarda bant genişliğini >50 Mbps gösterdi.

Sanırım Superonline kendi fiber kullanıcıları için bir limitsiz bant genişliği sunacak müşterilerine. En azından SO Fiber tarafından oldukça fazla kişiyi müşteri olarak çekmesi demek bu.

(İnternette 25 Mbps Fiber kullandığını iddia eden biri tarafından paylaşılmış görseli de ekleyeyim.)

Selamlar,

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor!

Böyle bir değer alıyorum, Superonline 200 megabit GPON fiber kullanıyorum. Sebebi nedir? Testi şimdi yaptım.

• Pingden cs oynarken ışınlanarak gidiyoruz 100 gblık oyunu indirmeden oynamak da ne bileyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • %5'lik şanslı hatta daha az sayıdaki azınlıktan olup (50 mbit üstü) herkes için Türkiye'deki hızın yüksek olduğunu sananlar toplanmış yineGeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor! 

Grafiği bile paylaşılmış adam hangi ülkede yaşıyorsun diyor şaka gibi. Türkiye'de yaşıyoruz ve bu ülkedeki %90 internet kullanıcısı 35 mbiti bile göremiyor.

Hangi ülkeymişGeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor! 

• Testi yapmış olduğunuz sunucu EU sunucusu. Türkiye sunucusunu test edebilmek için uygulamadan çıkış yapıp, giriş yaparken "diğer sağlayıcılar" (tam emin değilim ama böyle bir şey) seçeneğinden ilerleyip Game+ seçerek giriş yapmanız lazım. Bu durumda oyun oynayamazsınız ancak ağ testi için kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ThErdemO

Testi yapmış olduğunuz sunucu EU sunucusu. Türkiye sunucusunu test edebilmek için uygulamadan çıkış yapıp, giriş yaparken "diğer sağlayıcılar" (tam emin değilim ama böyle bir şey) seçeneğinden ilerleyip Game+ seçerek giriş yapmanız lazım. Bu durumda oyun oynayamazsınız ancak ağ testi için kullanılıyor.

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor!

Giriş yaptığımda, böyle bir sorunla karşılaşıyorum, bilginiz var mı?

• fotifoti kullanıcısına yanıt

Ah ah, kaç yangın gördüm bir bilsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Çılgın pilot

Senin internet hızın iyi diye herkesin ki iyi olmak zorunda değil.

Ee seninki kötü diye herkesinki de kötü olmak zorunda değil arkadaşım?

Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • Umarım kullanıcı adın "Aylak!"tır yoksa hiç hoş değil :D. Ebeveynlerine sor 18 yaş+ isteniyor sanırım

Orijinalden alıntı: bseeek

Umarım kullanıcı adın "Aylak!"tır yoksa hiç hoş değil :D. Ebeveynlerine sor 18 yaş+ isteniyor sanırım

Laf mı soktunuz tam anlamadım ama sorunu çözdüm. Üye olurken 2021 diye kaydetmişim tarihi yanlışlıkla. 26 yaşındayım merak etmeyin.

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Laf mı soktunuz tam anlamadım ama sorunu çözdüm. Üye olurken 2021 diye kaydetmişim tarihi yanlışlıkla. 26 yaşındayım merak etmeyin.

Alıntıları Göster

Estağfurullah hocam ne laf sokması. Attığınız fotoğrafta ekranda kocaman "Aylak!" yazıyor. Çeviri hatası mı diye merak ettim aslında. Türkçe'de aylak boş gezen, işsiz anlamına geliyor. Ve eğer bu sizin kullanıcı adınız değilse sistem size alenen aylak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 15 Mart 2021; 11:47:41 >

Orijinalden alıntı: bseeek

Estağfurullah hocam ne laf sokması. Attığınız fotoğrafta ekranda kocaman "Aylak!" yazıyor. Çeviri hatası mı diye merak ettim aslında. Türkçe'de aylak boş gezen, işsiz anlamına geliyor. Ve eğer bu sizin kullanıcı adınız değilse sistem size alenen aylak diyor.

Alıntıları Göster

Kusura bakmayın hocam çeviri olabilir ingilizcesine de bakmıştım seçim yapılabiliyordu dilde ama unuttum. 18 yaş üstü girmeyince üye olurken bu hatayı veriyordu. Ve bir kaç gün boyunca hesap ayarları değiştirilemiyordu. Sonradan gördüm hallettim. Yaşla ilgili sıkıntı yani özetle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.