Şimdi Ara

GeForce GTX Titan, İLK TESTLER GELDİ. . (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
17.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

quote:

Yokmu hala test

21 subata kadar izin yokmus Nvidiadan testler yapilmistir ama yayinlamiyorlar.Sizinti bekliyoruz.Gerci o da Nvidianin izliyle olacak ya neyse.

Gelsinde görelim titeni

Bakalim.Bu arada sen neden sattin 7870leri memnunum 680 olayi yuzunden aldim diyordun dondun 680 aldin.

7870 ler üzerine kaç kart değiştim 7970 cf için değiştim sonra nvidia g600 serisi sli performansına bakmak icin 7970 cf yi bozup iki 670 kullandım. Tekrar 7970 aldım referans tasarım güzel bir su soğutma sistemi yapacaktım gpu blok sipariş geçtim kart heçen hafta bozuldu serviste şuan ayrıyetten 7970 matrix vardı alıp arkadaşa sattığım takoz cıktı onuda forumda 680 lightningle takasladım kart güzel cıkınca geri vermedim şimdilik 680 ile beklemedeyim 780 ti benim için şimdilik fazla bench kasmaktan başka birseye yaramayacağı aşikar bem asıl daha iyi bir kart bekliyorum 780 in altında konumlandıracağı bir kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yokmu hala test

21 subata kadar izin yokmus Nvidiadan testler yapilmistir ama yayinlamiyorlar.Sizinti bekliyoruz.Gerci o da Nvidianin izliyle olacak ya neyse.

Gelsinde görelim titeni

Bakalim.Bu arada sen neden sattin 7870leri memnunum 680 olayi yuzunden aldim diyordun dondun 680 aldin.

7870 ler üzerine kaç kart değiştim 7970 cf için değiştim sonra nvidia g600 serisi sli performansına bakmak icin 7970 cf yi bozup iki 670 kullandım. Tekrar 7970 aldım referans tasarım güzel bir su soğutma sistemi yapacaktım gpu blok sipariş geçtim kart heçen hafta bozuldu serviste şuan ayrıyetten 7970 matrix vardı alıp arkadaşa sattığım takoz cıktı onuda forumda 680 lightningle takasladım kart güzel cıkınca geri vermedim şimdilik 680 ile beklemedeyim 780 ti benim için şimdilik fazla bench kasmaktan başka birseye yaramayacağı aşikar bem asıl daha iyi bir kart bekliyorum 780 in altında konumlandıracağı bir kart

Neler neler olmus farkinda degilim.Bakalim ben 760tidan unutluyun ozellikle az farkla 680i grcecek bence genel anlamda.

• iki aydır ekran kartı alacağım bekliyorum, biraz daha mı beklesem napsam ne zaman çıkar ki
  • Bu karttaki en büyük gariplik ve gizemde şu; farkındamısınız bilmiyorum ama kart birden ortaya çıktı ne hikmetse ? Yoksa biz mi haberini geç aldık ?

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • quote:

Neler neler olmus farkinda degilim.Bakalim ben 760tidan unutluyun ozellikle az farkla 680i grcecek bence genel anlamda.

banada öyle bir kart lazım 680 den yüzde 10 iyi olsa kafidir

GeForce GTX Titan, İLK TESTLER GELDİ. .
     GeForce GTX Titan, İLK TESTLER GELDİ. .

KAYNAK

• quote:

quote:

banada öyle bir kart lazım 680 den yüzde 10 iyi olsa kafidir

Normalde saat hizlari yuzunden yuzde 5 gerid yoksa vran shader deherleri rop degerleri hel ayni onu oc ile o farka cikarilabilir gpunun oc telkisini iyi bekliyorum bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Şubat 2013; 15:19:20 >

• _____________________________
  • Bu Mısırlı arab donanim siteleri ne iş ya! Neredeyse tüm sızıntılar onlardan geliyor

Orijinalden alıntı: rezes

http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-titan-gpu-boost-20-80-hz-adaptable-vsync/

Gpu boost 2.0 cok iyi olmus sıcaklıga gore voltajı arttırıp mumkun olan en iyi ayarları sagöilamayı kolaylastırıyor.80 hz vsync oyuncular ıcın daha onemli bir gelisme olmus tabii ama genel anlamda benim ilgimi ikisde ceksede birinciyi daha enteresan buldum.Neyse güzel gelismeler cogu oyuncu dedıkleri gibi dusuk gpu renderiyke 60hzden sıkılmıslardı.120hz monitorede gerek yok aradakı fark malum bu yuzden bu ıkısı arasında bir performans olarak köprü oluyor kartın konumlandırıs yerı gıbı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Şubat 2013; 15:44:28 >

• quote:

quote:

http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-titan-gpu-boost-20-80-hz-adaptable-vsync/

Gpu boost 2.0 cok iyi olmus sıcaklıga gore voltajı arttırıp mumkun olan en iyi ayarları sagöilamayı kolaylastırıyor.80 hz vsync oyuncular ıcın daha onemli bir gelisme olmus tabii ama genel anlamda benim ilgimi ikisde ceksede birinciyi daha enteresan buldum.Neyse güzel gelismeler cogu oyuncu dedıkleri gibi dusuk gpu renderiyke 60hzden sıkılmıslardı.120hz monitorede gerek yok aradakı fark malum bu yuzden bu ıkısı arasında bir performans olarak köprü oluyor kartın konumlandırıs yerı gıbı.

Keşke 80hz diye sabitlemeselerdi. Esnek olsa daha iyi olurdu. Dileyen sistemine göre 75 yapardı dilen 110hz.

• quote:

quote:

quote:

Keşke 80hz diye sabitlemeselerdi. Esnek olsa daha iyi olurdu. Dileyen sistemine göre 75 yapardı dilen 110hz.

Oyle olmasını bende isterdim ama o hızlarda oynayacak kullanıcılar suanda zaten titandan güclü kurulum yapmıypr pek eger 3d ve coklu monıtor yoksa nıye kısıtlandı anlamadım kartın gucu yetıyor cunku bence yapılabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Şubat 2013; 15:58:01 >

• quote:

benım anlamadıgım 60 hz e sahıp monıtorlerde nasıl bır fark yaratacak 80 hz olayı?

cakma 80 hz olacak gıbı..cunku burda onemlı olan monıtorun destegı..donanımsal bes para etmez webcam lere nasıl yazılımla megapıksel degerlerı gosterdılerse buda bunun gıbı bırsey olacak sanırım..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

benım anlamadıgım 60 hz e sahıp monıtorlerde nasıl bır fark yaratacak 80 hz olayı?

cakma 80 hz olacak gıbı..cunku burda onemlı olan monıtorun destegı..donanımsal bes para etmez webcam lere nasıl yazılımla megapıksel degerlerı gosterdılerse buda bunun gıbı bırsey olacak sanırım..

60hzde etki etmeyecektir elbet ama bence iyi olabilir cünku 60hz monıtorlerın max yani refresh timeı o kadar o yuzden fazla yenılesede yanı 80 kez monıtor yıne 60 tanesını alacak ama iyi olacak cünkü direk 120hz almamaıa gerek olmayacak 75 hz lik gibi modellerde alınabilecek ve yaygınlasacak genel kalıte pazarda artacak bence.Soylekı vsync sayesınde kart belli bir cözunurlükte 80 kez cizecek görüntüyü sürekli bunu yapacak ve daha iyi bir görüntü ve akıcılık sunacak oyunda ama monıtor 60 hz oldugunda hz zaman oldgıına gore monıtoredekı goruntu un yenılenmesını. o kadar alır yanı sahte mahte degış bence gayet iyi bir secenek hem zaten piyasada 75 hz 80 85 hz monıtörler var yaygınlasalir.Ancak 60hzde etkı etmez yusek. hz ye ayarlanmadıkca cunku cozunurlukle baglantıkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Şubat 2013; 16:08:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

iki aydır ekran kartı alacağım bekliyorum, biraz daha mı beklesem napsam ne zaman çıkar ki

Sen al kartını. Bunun çıkması, Türkiye'ye gelip makul (alınabilir) bi fiyata düşmesi rahat 5-6 ayı bulur çünkü.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Yok, zaten 60hz için bir anlamı yok. 120 vb için anlamlı. 60hz zaten adaptif vscn var. Bu olaya esneklik sağlasalardı daha iyi olurmuş

60 hz monitörlerde çözünürlüğü düşürünve 75 hz alınabiliyor malum. Monitörün bu özelliğini, monitörün dahili donamını yazılımsal olarak limitlerini zorlayarak 1080P'de de 75 veya 80 hz'de çalıştırırlarsa şaşırmam ama monitörlerin ömrü de, stok hızında kullanılan VGA ile OC'li kullanılan VGA'nın ömrü arasındaki fark gibi düşebilir diye düşünüyorum.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

60 hz monitörlerde çözünürlüğü düşürünve 75 hz alınabiliyor malum. Monitörün bu özelliğini, monitörün dahili donamını yazılımsal olarak limitlerini zorlayarak 1080P'de de 75 veya 80 hz'de çalıştırırlarsa şaşırmam ama monitörlerin ömrü de, stok hızında kullanılan VGA ile OC'li kullanılan VGA'nın ömrü arasındaki fark gibi düşebilir diye düşünüyorum.

CoUnurluk dusurulurse dedıgınız gobı hz artıtırılabıkır ama formanın bu konua onerısı var ve ustu monıtor ıcın saglıksız olabılıyor.Soylekı ornek 720 cozunurlukte oynuyorsunuz pixel az oldugundan sürekli refresh etme zamanı artıyor cunku o zaman ıcerısınde kart o goruntuyu daha hızlı cızıyor vsync ıle etkınlestırınce.Full hdde ise cözunurluk artıyor cızme hızı aynı ama sure artıyor boylece yenıleme derecsıde dusuyor cunku monıtor gpu cızebılsede o goruntuyu hem 75 hzde hem full hd gosteremıyor.Yanı standart bır 60 hzde full hd 75hz gosterıelemz cozunurluk dusurulmedıkce monıtor dayanmaz.

• benimki 60 hz ama hdmi kablo takınca 75 hz yaptım nvidia kontrol panelden, mis gibi çalışıyor 1920/1080 olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRaXiN -- 18 Şubat 2013; 16:18:39 >
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.